tara.81 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (20.3.2014 8:32:15)
|
hej hej...danes sem malček boljše. Še vedno me vse boli in počasi počasi hodim po stanovanju, drugače ne gre [sm=smiley36.gif]. Še zdaj ne morem verjet, da sem "sproducirala" 36 celic. V ponedeljek, 5. dan greva nazaj v MB in nama bodo povedali koliko se jih je oplodilo in razvilo do stopnje blastociste. Res upam, da jih bo vsaj tretjina in da bova imela polno skrinjo zaloge.[sm=jezicek.gif] Po 3 [sm=hudicek1.gif] pa lahko čakam ETZ. tejcy01 upam, da ti bojo šli naslednji dnevi hitreje mimo. Še malček in bo. A boš delala test doma čez 3 dni ali boš počakala na krvnega? jona klara [sm=smiley31.gif] vem, da je težko. Tudi meni je bilo, kot mislim, da vsaki tuki gor, sam ko sem govorila z eno punco mi je rekla, da je treba spucat stvari pri sebi, vedet, da pač tako je in vedno upat, da bo boljše. Verjamem, da je želja velika, sam je toliko stvari za katerih smo lahko hvaležne na tem svetu in bit slabe volje zaradi drugih ni vredno.
|
|
|
|