rencka -> RE: Decembrke 2014 (18.4.2014 23:31:13)
|
Oj nosečke, Tudi meni je test v ponedeljek pokazal [sm=rozacrtici.gif] :-) sicer nisva ravno načrtovala, ker sva poskusila samo enkrat in je ratal, sva pa vseeno fuuul vesela in v pričakuvanju najinega prvega dojenčka. Rok mam 15.12. Prvi UZ komaj 21.5., bo kr težko tole čakat, da prvič zagledama kepico. Sem pa v 5. tednu in mi zaenkrat ni bilo še nič slabo, samo utrujena sem čez cel dan, napihnjena kot balonček in pa joške me bolijo na otip. Povedala nisva še pa nobenemu (čeprav bi rada vsakemu ki ga poznava) in tudi ne bova do 12. tedna, ko bo mal bol za ziher da bo vse kul. Nama pa skozi cel dan hodi samo to po glavi, se je treba prav potrudit in vmes skoncentrirat na službo [sm=smiley1.gif] Vidim, da nas je kar nekaj, ki si bomo delale družbo :-) Drugače pa vprašanje: katero G imate, tiste, ki ste iz Lj, ker jaz imam še študentsko iz Aškerčeve dr. Kuhelj Recer, in mi je rekla, da si bom mogla drugo poiskat počasi, ker nisem več študentka in da imajo ker gužvo [sm=smiley13.gif]. Mi je pa zelo zelo v redu in ker nočem it drugam. Me pa zanima, če katero priporočate, ki je v redu in še jemlje nove...?
|
|
|
|