|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škratki 2014
22.1.2015 14:32:00   
puncka.
Sicer nimam nevem kolko časa za komentirat(mala spi,kosilo in sesalec pa cakata name) ..ampak moram, ker sem lih prebrala tole o spanju..
Helimaša...pri nas je situacija enaka!! Zbudi se dvax ali trix za dojenje.. in pol se ene parx ne za dudo..ampak tako, da jo malo pobozam..ponosim..zdej smo se prehlad staknili, ker nas je gospa pediatrinja poslala v laboratorij..kjer mrgoli virusov.. in nas zbuja nosek in kasljanje.. se ene parx..tako, da ce spim stiri ure po delih vse skupaj.. je super!
Sicer se je nekako telo navadlo na nespanje, pa niti mislim ne ma to..ampak se takoj boljse pocutim ko preberem, da nisem sama ..vse kolegice ki majo dojencke..jim spijo po 8,9 ur v kosu ze od 2,3 mesecev..pri nas se to se ni zgodilo.. sicer se kar dobro drzim..ampak pride dan, ko morem malo pojamrat..pa je takoj boljse..
Nic sibam..alarm klice

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 376
22.1.2015 20:54:44   
Alyonka
Živjo, tudi mene je helimasa spodbudila, da končno spet kaj napišem. In še puncka, tvoj post berem - pri nas ne spimo že 6 mesecev. user posted image Okej, na začetku je odspal vsaj od 20h do 1h zjutraj, vsaj kak mesec, dva, potem pa nič več tako. Sedaj smo kot pri vas, helimasa, ali pa pri vas, puncka, s tem da se prvo rundo ne odspi in ni niti zvečer "user posted image miru". S tem da je starejša pogosto bolna in je še s tem delo.
Pa se meni tudi že toži po kakem dojenčkuuser posted image oz. bi še kar mela kakšnega, a sem - kot pravi helimasa - skozlana.

Drugače je meni hranjenje ful fajn, je veliko, mu rada skuham, ker rad vse poje, rad ma proseno kašo z bučko, ovsene kosmiče s suhimi slivami in jabolkom. Ovsene kosmiče namočim v soku od sliv, ki jih tudi namočim. Poskusili smo že meso, zdaj bomo tudi skutke in jogurte začeli. Kaka manj pogosto, odkar je na gosti hrani, na 2 dni.
Pri kopanju tudi meni vse pošprica.
MOTORIKA - postavlja se na vse štiri in poskuša naprej, a mu še ne uspeva povsem, tudi posede se še ne. Je pa zelo spreten in se vrti kot vrtavka, prav tako se priplazi z blazine na sredino sobe v zelo kratkem času.

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 377
22.1.2015 21:16:20   
Alyonka
Zobki - pri mojem fantku rastejo kot gobe po dežju ali slinjenjuuser posted image , od 4. meseca do sedaj, skoraj 7. meseca jih je zraslo že 8. Spodaj najprej dva in še potem dva, sedaj so pa kak mesec rili počasi zgornji štirje. Koliko časa so nabrekle dlesni, je ena zadnjič spraševala. Zgoraj je imel res kak mesec nabreklo, spodaj so pa, se mi zdi, prej prišli na površje.
Sedaj, ko so končno prišli na dan, vsaj čez dan malo lepše, mirnejše odspi opoldanski spanec. Se pa zjutraj zbudi zgodaj in potem okrog 9h spet malo spi, 30.40min, najdaljši je opoldanski spanec (uro ali dve) in potem, ne vedno, še enkrat za pol urce proti poznemu popoldnevu.

(odgovor članu Alyonka)
Neposredna povezava do sporočila: 378
23.1.2015 10:37:21   
neznanka89
ALYONKA vau za zobke. Naš nima še niti enega in ni nič kaj videti, da bi bili v pripravljenosti user posted image . Ni pa v družini nič nenavadnega če dobi pozno prvega, ker je nečakinja dobila prvega natančno en teden pred prvo svečko, nečak pa le malo prej, tako, da tudi pri našem pričakujem, da bodo pozni.

Jaz sem pa mislila, da naš slabo spi, pa sedaj vidim, da je kar priden. Običajno se zbudi dvakrat za dudo in pa enkrat za hranjenje. Edino zaj smo malo prehlajeni pa je bolj nemiren.

