RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

tejcy01 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (19.3.2014 21:25:57)

tara.81 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tejcy01 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (20.3.2014 6:41:57)

dobro jutro punce [sm=smiley1.gif]

no danes sem pa jst zelo slabo spala [sm=smiley13.gif] do 5.30 še nekako potem pa je bilo mojega spanja konec [sm=smiley13.gif] skos sem imela tist občutek kot da bom dobila [sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif] no zaenkrat je še belina upam da tako tudi ostane [sm=zmeden.gif]
včeraj sem se malo uštela [sm=smiley36.gif] danes je moj 7.dan od kar so mi vstavili moji dve pikici [sm=smiley36.gif] sem že kar malo zmedena [sm=jezicek.gif]

tara.81 vidim da imaš kar lepo število foliklov [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] super zdaj se pa naj še oplodijo [sm=bravo.gif]
kdaj boš zvedla če so se oplodili in če imaš [sm=zz_cold.gif] [sm=smiley36.gif]

tara.81 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (20.3.2014 8:32:15)

hej hej...danes sem malček boljše. Še vedno me vse boli in počasi počasi hodim po stanovanju, drugače ne gre [sm=smiley36.gif].

Še zdaj ne morem verjet, da sem "sproducirala" 36 celic. V ponedeljek, 5. dan greva nazaj v MB in nama bodo povedali koliko se jih je oplodilo in razvilo do stopnje blastociste. Res upam, da jih bo vsaj tretjina in da bova imela polno skrinjo zaloge.[sm=jezicek.gif] Po 3 [sm=hudicek1.gif] pa lahko čakam ETZ.

tejcy01 upam, da ti bojo šli naslednji dnevi hitreje mimo. Še malček in bo. A boš delala test doma čez 3 dni ali boš počakala na krvnega?

jona klara [sm=smiley31.gif] vem, da je težko. Tudi meni je bilo, kot mislim, da vsaki tuki gor, sam ko sem govorila z eno punco mi je rekla, da je treba spucat stvari pri sebi, vedet, da pač tako je in vedno upat, da bo boljše. Verjamem, da je želja velika, sam je toliko stvari za katerih smo lahko hvaležne na tem svetu in bit slabe volje zaradi drugih ni vredno.

tejcy01 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (20.3.2014 10:19:46)

tara.81 uhu tole pa je zalogaj [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] držim pesti da se jih čimveč oplodi in da te počakajo čez tri mesece ko ti bojo ustavili enega ali dva [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

glede testa še nič nevem nisem se še odločila [sm=zmeden.gif] če bom sploh dočakala test ali pa krvnega [sm=smiley13.gif] mogoče pa že prej dobim [sm=hudicek1.gif] in mi bo vse padlo dol [sm=smiley19.gif] nevem nevem bomo vidli

kammy -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (20.3.2014 12:34:59)

tara.81 uf tole pa je! 36? neverjetno. Tako kot praviš, da bi se jih le tretjina oplodila pa imaš res za celo nogometno moštvo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Jaz pa imam po tem špikanju tako ovulacijsko sluz, da rabim vložek! Ko pridem iz službe, bom šla prov delat ovulacijski test ker mi ni nič jasno. Kaj pa če je že ovulacija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]? Ali je to stranski učinek, je katera imela tako? No pa sej še 2 dni, pa imam UZ.

monsy -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (20.3.2014 19:54:21)

tara a si napisala 36!????????????? [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] OMG če se pa zdej vsaj ena ne prime pol pa nevem,......

suuuuuuuuupeeeeeeeeeerrr!!!!!!!!!!!!!!

poročaj,...

tara.81 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (21.3.2014 7:29:33)

monsy ja, 36 . Če mi zdravnica ne bi 2x povedala in napisala na izvid, tudi jaz ne bi verjela. Moji jajčniki so se izkazali. Upajmo, da je tudi kvaliteta in ne samo kvantiteta. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] V ponedeljek pa sigurno poročam [sm=smiley2.gif]

tejcy01 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (21.3.2014 7:45:55)

tara.81 velik sreče v ponedeljek [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] držim pesti da jih bo čimveč [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

no jst se pa danes počutim veliko bolje [sm=smiley36.gif] od včeraj popoldan nič več znakov da bi [sm=hudicek1.gif] prišel [sm=smiley36.gif]

monsy -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (21.3.2014 8:38:51)

IZVIRNO SPOROČILO: tara.81

monsy ja, 36 . Če mi zdravnica ne bi 2x povedala in napisala na izvid, tudi jaz ne bi verjela. Moji jajčniki so se izkazali. Upajmo, da je tudi kvaliteta in ne samo kvantiteta. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] V ponedeljek pa sigurno poročam [sm=smiley2.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pridna!!!! Ej ti boš mela ffuuuuuuuuuuuullllll [sm=zz_cold.gif]
A je bila boleča punkcija? ...glede na število celic!

