|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 2014
10.5.2014 6:33:22   
Tejkiica
Jaz sem imela prvi pregled pri 8-ih tednih nuhalno pa pri 12-ih pa mi je reku tam G da je to prehitro ampak pol je na rast ocenu da bo kar ureduuser posted image ...
Res ima vsak G svoj razpored pregledov in svoj nacin dela ocitno kukr opazujem...
Imam pa naslednjega sele cez en teden in tri dniuser posted image tako se mi vlecejo dnevi da groza...

Jaz nisem nc kaj prevec uredu me se vednk kar spika tako da morem kar dost prelezatuser posted image ...slabosti zvecer pa hvala bogu pri meni ni vec usaj nekajuser posted image ...

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 301
12.5.2014 20:28:38   
RH82
Tejkiica, kako si ti? Upam, da si že boljše. Jaz sem šla danes po enem tednu v službo in mi je bilo prav super. Sicer sem imela zjutraj še službeni zdravniški pregled, pa mi je tam ena simpatična starejša zdravnica rekla, da me ne bo nič matrala. Me je pregledala in dati sem morala kri, ostalo pa me čaka, ko zaključim s porodniško. Mi je prav pasalo. Pa malo težko mi je bilo na tešče (sem že hitro zjutraj zmazala eno banano - ni šlo drugače). Se mi pa zdi, da mi je delo pomagalo, da sem odmislila ostale stvari. Nimam nič težkega za delat, kar je pa potencialno nevarno, so se pa že sodelavke javile, da bodo pomagale. user posted image

Jutri imam pa predavanje v ZD - šola za zgodnjo nosečnost. Nisem najbolj navdušena nad tem, ker moram prej iz službe zato. Pa občutek imam, da ne bo kaj veliko novega slišala. Bom pa vprašala glede folne, kako je z jemanjem. Trenutno imam Elevit še za 14 dni, pa mi kar pašejo, ker so tudi drugi vitamini in minerali zraven. Predvsem železo mi je super, ker je slabokrvnost pogosta pri nosečnicah in nekako upam, da se je izognem, če jemljem te tablete še naprej. Se še nisem odločila, ker moti me pa cena (se tako veliko sliši, ko kupiš škatlo za 3 mesece).

(odgovor članu Tejkiica)
Neposredna povezava do sporočila: 302
13.5.2014 10:06:20   
kitaristka
hej... duper je brat dobre novice.... zanima me a je že kakšna skupina na fb ker na forumu zelo redko spremljam :) lp

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 303
13.5.2014 11:18:05   
Smrketaa
Hmm, ja naj bi bila neka skupina na fb pod imenom novembrčki 2014,
kot je napisala urska01,...

sam jst je ne najdem!!! A mogoče katera ve?

(odgovor članu kitaristka)
Neposredna povezava do sporočila: 304
13.5.2014 15:25:06   
Ivaivi
Izrazis zeljo da bi bila rada vclanjena v to FB skupino in potem te urska(?) doda tja, ker je skrita in zato je ti ne mores najt.

(odgovor članu Smrketaa)
Neposredna povezava do sporočila: 305
14.5.2014 7:13:19   
Tejkiica
Da se vam javim še jaz...
RH82-nisem nič kaj preveč dobro, saj sem bila pred dvemi dnevi na urgenci ker sem padla skupaj in sem se zelo slabo počutila. Posali so me v lublano v bolnico kjer so mi ugotovili da imam začetno kilouser posted image mislim groza in zdaj ne smem nič tudi 1kg ne smem dvigniti kaj šele kakšen sprehod ali kaj podobnega. Moja prijateljcia je postala postelja in TVuser posted image ...Tako da zdaj počivam in čakam na pregled ki ga imam čez en teden pri svojem ginekologu...Sem pa vesela edino tega da je z mojim otročičkom use uredu mi je lepo mahal na UZ v bolnici pa se praskal po ritkiuser posted image ...Tako da zaenkrat te težave ne vplivajo na njega kar je dobro...

(odgovor članu Ivaivi)
Neposredna povezava do sporočila: 306
14.5.2014 7:19:38   
RH82
Tejkiica, vsaj otrok je v redu. Upam, da se ti težave s kilo umirijo.

A drugače ste pa vse na Facebooku? Jaz ga ne uporabljam, pa tudi ljubše mi je tukaj na forumu.

