Drejcy -> RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki (24.5.2014 12:35:33)
|
Ojej, boga, torej si imela punkcijo brez narkoze? Mi je bilo čudno ja, kako je to mogoče,da te je tako bolelo... Ker v Mb te takoj vprašajo, če želiš narkozo in seveda, zakaj bi se mučila... Ne bi rekla, da je večja verjetnost, da se obdrži, ampak je večja verjetnost, da jih do takrat več preživi. Npr. jaz sem imela 11 celic. Na 5.dan so bile 3 pripravljene na vstavljanje (1 pikico zdaj pridno grejem) par pa jih je še ostalo do naslednjega dne na opazovanju, da so ocenili, koliko jih je primernih za zamrznitev. Torej ko grem na krvni test izvem, če je +, hkrati pa koliko [sm=zz_cold.gif] mi je ostalo [sm=smiley1.gif] Če pa imaš npr. 2 ali 3, pa jih takoj oplodijo malo opazujejo, če so se začeli razvijati in hitro vstavijo, ker je verjetno večja verjetnost, da ti trijhe preživijo 3 dni, kot pa 5. Upam, da ga nisem preveč zabluzila in da me razumeš [sm=smiley36.gif] Tud če bi imela eno pikico, je možnost zanositve, število tu ne igra neke vloge (govorim iz lastnih izkušenj in mojih do sedaj 2 neuspelih postopkov)
|
|
|
|