patrino -> RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje (13.5.2014 20:29:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Patrino, posilstvo večinoma nima toliko veze s spolnim poželenjem in privlačnostjo (da bi nekdo posilil zato, ker bi ga tako noro zrajcala, po domače povedano), ampak z občutkom moči, podrejanjem drugega bitja. Patrino, nihče se ni spravil nad "vse farje", nas pa jezijo tisti, ki to počnejo in tisti ki to pomagajo skrivat. Bo zdaj šlo? Najvecji problem nastane, ko ni izgrajenega moralnega, eticnega sistema, ki ga je oseba ponotranjila. Morala in etika se istocasno po dolocenih raziskavah povezujeta s standardom, izobrazbo, zadovoljstvom z zivljenjem itn. Vojne dokazujejo, da manj je morale in etike ( zadovoljstva, osebnih dosezkov itn) vecja je krutost osebe ko ima priliko odlocati o tujem zivljenju in igrati se boga. Credni nagon pa tudi naredi svoje. Podpis. Zato pa okolje igra vlogo. Ronja, si kje v temi zasledila, da sem rekla, da mene ne jezijo in da jih podpiram? Ne, tega ne moreš reči. Ves čas poudarjam, da me to moti in seveda jezi- vendar me čisto enako moti pedofilija tudi na drugih področjih . Bo sedaj šlo? Glede na to, da sem ti tole že parkrat napisala- pošteno povedano, dvomim, da bo sedaj zaleglo.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|