(odgovor članu Tejkiica)
Neposredna povezava do sporočila: 307
14.5.2014 10:47:26   
arcanum
Pozdravljene!

Že nekaj časa vas prebiram in sem se končno opogumila, da se vam pridružim user posted image

Sem iz štajerskega konca, 27,prva nosečnost, PDP pa imam 29.11., ravno v ponedeljek imamo nuhalno in komaj čakam, da bom ponovno videla pikico.

Zadnja dva tedna so se slabosti umirile in utrujenost izginila, pred tem pa sem morala na dve uri nekaj pojesti, drugače se mi je kar motilo...
Edino kar je, da se mi skoz nekaj drugega lušta... aja pa pred nosečnostjo nisem jedla kruha, zdaj pa ga skoraj obvezno moram, če ne, sploh nimam občutka sitosti.

Kako ste pa kaj ostale z pozabljivostjo, zmedenostjo? Se mi zdi, da mi zadnje čase stvari kar uhajajo iz glave, pa sicer imam dober spomin, včasih naredim kako tako neumnost, da sama ne morem verjeti, kako lahko imam tako prazno glavo user posted image

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 308
14.5.2014 16:59:23   
RH82
Dobrodošla, Arcanum.
Meni se pozabljivost (še) ne dogaja (ali pa se ne spomnemuser posted image ). Veliko bolj se mi pozna utrujenost, zvečer kar padem dol. Tudi knjige ne berem več vsak večer, ker se mi pogosto oči že prej zaprejo. Mi pa uspe spati kar 9 ur tudi med tednom. Vmes je bilo sicer nekaj dni z nočnim vstajanjem, lulanje, pa tudi prezgodnjim zbujanjem, zdaj pa kar gre normalno. Edino, kar me moti, je, da moj dela do večera in se tako kak dan skoraj ne vidiva, če jaz prej omagam.
Pri hrani pa še nisem izbirčna. Mi pa pašejo bolj hladne pijače, voda, namesto toplih čajev. Od hrane pa še najbolj krompir - pečen ali pire, ga pa bolj malo jem, ker ga nimava vedno na zalogi. Se pa trudim, da zvečer pojem kakšno juhico, domačo, če se le da, tako da tudi ponoči ni žeja prehuda. Me pa žeja kar cel dan, kar je zelo v nasprotju s pred tem.

(odgovor članu arcanum)
Neposredna povezava do sporočila: 309
14.5.2014 17:20:59   
šebela
Pozdravljene!
Naj se vam še jaz malo pridružim, tudi srečna novemberka. Tole je moja tretja nosečnost, doma imamo navihano triletnico, druga nosečnost pa se je žal končala s splavom, lani novembra. Zato sem zdaj malo bolj previdna pri govorenju naokoli. Počutim se ok, sicer mi je še vedno malo slabo, vendar se umirja. Utrujena sem tudi jaz zelo, tako da zvečer ni nič od mene in padem v posteljo.
Rok imam 27.11., nuhalno svetlino pa imam v ponedeljek in komaj čakam in upam, da bo vse ok in se lahko začnem na polno veselit. Stara sem 31 in sem iz Slovenj Gradca.
Se bom še kaj oglasila, ampak zaradi službe in utrujenost mi ravno ne znese kaj dosti na netu viset. Sigurno javim kako bo na NS. Drugče imam pa zelo lepo izkušnjo z februarkami 2011, ki smo še zdaj skupina na FB in so krasne punce. Upam, da bomo tudi me!!
Uživajte!!!

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 310
14.5.2014 22:18:05   
Katka15
Pozdravljene nove nosečke ;)

Naj vam dnevi do nuhalne svetline čim hitreje minejo, da boste zopet videle svoje user posted image .
Tudi pri meni slabosti počasi pojenjajo in se mi vrača apetit, edino kar sem ugotovila je, da zjutraj na tešče nikakor ne smem popiti kozarca vode, ker vedno vso zbruham :/ Sicer sem se že sprijaznila z jutranjim ritualom in se tolažim, da dokler je samo to in sem potem uredu, tudi to sprejmem. Začenjam pa počasi čutiti zgago ob večerih...ampak v majhnih količinah zaenkrat, tako da ni krize.
Sama s pozabljivostjo zaenkrat nimam težav in upam, da jih tudi ne bo, saj drugače ne vem kako bom delo v službi speljala do konca..moraš biti 1000% pri stvari ;)
Veste kaj me zanima..prebrala sem, da je v naslednjih 8 tednih potrebno uživati precejšnje količine kalcija. Meni mleko in mlečni izdelki že od nekdaj niso kaj posebno pri srcu..kako pa je pri vas s tem? Ste povečale količino zaužitih mlečnih izdelkov ali se držite načela da jeste kar vam pač paše (telo samo pove česa mu primajkuje)?