Našega je tudi že povsod dovolj ja. Včasih sem zraven, pa mu ne uspem slediti in ga dajati vstran od "prepovedanih" stvari. Se pa že zaj kar nekaj časa gunca na vseh štirih in zgleda bo počasi. Občasno že naredi kaki korak. Pa za sedenje mu tusi še čisto malo manjka. Pa ga nič kaj ne silim. Še ma čas.

(odgovor članu Alyonka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
26.1.2015 21:04:46   
condfa8h
Pozdravljene mamice,

Prav hudo mi je ko berem, da ne spite. Nas je danes zaspal ob 8 in sem ga kar v spanju nahranla, bomo videli kaj bo. Je pa prejsnji teden hodil spat ob pol noci....

Glede plazenja pa sploh noce na kolena, in tudi sede se ne. Je pa pravi divjak, moramo kar skrivat stvari pred njim :)

Kako pa ste z uvajanjem hrane? Jaz mu moram dat se piro, grah, fizol pol pa dobi skutico. Koscki mu se vedno ne grejo, se mu kar dviguje :), ampak se kar vztrajam. Ve se pasirate hrano?

Lepo se imejte!

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 380
27.1.2015 21:11:28   
neznanka89
Punce enostavno moram napisati. Naš fant kobaca po vseh 4. Mami pa v devetih nebesih. Če mi še sedaj kdo reče, da naš fant zaostaja v razvoju ga brcnem na Luno. user posted image .

ja glede goste hrane pa priznam, da jaz še vedno kar pasiran. Kosila ne toliko, ampak sadja se mi pa zdi, da ne more jesti takega trdega, ko pa še nima zobkov. No kako banano že, ampak jabolka ali pa hruške pa prav gotovo ne.

Lahko noč in čim manj zbujanja.

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 381
27.1.2015 22:00:42   
condfa8h
Cestitke neznanka89!

Neposredna povezava do sporočila: 382
28.1.2015 9:05:40   
bauko
neznanka89 juhuuuu!!! user posted image

naša se zdaj postavlja na kolena in se gunca ali pa gre v rikverc. Od včeraj se iz tega položaja daje tudi v bočni sed.

Je pa zadnje dni nemogoča. Ko se zbudi je kratek čas ok in ko poje, je ene 15 min ok, vse ostalo pa vpitje in tečnanje, ki gre skozi ušesa...grozno user posted image

Je normalno, spi čez dan malo manj, ampak ponoči še vedno cca 11 ur v kosu, tako da pomanjkanje spanca pomojem ni vzrok, ni bolna in nima nobenih vidnih znakov, da bi ji kaj falilo; niti dlesni niso otečene (nima še novenega zobka). Tudi če se ji 100% posvetim, jo zamotim glih za par minut, potem pa se že vmes med igro začne spet dret. Enostavno ne vem več, kaj naj naredim, da bo boljše volje. Igrava se z vsemi možnimi igračami, pojem ji, berem, pripovedujem, jo crkljam, špilam klovna, telovadiva, poizkusiva zamenjat okolje, se previt...potem si mislim, da mogoče pa rabi malo miru in jo pustim... pa vedno isto dretje user posted image
Nimam več idej in nisem sposobna preslišat tega zoprnega dretja...

A ima katera podobno sceno doma? ...ali je to pač tisto, ko rečeš, da bo enkrat že minilo?

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 383
28.1.2015 17:33:27   
neznanka89
Bauko ista scena je obcasno prinas. Tudi tecka, se dere (ne joka ampak tecnari) in sem pogruntala, da ce je previt in pa vem da ni lacen,ga morem dati spat, pa ceprav je pred pol ure komaj vstal. Par minutk se mogoce se pritozuje, nato pa zaspi in je ko se zbudi vesel in nasmejan. Sem pa parkrat skoraj znorela, ko vec nisem vedla kaj se naj naredim.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 384
28.1.2015 20:00:02   
bauko
Hvala za idejo,bom poizkusila! :-)

Neposredna povezava do sporočila: 385
28.1.2015 21:23:18   
condfa8h
Bauko, saj vrjetno si poiskusila z vodo. Jaz zase vem, da mu marsikdaj dam premalo za pit...tak, da zdaj mam 2 steklenicki in mu ves cas za pit ponujam. Pogosto nardi par pozirkov in zaspi.

