tara.81 -> RE: IVF / ICSI - marec - april 2014 + zamrznjenčki (15.3.2014 11:28:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara Tara-bravo, me pa zanima kako dozo imaš zdravila in kako si pa imela pri Rešu=?a si takrat imela veliko foliklov in celic pa zarodkov?srečno ti želim ejla jona klara... imam 150 enot gonala-f. Mislim, da sem imela pri Rešu ravno tako število enot, takrat sem imela pa Puregon in glede na rezultate srednje odreagirala, ker sem imela 10 foliklov, vsi polni, od tega sta potem ostali samo 2 blastocisti. Imam pa kar visok AMH - 6,6 ali nekaj takega, tako da je kar normalno, da imam zdaj celo vojsko v trebuhu [sm=jezicek.gif] Hvala...res upam, da bo v ponedeljek vse ok, če ne bo...ja, bo treba spet čakat. Pravijo, da se vse zgodi z razlogom, ne? Upajmo, da je res tako in da se bo "splačalo" [sm=smiley13.gif] Še enkrat moram poudarit kaka razlika je med MB in Rešem...včeraj takoj, ko me je zdravnica pregledala videla, da je nevarnost hiperce in mi povedala kako bomo nadaljevali. Rešu je bilo vseeno kaj je z mano, še ko sem ga takrat klicala in povedala kake težave imam s hiperco mi je samo rekel, da če bom zanosila, bo še huje in naj jemljem aspirin. O kakem pregledu krvi-hormonov sem lahko samo sanjala. Ko sem to včeraj povedala v MB sta se sestra in zdravnica samo prijeli za glavo in nista mogla verjet, da je rekel kaj takega in da ni nič odreagiral. Res mu je vseeno za naše zdravje in ne bom nehala ponavaljat, da mu gre samo za denar. Žalostno!
|
|
|
|