Lep večer še naprej ;)

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 311
15.5.2014 6:11:22   
RH82
Jaz sem že tako bolj mlečna od majhnega. Mleko obožujem in mi ga ni težko piti. Jem pa 4-5x na teden za zajtrk ovsene kosmiče, na hitro prevrete v mleku (2 dcl), pa občasno kdaj, ko me premami huda lakota (in ni drugega na izbiro), še kak kornfleks z mlekom. Ostali mlečni izdelki mi pa že prej niso dišali. Se pa trudim in si delam solatni preliv z jogurtom (dodam samo začimbe) in se mi zdi, da je to dovolj mlečnega.
Če te skrbi zadosten vnos kalcija, malo preveri, v kateri hrani ga lahko še dobiš, pa poskusi prilagoditi to jedilniku. Mislim, da so viri kalcija tudi bel fižol, rukola, brokoli, špinača. Se mi pa zdi, da se najbolj promovirajo mlečni izdelki kot vir kalcija. Vseeno pa se mi zdi pametno, da ješ to, kar ti paše, pa da skušaš čimbolj raznoliko.

(odgovor članu Katka15)
Neposredna povezava do sporočila: 312
15.5.2014 14:00:04   
Tejkiica
Pozdravljene user posted image ...
Kako ste kaj?
Mi tudi zvečer samo pademo v pojtslo in zapremo oči včasih že ob 8huser posted image ...
Glede mlečnih izdelkov pa kar dosti pojem sadnih jogurtov al pa čokolino in gres tudi jaz nisem imela problema nikoli z mlekom sem ga zmeraj rad pilauser posted image ...
Upam da lepo preživljateuser posted image in veselo božate svojeuser posted image user posted image

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 313
15.5.2014 18:05:43   
RH82
Jaz sem pa ta teden odkrila 'trebuh'. Prejšni teden se mi je kak dan zdelo, da je že viden, še posebej takoj po obroku popoldne ali zvečer. Danes pa sem se prvič že zbudila z njim, Na teži se pa za zdaj še ne pozna. Pa tudi hlače nosim še vse navadne, za zdaj mi nikjer ne tiščijo, bo pa verjetno kmalu treba razmislit o alternativah, da me ne bo presenetilo. Sem pa v 15. tednu. Kdaj se je pa vam kaj pojavil trebuh?

(odgovor članu Tejkiica)
Neposredna povezava do sporočila: 314
15.5.2014 18:31:10   
Ivaivi
Ja meni se tudi malo izboci popoldan/zvecer,ko ze dosti pojem:) Zjutraj pa..jaz ga vidim..drugi pa verjetno nebi opazili :) sem v 12.tednu. Glede beljakovin tudi jaz nekje 3x na teden jem cokolino,pa skoraj vsak dan kak jogurt,najveckrat kozjega (BeKa) je zakon :)). Pa dostikrat kak topli sendvic s sirom. Meni je edino rekla G naj jem zadosti hrane z zelezom pa poleg se vitamin C zaradi vecjega ucinka. Itak pa zdaj jem Elevit tako da ne bi smel bit problem.

Jaz tudi se kar spim tam 2 uri popoldan pa potem brez tezav ob 22h v posteljo padem :)
Sem skoraj pozabila vprasat: ali vas tudi kaj trtica boli? Mene boli ze od nekje 8.tedna ko sem sla za pol ure na kolo in od takrat nic boljse..a ni to malo prekmalu? Boli me ob sedenju.

Fino bodteuser posted image

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 315
16.5.2014 6:54:26   
Tejkiica
Trebuscek?? Kot bi bila ze 7mesec pa sm konec 15-ga tedna res imam kar velikega sm kaj cmo radi jemouser posted image ...
Ja tudi mene ze dost casa boli trtica in res ob sedenju meni se je tudi zdelo kar prehitro zato sem bila tiho da nebi rekli da ze zdaj stokamuser posted image ...