No jaz sem pa učeraj šla po estimo,...zdej čakam [sm=hudicek1.gif], ta vikend naj bi prišla,....že čutim da se pripravlja,....pol pa počasi -------- po pingvinčke [sm=zz_dance.gif]

pišanec -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (21.3.2014 11:58:02)

Tara.81 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] - neverjetno. Vso srečo!

jaz sem imela danes 1 UZ - nekaj smo pridelali (števila točnega ne vem) in da bomo kar se da natančni, imam spet jutri zjutraj folikulometrijo, potem pa stopka ali jutri ali v nedeljo in posledično punkcija ali v ponedeljek ali v torek.

Moj čas prihaja [sm=smiley36.gif]

Vsem držim pesti...

P

kammy -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (21.3.2014 15:39:07)

Piščanec a že ? Ja super!
Jaz mam pa jutri prvi UZ in verjetno izvem kako naprej. Je kar hitro minil teden špikanja. Skrbelo me je edino glede sluzi, pa sem malo prebrala starejše poste in so nekatere punce isto opisovale, tak da je očitno to čisto normalno. Lahko je celo znak da sem dobro reagirala, jupi. Jutri pa tudijaz poročam.

kammy -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (22.3.2014 13:04:37)

Evo me, UZ za mano. Ne vem koliko je foliklov, je pa na vsaki strani nekaj. Reševa je samo rekla da zelo dobro reagiram, debelina endometrija pa je 10, kar je tud o.k. Jutri pa stopka [sm=bravo.gif]
Novica me je dvignila in sem ful optimistična in dobro razpoložena [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tejcy01 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (22.3.2014 14:11:24)

kammy super [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] veliko sreče še naprej [sm=pikapoka2.gif]

tara.81 kako se pa ti počutiš..si že kaj živčna [sm=smiley1.gif] še malo pa izveš koliko [sm=zz_cold.gif] boš imela [sm=bravo.gif] držim pesti da jih bo čimveč [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

no js sem pa danes spet tako tako...zjutraj so se začeli neki rjavi izcedki [sm=smiley13.gif] tako da imam bolj malo upanja da mi je tokrat uspelo [sm=smiley13.gif]

pišanec -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (22.3.2014 15:26:15)

Kammy, spet sva 'skupaj'.
Tudi jaz sem imela danes se en UZ in jutri pade stopka, punkcija v torek.
Jaz sem vedno pridelalal veliko (10 foliklov), tokrat pa manj. Sem se pa odločila, da se je moje telo tokrat odločilo za kvaliteto in bo teh nekaj super dobrih [sm=bravo.gif]
Pozitivno naprej...
Držim pesti vsem...
P

tara.81 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (22.3.2014 17:39:06)

Danes sem končno boljše. Bolečine so skoraj minile. Pretiravat ne smem, sam se da.

tejcy01 a veš, da tokrat pa nisem živčna, ker res upam, da jih nekaj le bo. Morajo biti. Komaj čakam ponedeljek to ja, še posebej, ker sem se tokrat pripravila in si napisala full vprašanj in bom zdravnika v ponedeljek kar bombardirala. [sm=smiley36.gif] Ti boš pa kmalu test imela. Upam, da tisti rjavi izcedki izginejo in tudi če ostanejo ni nujno, da pomenijo kaj slabega. Držim pesti še naprej! [sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif]

kammy in pišanec super za stopko! Da bi bila punkcija čimamanj boleča in folikli polni [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tejcy01 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (24.3.2014 11:35:27)

tara.81 kako je bilo danes?koliko je [sm=zz_cold.gif] [sm=bravo.gif]

tara.81 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (24.3.2014 12:04:36)

tejcy01[sm=smiley31.gif] ti se vedno spomniš name, hvala![sm=rozica.gif] Upala sem, da jih bo več. Na koncu mislim, da jih bo 7 (2 še morajo počakat). Kaj čmo...saj ni tako slabo, sam vseeno. [sm=smiley13.gif]