Al pa so krci, glede na to, da pravis, da je po hranjenju.

Pr nas se ni znakov kobacanja ali sedenja. Ocitno je z vlacenjem po trebuhu zadovoljen :). Mu pa,glede na to, da je ves cas na trbuscku oblacim hlace na naramnice, so tla vseeno hladna.

Lepo se imejte!

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 386
29.1.2015 22:27:13   
bauko
Živjo punce,
hvala za pomoč! user posted image Sem poizkušala danes pa ni nič zaleglo. ...Zdi se mi, da gre vseeno za zobke, čeprav nima nič zatečeno. Prejle si je kar naprej ušesek praskala, česar sicer ne počne, tudi če je zaspana. Sem preverila in je ne boli...slišala pa sem, da se dojenčki pogosto po ušeskih čohajo, kadar jim zobki rastejo...pa ko sem ji skušala dlesen namazat s tistim gelom, ki omili bolečine, mi ni in ni pustila taspodnje dlesni. Tako da tečkamo naprej user posted image HB zaenkrat ponoči lepo spi...

Zadnjič sem pisala o tem, da se iz vseh štirih da v bočni sed...no, zdaj je pogruntala, da lahko v bočnem sedu iztegne nogice, tako da se praktično samostojno usede, ampak se mora opirat na rokice, ker še ni dovolj stabilna. Se je pa zgodilo, da je zazvonil telefon in ker jo je presenetilo, se je dvignila za trenutek, potem pa je izgubila ravnotežje in bum nazaj na hrbet. Vse je bilo tako hitro, da sploh nisem uspela zraven prit. K sreči je padla glih na žogo in se ni nič udarila...ampak zdaj jo moram pa kar naprej kontrolirat in pazit. Če pade na stran ali naprej, sploh ni problema, ker se zna lepo ujet in me sploh ne skrbi. Če pade vznak pa dvomim, da bo glavo k sebi tiščala in me ful skrbi, ker parket ni ravno mehak...

Slišala sem, da se otročki usedejo, ko so sami za to pripravljeni. Jaz je ravno iz tega razloga nisem nič posedala, razen ko smo na telovadbi delali vaje. In ta moja bučka mala, ki očitno še ni sposobna sedet, se gre sama posedat! Seveda se ji še fajn zdi, tako da pridno vadi kar naprej...user posted image Upam, da se bo čimprej začela ali plazit naprej, ali pa kobacat, da bo malo pozabila na sedenje.

Jaz jo tudi malo več oblačim, glede na to, da ostane na podlogi celih 5 sekund user posted image

Aja, še glede pasiranja: Zelenjavno juho pretlačim s tistim za pire delat, jabolko naribam, banano ji dam za odgriznit, hruško pustim, da postane mehka in ji tudi dam za odgriznit...vse ostalo, kar ni gres ali polenta pa pasiram, ker se tudi "davi".
Malo sem zmedena glede mlečnih izdelkov, npr jogurt in skuta - kdaj se to lahko da? Sestra je dala nečakinji pri enem letu in tako piše tudi v smernicah, ki naj bi se jih držali pediatri, ampak se mi zdi, da vsak vseeno svetuje malo drugače. A ve to že kaj dajete?

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 387
30.1.2015 8:44:58   
puncka.
Joj se sprauljam ze dva dni napisat to sporocilo..pa kr ni casa.. zdej mi pa se tamala pritisne na mobitelu tipko..in zapre napisano..hahaha ;)
Uglavnem na hitro.. BAUKO..mi smo meli en teden nazaj podobno situacijo..tecka za znoret, nic ji ni blo prau, jokala, se vlekla za useska, teklo z nosa, kasljala..se zbujala iz spanja in histericno jokala dve minute pa spal naprej.. sm jo peljala k zdravnici ker sm misnla da ma vnetje usesk..smo ga enx ze imeli in je zgledalo podobno.. in nic..od enx stanje spet normalno.. meni je blo fuuul cudno, ker nikoli ne joka..vedno pusti ocistit noska.. zdej je pa tikat nisi smeu .. dlesni ni mela natecene, nic vec se ni slinla, pa niti grizla ni stvari.. ampak smo vseeno dobili prva dva zobka :)) ce ne bi ugotovila, da me pri dojenju neki spika..se zdej ne bi vedli da jih ma.. haha starsi pa taki ;)
No vsaj vemo za naslednjic kako ti zgleda :))

