RE: Decembrke 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> RE: Decembrke 2014 (24.4.2014 4:48:47)

Pozdravljene,

sem zelo vesela da se vam lahko pridružim. Tudi moj test je 2x pokazal +. :)

Mislim, da sem pa trenutno zadnja, torej 30.12. po mojih izračunih, pregled imam pa šele čez 1 mesec. :( Zdi se mi dokaj pozen datum, zato sem razmišljala za kakšen samoplačniški pregled? Je katera šla na samoplačniški 1.pregled v nosečnosti?

LP

*misi* -> RE: Decembrke 2014 (24.4.2014 6:50:37)

Jutro srecke, oooo en kup noseck. Vsaki posebaj cestitke za [sm=rozacrtici.gif] in srecno do konca.

Jaz sem vceraj vidla in slisala naso pikico, so mi tko lile solze dol od same srece. Vse je ok, lepo rastemo. Ima ze 1,2cm in naj bi imela pdp 7.12.

Anonimna- jaz sem sla samoplacnisko na uz. Narodila me je v 7tednu (se pravi prejsnji teden), ker prej se ne vidi srcka.

No naj povem, da mi je ta gin vceraj delal uz cez trebuh. In zelo lepo se je videlo vse. Sem najprej prov bukov pogledala ko je rekel naj se ne slacim, da bova probala cez trebuh narest . Ce pa se ne bi videlo bi pa potem vaginalno pogledal. UZ ima pa res top, mi je naredil dve slikici, na eni se vidijo ze udrtinice za oci in nosek <3

Elli_ -> RE: Decembrke 2014 (24.4.2014 7:59:44)

živjooo,

pozdravljene vse nove! :)

tudi za mano je prvi pregled [sm=smiley27.gif] videli srčka, veliki smo bili 1cm :) jooooooj [sm=duda.gif]

*misi* tudi jaz imam rok 7.12.! [sm=bravo.gif]

Ve katera kako je s fb skupino?

*misi* -> RE: Decembrke 2014 (24.4.2014 8:28:51)

Fb skupina deluje, napisite svoj ime in priimek loty23 da vas doda v skupino, ker je skupina skrita.

Super Elli [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif]

Nataša31 -> RE: Decembrke 2014 (24.4.2014 8:39:05)

Ojla punce!
Da se še jaz opogumim.
Smo dočakali naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], PDP naj bi bil 7.12., prvi pregled je že za mano, vse OK[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Doma imam dva razgrajača, leto in pol nazaj sem imela eno slabo izkušnjo, zadržan splav v 9. tednu, tako da sem še malo zadržana...
Kar se tiče nosečniških težavic - mi je skoz po malem slabo, skoz bi nekaj grickala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Moram pa pazit na težo, ker sem, glede na prvo nosečnost, štartala z 10 kil viška[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Imam tudi malo glivic, zato moram redno izključiti vse sladko. Še dobro, da prihaja poletje in bo nekaj 'dobrega' sladkega  v vsem sadju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Takole na hitro, bi pa prosila če me tudi doate v FB skupinco.
Kot vidim, pa nas bo okoli 7.12. kar nekaj v porodnišnicah!

LP
Nataša

*misi* -> RE: Decembrke 2014 (24.4.2014 8:49:17)

Natasa cestitke [sm=bravo.gif]

Loty23 napisi sporocilo s svojim imenom oa te bo dodala.

*misi* -> RE: Decembrke 2014 (24.4.2014 9:34:12)

Za FB skupino lahko napišete meni ime na privat in vas bom takoj dodala. Loty23 je trenutno odsotna

*misi* -> RE: Decembrke 2014 (24.4.2014 10:17:48)

Ok, ful ste me zasule s sporočili [sm=smiley36.gif]

FB SKUPINA punce, fb skupina je popolnoma skrita, ne najde je nihče in noben od vaših prijateljev NE vidi, da ste bile dodane v skupino.

darja_mark -> RE: Decembrke 2014 (24.4.2014 12:21:34)

heeej, nosečke

Kako ste bile pridne, ste popisale celo stran :)

Čestitke novim [sm=modricrtici.gif]. A ste se zmenile in boste vse šle 7.12. v porodnišnico al kaj? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

No vidim da imam na koncu decembra že družbo, da mi ne bo dolgčas ko boste vse že veselo pestovale, hehe. Anonimna kar počakaj na pregled, saj je boljše da te naroči malo kasneje kot pa prehitro, se bo vsaj več videlo ko boš tam. Vem pa da je težko čakat, jaz moram tudi še čakati skoraj 3 tedne, pa nimam kaj, bom že ..... saj druge ni ane [sm=smiley1.gif]

Super da so pikice vse ok, da ste jih vidle in slišale [sm=bravo.gif]

Žabo -> RE: Decembrke 2014 (24.4.2014 12:27:50)

Zivjo,
Tudi jaz se vam pridruzim. Rok imam po mojim izracunih 28.12.
Imamo ze enega fanta starega eno leto. Upam da docakamo druzbo [sm=duda.gif]

