anonimen5 -> RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki (26.5.2014 10:37:39)
|
Sem jih glede krvnega še poklicala, pa je sestra rekla, da priporoča, da pridem osebno, ker če nebi bilo karkoli ok, da kar takoj naredijo UZ, pa še z zdravnikom se potem pogovoriš kako dalje. ja no, bom pa šla, čeprav imam uro vožnje do tja, pa pol čakat pa uro nazaj. Samo tiso čakanje ubija, k nevem kam bi se dala :) pa tako nerodno mi je it sami na kavo....sm smešna ja, ni kaj [sm=zmeden.gif] Anonimen: a zamrznjenček, super, seveda bo preživel, kaj pa drugega. drgače pa najboljše, da mal zamudiš, tako kot sem jaz nazadnje, ko so bli že vsi živčni in me čakal ( čeprav sem zamudila slabih 5 minut), pa jaz tud, ker je bila gužva na cesti, tako da sploh nisem imela časa razmišljat o odmrznitvi, niti pomislila nisem na to[sm=smiley1.gif]. Itak se je vse lepo odmrznalo. No mal heca....sm tekla na kliniko, sem prišla čist zasopihana tja, sestra že po hodniku gor in dol in me iskala.....jooj [sm=jezicek.gif], ker drugače se vedno držim načela, bolje 10 min prej, kot minuta kasneje....ma se mi dogaja, ni kaj [sm=smiley1.gif] kakšno imaš pa terpijo? Spontani cikel ?.
|
|
|
|