< Sporočilo je popravil puncka. -- 30.1.2015 8:46:48 >

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 388
30.1.2015 9:14:37   
bauko
hvala puncka. za tole info. user posted image Se mi je dozdevalo, da bo zgleda to to. user posted image

Ja, hecni smo včasih starši, tolk študiramo kaj je z otrokom, da nič ne naštudiramo user posted image

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 389
31.1.2015 9:07:08   
bauko
Moram priznat, da sem čisto preveč zapaničarila glede sedenja user posted image Očitno je za toliko, kolikor pokonci se usede, pač sposobna. Rabila je par dni, da je začela lepo kontrolirat vse skupaj in zdaj je ok. user posted image Po novem se zdaj drsa naokrog v rikverc po riti user posted image
Aja, pa začela je odpirat predale in omarice...moram it po tisto zaščito, da potem ne more odpret.

O zobkih pa še vedno ni sledu, kljub temu, da je že 14 dni na fertik sitna, prej pa nikoli. ...no ja, mogoče bo pa že jutri kaj novega user posted image

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 390
1.2.2015 18:51:55   
Alyonka
Hoj, punce,
mene pa zanima, kaj skuhate vašim sončkom za večerjo? Ste že na 3 obrokih, kajne? Mi smo na dveh, tretjega dam občasno, se še precej doji. Kašic, ki jih kupim (kot riževa ali kakšna z nadalj. mlekom, ki je že v kašici), ne mara.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 391
1.2.2015 19:47:59   
bauko
Za vecerjo ji pripravim:
-gres,skuhan na vodi. Naredim zelo gostega,odstavim in vmesam malo mojega mleka. Na zacetku ga ni marala,zdaj pa ga rada je.
-polenta-podoben postopek kot pri gresu,le da dodam malo olivca in zmesam z mlekom le obcasno
-instant kasica z mojim mlekom,pomesana s sadno kasico (pol pol)
Potem pa malo menjavam kasice...
poizkusila sem tudi corn flakes brez sladkorja,zdrobljen in namocen v moje mleko,pa je pljuvala ven. Proseno kaso tudi...potem pa mi ze zmanjka idej... :-)

(odgovor članu Alyonka)
Neposredna povezava do sporočila: 392
1.2.2015 20:59:48   
neznanka89
Bauko super za sedenje. Nas mali se iz vseh stirih spravi v bocni sed, da bi pa sam vzravnano sedel pa se ne

Glede vecerje pa priznam, da mu dajem vecinoma industrijske kasice. Kupujem pa tiste brez sladkorja. Mu pa jaz tudi obcasno vmesam sadje. Pa je kar zadovoljen. No je pa res da je vse kar mu pripravim.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 393
1.2.2015 22:01:06   
puncka.
Cer punce!
Bauko je tamala se tecka? Joj ..ma pridna, da se ti da crpat mleko za vecerjo.. kolko ga pa priblizno nacrpas za en obrok? Jst morem malo priznat..sm kar lena ..crpalko imam..sem jo uporabljala na zacetku uvajanja..da ji je bil okus zelenjave malo boljsi, zdaj pa stoji v omari..
Glede na to, pa da moja miska se me poje me vem kolko za kosilo..ji ponavadi dam kar ostane od kosila za vecerjo.. ker kupujemo kao bio, pa domace meso za njo..mi je zal metat stran kar ostane od kosila.. ce pa kaksen dam poje vse..ji pa dam pac kaksno mlecno kasico..kar kupljeno..
Me pa zanima kdaj ste vi gres zacele dajat? Sm gledala zadnjic v trgovini, da pise na embalazi da je od enga leta naprej?! A se to hecajo al kaj?

Spanje pri nas je se vedno nespremenjeno..zbudi se ene trix do 2 ure..pol pa priznam..sm malo lena, pa jo kr pustim po dojenju pri sebi.. se vsaj nekaj naspimo..