Cestitke vsem noseckam! [sm=smiley1.gif]

anča88 -> RE: Decembrke 2014 (24.4.2014 20:04:38)

heeei bodoče mamice :)

tudi za nami je že prvi pregled, pikica pridno raste, PDP 3.12. [sm=smiley1.gif]. imam pa žal jaz problem z vnetjem nožnice...to se mi je dogajalo že pred nosečnostjo, sedaj pa še v močnejši obliki...[sm=smiley13.gif] G mi je predpisala kapsule lactogyn, zanima pa me, kakšno je vaše mnenje o izdelkih just? Predvsem mislim na kremo tea tree in intimno milo deo intim.
hvala za vaše odgovore [sm=smiley1.gif]
pazite nase in na naše sončke, ki rastejo v nas! :)

DanaBanana -> RE: Decembrke 2014 (24.4.2014 20:34:16)

zdravo!
da se vam pridružim še jaz.. tudi jaz imam PDP 7.12.[sm=smiley36.gif] povedala nisva še nobenmu, razen najinemu 1,5leta staremu sinu, ki še ne govori[sm=jezicek.gif]
sem pa imela pregled prejšnji teden - začetek 7.tedna in se ni videlo nič.. G preko vaginalnega ultrazvoka ni našla nič tako da sem sedaj v dvomih do naslednjega pregleda - 13.5.???? sem prašala če je kaj narobe, ona pa nazaj: ne, zakaj pa bi bilo.. se ga pač ne vidi.. tko leži.. maternica zgleda ok.. uglavnem sem čist nabegana[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
upam, da mi hitro mine ta čas negotovosti.. sem upala da me bo vsaj kaj prej naročila.. pa so očitno dopusti, ker mi je rekla da ne vidi potrebe da bi prej hodila..... ohh ti dohtarji
ima katera podobno izkušnjo?

LP in čestitke vsem nosečkam[sm=bravo.gif]

bulbika -> RE: Decembrke 2014 (25.4.2014 8:11:41)

Uuu, nekaj dni nisem pogledala sem gor, pa vidim, da se kar dogaja. Sem v 9. tednu (8/3) pa mi nekako ni vec slabo, morda se malo tu in tam, čuden okus v ustih pa še vedno vztraja. iz dneva v dan se bolje počutim. Kako pa kaj ve? Meni tudi zelo paše jesti sadje, čeprav sem pa nekje prebrala, da grozdje ni priporočljivo. Ah, s to hrano imam še vedno preglavice, kar naprej me skrbi, da sem spet kaj narobe pojedla :) včeraj sem se preko spleta naročila na NS v Domžale. Drugi pregled pa imam 8. 5. Kako ste pa kaj z oblačili? Jaz imam že kar težave, sklepam, da bolj od prebave, ampak hlače me že pošteno tiščijo. Je pa res, da sem pred zanositvijo tehtala skromnih 45,5 kg. No sedaj sem že na 47 :)
A drugače vse delate? Jaz sem do 9. 5. na B, potem pa ne vem kako bo. G je rekla, da ne smem dvigovat kaj dosti v času, ko se posteljica formira, max. 2 kg. To je v vrtcu kjer delam nemogoče in me je kar malo strah, če me bodo poslali nazaj...

Želim vam lep dan nosečke :)

angelcek* -> RE: Decembrke 2014 (25.4.2014 8:51:02)

Jutro nosečke.

Kako ste kaj? Men je danes vse čudno. Že dva dni nimam nobenih simptomov, sploh mi več ni slabo, nisem več napihnjena,
danes sem se tehtala in v enem tednu izgubila 2 kg. Malo me skrbi če je to O.K.. [sm=zmeden.gif]
Pregled imam šele čez dober teden - upam, da bo vse O.K.

Sicer delam v pisarni tako, da ni panike in mislim da bom kar do konca v službi. [sm=smiley1.gif]

bulbika -> RE: Decembrke 2014 (25.4.2014 9:52:37)

Kot, da mi bereš misli! Tudi mene je malo zgrabila panika, ravno danes, ker mi je tako čudno, da mi ni nič slabo pa tudi prsi me malo bolijo, pazduhami sploh ne več. Na internetu pa itak pišejo grozljive stvari. Joj, upam da bo vse ok. Že celo jutro si želim, da bi mi bilo kaj slabo. Kdaj pa imaš PDP? Jaz imam naslednji pregled šele čez 14 dni. Držim pesti, da bo z najinima bebicama vse ok!

angelcek* -> RE: Decembrke 2014 (25.4.2014 9:59:13)

Bulbika - si me malo potolažila. Očitno tudi vreme vpliva na hormone. [sm=smiley36.gif]

Jaz sem tudi brala razne zadeve, pa bolj ko berem bolj sem zaskrbljena, tako, da sem se odločila, da več ne bom nič brala (bomo videli če bo to držalo).

PDP imam 16.12. (po otročarijah) pa ti?

