Bravissima -> RE: Decembrke 2014 (19.5.2014 11:54:18)
|
Zivjo punce! Danes vstopam v 10.teden. V marcu sem zanosila po prvem IVF. Itak sva bila s partnerjem cist sokirana, da je v prvo ratalo, ampak seveda vesela:) Po izracunu od dneva punkcije imam rok 19.12. Sem pa imela v 5.tednu krvavitev. Najprej se mi je vsula sveza kri, potem pa je kapljala se kaksen teden temnejsa kri. Od takrat naprej sem seveda v strahi, ne morem se sprostit, cakam tisti magicni dopolnjeni 12.teden, da bom malce lazje zadihala. Sem pa bila vesela, ko sem po prvomajskih praznikih videla utripat srcek:)!!!! Ta teden imam svoj prvi pregled pri svoji G, predtem sem bila vodena seveda na gin. kliniki lj. Je pa rekel tamkajsnji G, da je plod velik, jaz mislim, da bo fantek, tudi kolegica mi je z nihalom tako napovedala:) Znaki: hvalabogu ne bruham, mi pa ne disi dolocena hrana. Prsi so vcasih bolj, vcasih manj bolece. Sem pa ugotovila, da imam cisto zmanjsan zelodec. Pojem pol kroznika in sem ze prevec sita!!! In potem gre hrana ful pocasi dol. Se to se kateri dogaja v prvem trimestru? Pa kile so sle gor, pa ceprav pazim :/ Me skrbi, kaj bo rekla G glede tega. Pa trebuh imam tako napihnjen, da ze vsi okoli mene vedo, da sem noseca in mi kar cestitajo. Meni je pa seveda nelagodno, ker nismo se iz ta hudega. Pa utrujena sem ful. Drugace pa upam na najboljse!
|
|
|
|