Pri nas smo itak nekje mesec dni mlajsi od vas.. tako, da se ne sedi.. pac v narocju ja..ampak da bi pa sama, pa ne.. plazo se tudi ne, dviguje pa rito.. smo pa ugotovili kaj ji je smesno.. tako da se smeje na glas po novem.. joj bi jo kr pojedla :) ceprau se vecx smeje tatiju, kot mamici.. govori pa ko kasn raztrgan doktor.. baba,dada, avvv, abbb.. dostix pa pac samo vriska in z glavo cel cajt kaze NE.. je tako smesna.. haha.. pase kravice, vriska in maha z glavo levo in desno user posted image

Pa se eno vprasanje.. kako ste s kg po porodu? Jst hodim ze dva meseca nekje na fitness zdej..pa dojim.. ampak kg je se vedno +4.. in ne grejo dol..ceprau priznam da ne pazim kaj jem.. ker pac dojim in bo ze pol cas za diete.. :) ceprau se dokaj zdravo prehranjujem no..

Nic mirno noc zelim vsem.. super, da je tema spet malo zazivela :)

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 394
2.2.2015 11:00:25   
neznanka89
Joj joj ti kilogrami. Jaz sem zaradi stresa bila tri tedne po porodu že nazaj na stari teži oz. sem imela še kilogram manj, pa sem se zredila 12kg, sedaj ko se je pa vse uredilo in uživamo z dojenčkom, sem se pa zredila nazaj 4 kilograme in sem čisto nesrečna. Sicer sem od novega leta na dieti ampak mi ne uspeva ravno najbolj. Jaz sem tudi razmišljala, da bi šla v fitnes ampak kaj, ko imam do najbližnjega 20 min. vožnje z avtom, potem telovadba in pa še domov in kar nanese s časom. Nimam pa otročka dati komu v varstvo. Ati večinoma dela, dedi in babica pa tudi, druga babi pa dedi sta pa predaleč doma. Tako, da čakam lepše vreme, da bom začela tečti. V tem mrazu si nekako ne upam, ker nimam občutka kako se naj oblečem in vedno zbolim, ko začnem s tekom. No cilj je nekje do poletja shujšati vsaj 5 kg. Bomo videli. Upam, da mi bo uspelo.

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 395
2.2.2015 20:24:38   
bauko
Ja,se vedno tecka...kar malo grozno je ze...

kadar je instant kasico,ji dam cca 100 mojega mleka. Vcasih poje vse,vecinoma pa kaksna zlicka ostane.

S kg sem jaz na istem,samo da sem prej imela veliko vec misic,ki tudi vec tehtajo. Zdaj pa imam na trebuhu se kar slauhek... sem pa 3 tedne nazaj zacela tect in gre na boljse. Problem je le v tem,da mi vec kot 2x tedensko ne znese it,tako da je zelo pocasen napredek. Ko sem sla prvic,sem skoraj izdihnila :-) zdaj gre pa ze lazje :-)

Neposredna povezava do sporočila: 396
2.2.2015 20:27:15   
bauko
Aja,gres :-) jaz sem zacela po 6.mesecu oz ko pac zacnes z glutenom :-)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 397
2.2.2015 22:06:48   
condfa8h
Neznanka89,

Jaz sem na istem kot ti...po porodu -11kg, zarad zivcev, pol, pa sem vedla, da moram jest, ce hocem obstat na nogah in pol na cokolado...itak se tega navadis, pa se kuhat se mi ne da, tak da zdaj sem na +15 od pred nosecniske teze... je pa danes prvi dan, ko nisem sladkarij jedla :)).

Z zdrobom sem jaz zacela isto kot bauko. Za vecerjo ma najraje rizevo kasico + mleko + jabolko. Sem mu pa dala dans od frutka kasico za lahko noc in ko jo je dal v usta ga je kar streslo... in politak ni vec htel :)

Ali je katera ze dala cokolesnik?

Aja, tudi nas je postal jokec.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 398
3.2.2015 21:48:28   
tamala13
Hejla,

naša se že fino plazi naokoli, sedi pa še ne. Gre v bočni sed na eno stran, se pa postavlja v strešico in gunca na vseh štirih. Bo že :) S hrano je še bolj na mleku, čeprav je že malo bolj zainteresirana za gosto hrano. Banana ji je sploh všeč. Ji pa malo mešam te zelenjave in priloge, sem tudi nabavla to knjigo D. za mizo, pa pol sledim počasi. Za večerjo ji dam pa kašico zmešano z vodo, bom poskusila še gres in polento - mogoče bi bilo res enostavneje, če ostane nekaj od kosila in to je to.