*misi* -> RE: Decembrke 2014 (25.4.2014 10:00:33)

Jutro punce,

brez panike [sm=smiley31.gif]. Jaz v prvi nosečnosti, razen na začetku bolečih jošk, nisem imela tut enega znaka da sem noseča. Pa tut joške so me vsem nehale bolet in nisem mela nikakršnih znakov sploh da sem noseča. Pa je bilo z mojim sinčkom vse ok [sm=smiley1.gif]

Tokrat mi je blo prve dva tedna ful slabo, potem je zdaj vmes minilo za nekaj dni, evo danes zjutraj pa spet slabo za znoret [sm=smiley13.gif].

Čestitke vsem novim nosečkam [sm=bravo.gif]

bulbika -> RE: Decembrke 2014 (25.4.2014 10:08:54)

Angelcek, ja upam, da je res eno z drugim. Ko berem vse to o zamujenih splavih itd. joj, nisem vedela, da me bo v nosečnosti kar naprej nekaj skrbelo. Mi je bilo najprej od 5. do 7. tedna slabo cez cel dan, smrdelo vse, se najbolh nehcalec. V 8. slabosti bolj zvecer, evo sedaj pa nic. Pa tako sem si zelela, da cim prej minejo, evo sedaj pa panika. Jaz imam pdp 2.12., sem med prvimi decembrkami ;) javi se še kaj. Mimi tebi pa hvala za tolažbo.

angelcek* -> RE: Decembrke 2014 (25.4.2014 10:38:31)

HiHiHiHiHi. [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
Mene tudi skoz nekaj srbi, po mečah, nadlahti, podlahti, stegnih,...Sem mislila, da so že komarji ampak nimam nobenih pikov.
Sicer pa sem bila do prejšnjega tedna kot najstnica, sedaj pa se je stanje umirilo,
no mozolji so se mi prestavili na vrat in hrbet - kjer jih prej v življanju nikdar nisem imela.

Sicer pa petek je, kar pomeni cartanje čez cel vikend - juhuhu (na skrivaj upam, da bo deževalo). [sm=smiley4.gif]

darja_mark -> RE: Decembrke 2014 (28.4.2014 10:49:04)

Hello

No da dodam še jaz kaj, tudi jaz nimam nobenih znakov razen bolečih prsi, kar me na momente malo zaskrbi ampak se spomnim da jih v prvi nosečnosti tudi nisem imela. Nič mi ni smrdelo, nisem imela povečanega apetita, nič slabo,..... no upam da bo zdaj enako, predvsem kar se slabosti tiče. Mogoče je zdaj malo povečan apetit, kaj pa vem, kar skos bi nekaj jedla tako da se bo treb kar malo bremzat da ne bom kmalu širša kot daljša haha.

Kako ste kaj preživele vikend? Jaz sem pridno kuhala za čez praznike ki prihajajo, bomo šli k bratu na obisk pa sem malo naredila da bomo potem samo greli in čim manj kuhali :)

Nekaj vas že odšteva do prvega pregleda ane? Še malo .... [sm=bravo.gif]

lejly -> RE: Decembrke 2014 (28.4.2014 20:52:03)

Ja, do mojega pregleda je še 1 teden...Odštevamo. No moji znaki so seveda slabost, spremenjena in upočasnjena prebava, akne po dekolteju, kava mi ne paše ne zjutraj ne čez dan. Utrujenost na kvadrat...saj bo boljše ko pridejo toplejši in sončni dnevi =)

medicinka25 -> RE: Decembrke 2014 (29.4.2014 11:55:31)

Prosim če katera še mene doda na fb https://www.facebook.com/fonn.ines to je moj profil [sm=bravo.gif]

Še moja zgodba. tudi jaz sem zagledala [sm=rozacrtici.gif] in moj datum znese 29.12 ..upam. Imam že nekaj težav za sabo , leta 2010 imn in odstranitev jajcevoda [sm=smiley19.gif], leta 2012 rodila pobalinčka ,ki ima sedaj 20m[sm=duda.gif], tudi takrat sem krvavela v 6t, bila v bolnici [sm=zmeden.gif]. Tako da sedaj upam da ne bo hujšega. Sem prav malo napsihirana. Nimam nič težav,kar me malo bega. :/ 15.5 pa iama prvi pregled. Mislite name. [sm=nosecka.gif]

Anonimen -> RE: Decembrke 2014 (29.4.2014 19:37:37)

Se poslavljam od vas. Za mano je SS v 7.tednu. [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/img]

anonimna [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/img]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.4.2014 19:40:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

zmajcy_ -> RE: Decembrke 2014 (29.4.2014 21:25:28)

Pozdravljene!

Se vam tudi jaz pridružujem :)
Danes sem zagledala + [sm=bravo.gif]

Je pa to moja 3 nosečnost, saj imam doma že dva navihanca stara 2 in 3 leta [sm=smiley1.gif]

rok imam pa okoli 30.12.-1.1.

Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>