(odgovor članu Ivaivi)
Neposredna povezava do sporočila: 316
16.5.2014 18:50:52   
savanah
ojla bejbe kako ste?user posted image evo mene po dolgem času...
evo tudi za mano je še NS, baje da je vse ok, čeprav bolj ko berem rezultate po forumih slabše je in manj vem...tako da se zanašam na besede G ki pravi da je vse okuser posted image . se mi je pa rok prestavil iz 26. na 20.11. in sem danes 13t.
drugače pa ja, slabosti..kak teden ob večerih, kak teden nič. tudi če tako ostane do konca bo ok. energija se mi še ni vrnila, tako da z muko preživljam popoldneve stoje in komaj čakam da je ura devet da padem v posteljouser posted image
trebušček...kot sem že omenila nisem pri ta-ravnihuser posted image in nikoli nisem bila...tako da meni se zdi da se zvečer že kar pošteno izboči, čeprav bolj spodnji deluser posted image ..nevem mogoče ker ga je že od prej malouser posted image . v službi ve samo šefica, sodelavci ne...nihče me nič ne vpraša, mogoče me malo gledajo v trebuh, ampak nič ne rečejo, si pa verjetno svoje mislijouser posted image user posted image

no ker me dolgo ni bilo sem se malo razpislala...
aja a ste že vse v fb skupini? komu pa moram pisat?

(odgovor članu Tejkiica)
Neposredna povezava do sporočila: 317
16.5.2014 22:15:19   
RH82
Za Facebook moraš pisati Ursika01, je ene 2 strani nazaj napisala, da je skupina skrita in se jo ne da najdit.
Predvidevam, da vse ne bomo šle na Facebook, vsaj jaz ne grem, ga ne uporabljam, tako da mi bo super, če bo katera dejavna še na forumu.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 318
17.5.2014 11:29:10   
Smrketaa

Jst sm tudi imela prejšnji teden NS. Vse super. Sem pa vsaj mal upala, da se bo kej vidlo med nogcami :). Vendar je bil obrnjen z hrbtom k nama. Smo ga rukal, pa nč, spal je ko ubit :) Čeprav vem, da spol pri NS ni ziher,..pa me je vseen matral. Ker mam doma že eno navihano punčko, ki bo avg stara 3 leta, pa me res ful firbec kaj bomo mel pa zdej ;)

Drgač sem boljše, slabosti so sam občasne. Sem pa utrujena in brez volje. Taka kot cuna. Sem več ali manj na kavču al pa v postelji in sem zato čist brez kondicije.

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 319
18.5.2014 9:42:35   
savanah
RH82, jaz tudi na fb nisem nevem kaj prisotna, mi je bolj všeč tale forum, tko da jaz tudi v glavnem ostajam tukajuser posted image
Smrketaa, ko sem imela pregled pri svoji G, mi ni hotela nič rečt kaj se vidi, ker ni 100%, saj to sem vedela ampak vseenouser posted image . potem pa sem imela čez dva dni še nuhalno in sva seveda spet vprašala pa je rekla da se vidiuser posted image ...no pa moram priznat da sploh nisem bila presenečena sem kar pričakovala kaj bo, nevem neki občutek...pa še vsak ki ve da sem noseča je rekel da bo dečkouser posted image . se je pa naš pobalin tako jezil ko ga je G malo požokala, da smo ga videli z vseh kotovuser posted image

punce, lep preostanek vikenda vam želim

(odgovor članu Smrketaa)
Neposredna povezava do sporočila: 320
18.5.2014 10:34:39   
RH82
@Savanah: Super, da ne bom edina ostala na forumu. user posted image

