anonimen5 -> RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki (28.5.2014 14:03:10)
|
tara 81 - ja rezultati so ob 12., na kake pogovore z zdravnikom pa jaz nisem naletela. Sem v pon. klicala v Mb sestro pa jo vprašala, če lahko krvnega delam kar pri nas pa nato izvide pošljem pa je rekla da lahko ampak da načeloma raje vidijo, da se pride v mb da se še opravi pogovor z dr. za naprej. Pa ja, Itak [sm=zz_banghead.gif]. Že drugič sem naletela na eno prijazno punco, ki je povedala rezultate, za naprej pa [sm=smiley25.gif], tako da sem potem šla sestre spraševat, če lahko z naslednjo[sm=hudicek1.gif] štartam z estrofemom in novim [sm=zz_cold.gif]. Tko da mene tam na krvnem ne vidijo več, zabijem cel dan za tisto kar že itak vem[sm=zmeden.gif]. No mogoče ima katera kakšne drugačne izkušnje s tem, sploh tiste, ki se morajo potem za nov postopek pogovarjat, če ne uspe. Js še imam nekaj zamrznjenčkov pa je postopek tak. Drugače jih pa poklič pa ti bojo povedal, bo najbolj zihr. matejkica00 - joj škoda no, sej mogoče bo pa povečana doza zdej dala pravi zagon, mora! Držim pestke! Kar se pa čakanja tiče, pa po moje ja, da se telo najprej mal sčisti hormonov, vem pa itak ne[sm=zmeden.gif] Anonimen A[sm=miska.gif] - sem mal zbrkljala jaz tole, mislila sem na neko praskanje endometrija, kar pa nima nobene veze z AH. Trola jaz [sm=zz_wink.png]. po kolkih poskusih ti je pa uspelo z [sm=zz_cold.gif]. Pa kakšno terapijo si imela ? Mene je totalno strah, da se mi še od 9 preostalih pingvinčkov, nobeden ne bo prijel......
|
|
|
|