Bravissima -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (28.3.2014 11:30:18)
|
Pozdravljene! Torej v torek me je klicala biologinja in mi rekla, naj pridem na transfer včeraj, 3.dan po punkciji. od 8 celic 4 opolojene, ena se je nehala razvijat, 3 so se razvile, dva 7-celična zardoka in en 6-celični. Včeraj na transferju je bila G začudena, zakaj sem bila prej poklicana. Pa je biloginja je rekla, da se ji zdi, da je boljše, da se v maternici naprej razvija. Skratka, mal sva bila zmedena s partnerjem, ker sta se pred nami malo pregovarjali. no, vstavili so mi enega 7-celičnega, ostala dva pa so dali zamrznit. Tako, da sem boljše volje od takrat,k ko sem objavila prvo sporočilo. Obenem pa sem seveda zdaj živčna. Ker sva prvič, seveda ne veš, se še učiš sprejemat občutke ob čakanju. Zato sva včeraj popoldne po transferju igrala risk, da sva oba malo pozabila na vse. Pomaga. No, zdaj pa nekaj še bolj pomemebnega!!! Jaz jemljem Aglurab zaradi sindroma policističnih jajčnikov. S temi tabletami mi je v dveh letih uspelo shujšat za 50 kg in naravno uredit menstruacijo in hormone. Res, čudežno zdravilo, ker prej sem velikrat hujšala, prišla do točke, ko več ni šlo, pri teh tabletah pa lahko vzdržujem brez problema. AMPAK!!!Danes prebiram navodila, da se aglurab ali glucophag (zdravila iz skupine metformin) ne smejo jemati v času nosečnosti in dojenja, ker vpliva na plod. In seveda kličem svojo G in ta kliče svojo sodelavko v porodnišnico. Sestra od G me pokliče nazaj in reče, naj takoj neham jemati te tablete. Zato ostlaim svetujem, naj isto naredijo, če jemljejo enega od teh dveh zdravil!!! Ali pa naj pokličejo svojo G. Bom pač zdaj res ful pazila na to, da se bom izogibala jedem z visokim glikemičnim indeksom, spremljala težo in navsezadnje sladkor v krvi (ker imam zaradi sindroma intoleranco na inzulin-zato sem bila predebela in imela zdravstvene težave), in ko se bom čutila sposobno spet začela hodit na sprehode, kot sem pred začetkom postopka. skratka, burno dogajanje, ni kaj! Pa še hipotirozo imam, tako da bom mogla gledat še na tsh. Ampak jaz se ne dam, Če zdaj ne uspe, bo že uspelo.
|
|
|
|