Imam pa še eno vprašanje. Včeraj sva šla malo firbcat oz. iskat kakšne normalne (za moj standard) nosečniške hlače. Sicer sem bila samo v HM in CA, pa mi je bilo zadosti. Sicer še nimam potrebe po takih hlačah, ker mi običajne kavbojke še pašejo in ne tiščijo, se mi je pa ta teden naredila mini buška okrog popka, tako kar visoko. So me pa zmotili kroji, ker mi nič ne stoji na riti. user posted image Ok, vem, da imam nenavadno postavo (velika ritna mišicauser posted image in močna meča, tako da mi že na splošno te skiny modeli ne grejo preko meč ali pa se mi tam hlače zatikajo med hojo in lezejo navzdol. Pri teh nosečniških modelih mi pa tudi na riti niso stali. Ful me je motilo, da ni možnosti za pas, ker imam občutek, da mi lezejo dol. Morda bo to drugače, ko bo več trebuha, ampak malo dvomim, da bo to zadržalo hlače na mestu. Pa grozno mi je neprijetno, ker je del hlač zadaj nizko na zadnjici, pa potem še čez tisti elastični pas. Jaz imam občutek, da mi zato pol riti ven gleda (čeprav je moj preveril, pa ni resuser posted image ).
A poznate še kakšno trgovino, kjer bi se dalo dobiti kakšne klasične kroje kavbojk in kratkih hlač? Morda res prehitevam dogodke, ampak me je čisto minilo s temi nosečniškimi hlačami. user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 321
18.5.2014 10:53:03   
savanah
user posted image user posted image ne ne neboš, se mi pa zdi da nas je kar malo?
glede hlačuser posted image . nevem jaz jih verjetno ne bom kupovala, ker zelo nerada nosim kavbojke, tudi moje delo je takšno da sem bolj težko v njih, sploh pa zdaj me vse tiščiuser posted image . itak bo poletje, tako da ja, pajkice pa kakšne udobne kratke hlače, oblekice (čeprav si sama sebe ne predstavljam v oblekicahuser posted image ).
vem pa da kako je če ne najdeš modelauser posted image , sem tudi jaz postave ki težko dobim kaj, pri meni je pa tako da težko dobim dolžino, če pa jo so mi pa v rit prevelke!!(kaj bi dala za večjo ritno mišicouser posted image user posted image ).
a ni v lj v btc ena trgovina prav za nosečnice? sicer je še nisem obiskala, si pa lahko mislim da so cene uhuhu visokeuser posted image .poglej še tam,mogoče bo kaj sreče

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 322
18.5.2014 11:13:31   
RH82
Uh, za BTC sem izvedela samo za CA, ostalo pa nič. Moram res si vzeti en dan samo zato, da grem pofirbcat, kje vse so trgovine.
Savanah, če rabiš ritne mišice, ti odstopim malo (ali veliko) svoje. user posted image Mi je sestra pri G rekla, ko sem dobila injekcijo za Rh- v ritno mišico, da nimam sploh nič maščobe, ker mi ni mogla narediti gube za injicirat. user posted image Me je doma moj koj preveril, pa se mu še danes zdi smešno, da me ne more uščipnit tja. To je opazil po ful letih... No, jaz sem tudi bila prepričana, da je velika mišica zaradi maščob, ne pa mišice. user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 323
18.5.2014 14:25:17   
savanah
hahahauser posted image user posted image ,zanimivi so tile pobciuser posted image pa tako mislijo da vse vejo in poznajo vsak košček našega telesauser posted image user posted image
drugače pa jaaa,z veseljem vzamemuser posted image . ma smo smešne, nikoli zadovoljneuser posted image . če pa imaš še kaj ekstra las se tudi priporočamuser posted image

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 324
18.5.2014 14:30:35   
savanah
ja no sicer jaz nisem iz lj, in že zelo dolgo nisem bila v btc, ampak vem da je bila tam ena trgovina prav samo za nosečnice, mislim pa da je celo tam ena kolegica kupila ene nosečniške hlače, ki mimogrede sploh nebi vedela da so nosečniške če nebi videla tistega visokega elastičnega pasu. so ji super pasale...je pa rekla da so bile kar drage, ampak so bili ravno eni popusti...ja bo treba malo v nabavo. jaz bom rabila ene kopalke...mislim da jošk ne spravim v nobene večuser posted image . najbolj se pa veselim da grem malo v nabavo za pikicouser posted image , samo je še prekmalu se mi zdi...ampak bom pa vsak mesec nekaj kupila da nebo na koncu prevelik šok za denarnicouser posted image . bom pa večino stvari morala kupiti..kako se pa kaj druge s tem? boste veliko dobile, oz. že imate od prej?

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?