RH82
|
Pri meni je bil danes pester dan. Se je začel že ob sedmih z obiskom pri zobarju, samo kot kontrola, pa je bil zobar mal razočaran, ker mi zdaj nič ne sme delati po zobeh (je tut povedal, da so v redu), Imam enega takega res finega zobarja. Pa komaj mi je uspelo vse narediti v službi, pa sem že morala šibat k G. Za laboratorij sem morala dati samo urin, pa še ni bilo izvida. Me je pa presenetilo, ker me o krvavitvi ni nič spraševal, v smislu, če je zdaj konec. Me je samo zmeril čez trebuh in poslušal utrip - čeprav je meni zvenelo bolj kot šumenje s kolcanjem. Sem pokazala še krvne izvide, ki sem jih dobila v službi, pa je bil zadovoljen, da imam hemoglobin 123, da nisem slabokrvna, ostalih vrednosti pa ni nič komentiral (sploh tiste, ki niso v referenčnem območju). Mi je pa pasalo, da sta bili danes 2 čisto drugi sestri tam, ni bilo nekega zasliševanja kot prejšnjič, Pa še hitro sem bila na vrsti, sem samo nekaj strani uspela prebrati v knjigi. Pa kg so mi hecni, se mi zdi, da je zelo odvisno od oblačil, ki jih imaš na sebi. Doma se tehtam 1x tedensko, ponavadi ob sobotah, ko se zbudim, pa samo v perilu in imam že ves čas isto težo. Pri G pa sem prvič imela +1 glede na domačo, drugič enako kot doma (sem bila v trenerki), danes pa +2 glede na domačo. So očitno kavbojke težje od tanke trenerke. Naslednjič pa me čez 5 tednov čaka morfologija. Me je moj malo takoj razočaral, ker je ugotovil, da bo takrat cel teden odsoten, ampak sva se že zmenila, da pride tisti dan v Lj, da bo zraven (da vidi, če je punčka ali fantek). Opažam, da sem med tistimi, ki bomo najbolj zgodnje v novembru. Uradno sem 15 5/7, od zadnje M pa je 4 dni manj. Danes me je mama malo okregala, ker še nisem povedala teti (njeni sestri, s katero se sliši vsaj 1x dnevno). Ko sem oznanila doma, sem nameravala še na obisk k teti, ker me že dolgo ni bilo, pa sem omenila, naj ji nič ne govori. Me je mama kar presenetila (ker je čveka in ker s teto res veliko in pogosto govori), da ona ni še nič omenila in da mora zelo paziti, da se ne zareče. Moram hitro splanirati en obisk, samo ko se mi ne da na kratko tja... Je dobra ura vožnje in mi potem paše dalj časa biti tam, da obredem še sestrične, pa grem svečke prižgati starim staršem.. Da je tako na izi.
|