In ti? Izcedki so izginili? Zdaj pa si že v nizkem štartu za krvni, ne? [sm=bravo.gif]

tejcy01 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (24.3.2014 12:10:24)

tara.81 super 7 to je odlično [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] kaj so ti še kaj rekli?kdaj je ET že kej veš datum? [sm=smiley36.gif]

moji izcedki se pa žal še niso končali..so pa niso [sm=smiley13.gif] mislim da se mi bo čez kakšen dan samo ulilo in bo [sm=hudicek1.gif] žal prišel...ampak sem se že kar malo pripravila in sprijaznila da enkrat bo že ratalo tudi meni [sm=smiley1.gif] če ne tokrat pa naslednič [sm=smiley1.gif]

kammy -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (24.3.2014 12:20:23)

Tara.81 7 je super! Gotovo je vsaj eden izmed njih zmagovalen!
TejcyO1 ne obupuj, nekatere so poročale o izcedkih, pa so bile vseeno nosečke.
Jaz pa komaj čakam jutrišnjo punkcijo, da vidim kaj sem pridelala. Počutje v redu, nestrpnost pa vsak dan večja.

tejcy01 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (24.3.2014 12:23:16)

kammy veliko sreče jutri [sm=pikapoka2.gif] da jih bo čimveč in da bojo lepi in polni [sm=smiley36.gif] koliko jih pa imaš za zdaj a so ti kaj rekli [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

kammy -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (24.3.2014 13:27:18)

Nimam pojma, vem samo da imam na vsaki strani vsaj enega, tako sem razbrala iz mrmranja dr. Reševe. Ah, da bi bil le eden in da bi se odločil ostat z menoj [sm=jezicek.gif].
Kdaj boš delala test? Ali boš počakala kar na krvnega?

tejcy01 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (24.3.2014 13:32:50)

bom verjetno počakala kar do krvnega..če se mi prej ne ulije [sm=smiley13.gif] bo kar bo...

a tako no upam da jih bo nekaj..držim pesti [sm=bravo.gif]

kammy -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (25.3.2014 11:52:16)

Evo me, punkcija za mano. Imela kar nekaj praznih foliklov, dobili pa 7 celic. Reš pravi, da je to bolj slab rezultat [sm=smiley19.gif]. Jaz sem mislila da je to super, a vidim da ne. V zvezi z mojimi leti ne morem ukrenit nič, lahko pa malo shujšam, pravi. No, to tudi nameravam. Zdaj pa čakati do petka, ko bomo videli rezultat. Ma mešani občutki, po eni strani si rečem zakaj pa da ne bi uspelo, po drugi strani pa si mislim da se bom morala začeti ukvarjati s tem, kako neuspeh sprejeti in začeti življenje neobremenjeno uživati naprej.
Držite mi pesti!
Piščanec, ti si imela danes punkcijo? Pri Rešu? Kako je šlo?

Anonimen -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (25.3.2014 12:03:34)

Pozdravljnene,

tu se oglašam prvič, in bi vas prosila za en nasvet.....sem še čisto raztresena in čustveno na dnu, namreč danes sem pri G dobila napotnico za neplodnostno, ker po naravni poti in s pomočjo zdravil ni šlo [sm=smiley19.gif]

Sem iz okolice Lj, in me zanima, kje so možnosti prit do neplodnostne ambulante oz kje so najmanjše čakalne dobe in eventuelno če katera ve, kakšne so kaj cene samoplačniško vsaj za prvi pregled....

Za vse informacije se vam že vnaprej zahvaljujem in upam, da vse prav kmalu zagledate/mo [sm=rozacrtici.gif].

Lp, A

pišanec -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (25.3.2014 12:39:18)

Kammy,

Tudi jaz sem bila v Postojni danes zjutraj na punkciji.
6 celic, manj kot dosedaj, sem pridelala in zato je transfer že kar v četrtek, na drugi dan [sm=zmeden.gif].
Zdaj seveda upam, da naju kaj pričaka v četrtek.

Ampak saj bo, pozitivno gremo naprej...
Držim pesti vsem.

P

Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>