Glede kil sem jaz na istem kot pred nosečnostjo, se mi pa zdi, da se nazaj redim. Sem začela s telovadbo doma, ampak mi gre na živce, ker ne smem nobenih trebušnjakov in sklec in podobnih vodoravnih zadev, zaradi razmika trebušnih mišic :( Baje da zaradi tega ostaja tudi trebušček, in dokler se ne popravi, bo ostal mummy tummy. Pojem pa tud ful sladkarij, se mi zdi, da rabim več energije, pol je pa itak začaran krog, ko bi še in še sladko :)

Nameravate še kam na daljše počitnice, do konca porodniške? Kaj pa za vrtec? Baje se lahko že zdaj prijavi za to šolsko leto..

Nič, grem še jaz odspat svojih 8 ur v kosu po 4 :P Lepo se imejte!

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 399
5.2.2015 21:32:24   
bauko
Živjo punce,
naša mala še kar tečka. Včasih se mi zazdi, kot da mi je nekdo otroka ukradel. user posted image Včeraj se je zbujala celo ponoči, kar se sicer ne in sem seveda mislila, da zdaj pa končno bo...pa ni. Ful se slini in na spodnji dlesni se vidi, da bosta kmalu ven pokukali obe enki... Že nekaj dni se med hranjenjem z GH blazno krega - zgleda ji ne paše in jo verjetno tudi boli, čeprav skušam biti z žličko kar se da previdna in ji tudi ne dajem trdih stvari za grizt.
Še najlepše se zamoti zvečer v banji - včeraj je čofotala kar eno uro, jaz pa vsa blažena zraven, ko se je končno vsaj malo nehala pritoževat. user posted image
Tisti gel včasih pusti namazat, velikokrat pa tudi ne. Imamo pa zdaj sposojeno še jantarjevo ogrlico, pa mrzle stvari ji dajem za grizt...kaj več pa ji težko pomagam. Upam, da bo kmalu (to sem rekla že ene 1000_x_ user posted image )

Gibalno pa je v kratkem času precej napredovala. Sama se zna usest in se zdaj sede tudi igra in vsak dan je opazno bolj stabilna. Zdaj se nič več ne opira na rokice. Zanimivo je tudi to, da ve, da se na kavču lahko meče na vse strani iz sedečega položaja, tudi nazaj, na tleh pa tega nikoli ne naredi. user posted image Včeraj zvečer in danes pa sem jo parkrat zalotila, da je iz položaja na rokah in kolenih iztegnila nogice, tako da je bila na iztegnjenih rokah in iztegnjenih nogah. Jooooj je bila smešna. user posted image Me prav zanima, kaj sledi user posted image

Smo pa tole sedenje že izkoristili in za kratek čas preizkusili nošenje v nahrbtniku in ji je bilo všeč. user posted image Aja, pa sankali smo se! user posted image Kar nisem mogla verjet, da ji je toliko všeč! Prav vsako vožnjo se je smejala, nekajkrat je tudi zavriskala. user posted image

Glede počitnic: Jaz nimam službe in vem, da vrtca pred septembrom zagotovo ne bomo dobili. Tako da bomo poletje kar se da izkoristili, verjetno še največ v Poreču, tam kjer smo bili že lani 1 mesec. Sama sicer obožujem Dalmacijo, ampak mislim, da bo tukaj enostavnejše in cenejše; poleg tega si lahko po želji organizirava babi servis...
Kaj bo potem septembra bomo pa videli...

čokolešnik - jaz ga še nisem dala

vpis v vrtec - mislim, da ima vsak vrtec to malo po svoje. Pri nas imajo vpis v aprilu za naslednje šolsko leto, za tekoče šolsko leto pa kar vnaprej povejo, da pred septembrom ne bo nič, pa še takrat je vprašanje. user posted image

Fajn bodite, pa čim več užitkov na snegu vam želim!

< Sporočilo je popravil bauko -- 5.2.2015 21:34:06 >

(odgovor članu tamala13)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.