babadu -> RE: Decembrke 2014 (18.4.2014 20:42:58)
|
Zdravo! :) Najprej čestitkem vsem!!! Tudi jaz se vam pridruzujem, kak teden nazaj sem naredila test in je bil pozitiven :))) Rok imam 14.12., prvi pregled pa 9.5.; to je moja druga nosečnost, punčka je zdaj stara 2,5 let. Zaenkrat drugih znakov kot kakega ščipanja v trebuščku vsake toliko in nekoliko večjih in bolj občutljivih prsi nimam, na srečo :) Glede hrane in kilogramov ... jaz sem se v prvo zredila 20 kg, pa sem se kar pazila, tako da bom probala tudi v drugo čim bolj zdravo jest, brez junk fooda in preveč sladkarij - čeprav sem in tja seveda tudi brez tega ne gre :))) Si govorim da je tako najbolje zame in za otročka, da je zdrava hrana nekaj najboljšega, kar lahko daš otroku v prvih mesecih - samo na to imaš vpliv. Ne vem, a se katera strinja z mano? :) Je pa včasih res težko in pač podležeš ... ampak nič hudega po moje. Važno je samo, da to ni vsakdanja praksa. Pa tudi nase moramo mislit, mamice, na svoje zdravje in izgled, ni res? :) Še to - baje se v drugo ful prej vidi trebušček, je to res, kdo ve? Ker razmisljam, kdaj bi povedala v sluzbi ... Frendi so me pa itak zadnjic na žuru razkrinkal, ko nisem nič pila ... pismo :) No, lep pozdravček vsem, se tipkamo. Lepo in srečno nosečnost vam želim! :)
|
|
|
|