Night
|
Meni se pa očitno čišča šele zdaj končuje, pa bom skoraj 7 tednov od poroda. No, važno, da gre h koncu in da ni kaj narobe, ker sem se kar zasekirala. Naš malček ima pa rdeča in hrapava lička ter polno rdečih pikic in ne vem, zakaj? Če bi bila kakšna alergija, bi bil verjetno pikast po celem telesu? A je možno, da je od mraza/sonca? Saj zdaj sem mu parkrat namazala z riboderminom, pa je boljše. Kombinezona mu tudi jaz ne oblačim več, saj imamo vedno 10 ali 15 stopinj. V vozičku je v spalni vreči, čez ga pogrnem še z deko in zaprem košaro, tako da mu je vedno toplo. S pleničko pa nikoli ne pokrivam, ker se mi ne zdi potrebno. marusap, kako so mu pa odkrili slabokrvnost? A si povedala, da dosti spi, pa so mu vzeli kri ali kako? Držim pesti, da se izboljša. Verjamem, da te skrbi. Naš malček tudi zadnje dni več spi, čez dan zelo pogosto drema, mogoče je to zato, ker sva veliko zunaj. Spi tudi ponoči brez problema, je pa zvečer po 18. uri obvezno siten. Noče se nosit, noče ležat, noče jest ... Ob 20h ga ponavadi kopamo, prej ga ponavadi še malo slečem, pa pustim, da je nagec in se malo igrava, masirava. Pa mu ful paše. Tud v kopanju uživa, ko ga pa damo ven iz vode, pa malo manj Se pa zdaj dogaja, da zaspi samo, če ima joško ali dudo v ustih . Včeraj sem ga probala uspavati brez, pa je bil tak jok, da joj. Ne maram, da mi zaspi na joški, ker potem nič ne poje ponavadi, z dudo pa tudi nočem pretiravati, ker jo ima že čez dan včasih in nočem, da se preveč navadi. Kako pa vaši zaspijo zvečer? witch, tvoj je pa res dolgo spal Jaz lahko o tem samo sanjam Ga lakota prebuja na 2-3 ure tudi ponoči in včasih mi je zelo težko. Sem pa brala, da če dojiš, to preprečuje ovulacijo in menstruacijo, ampak samo v primeru, da dojiš dovolj pogosto (čez dan na 4h, čez noč največ na 6h). Jaz upam, da moje M še ne bo, ker imam že itak težave z endometriozo in če ni M, tudi teh težav ni ... Dorotheia, meni so rekli, da posebna nega lulčka ni potrebna oz. da ni treba kožice nič potegovat nazaj. Jaz mu je ne. Če se zvija med hranjenjem, ga mogoče napenja. Moj se tudi včasih cel skrči, postane rdeč v obraz, stoka, potem se pa ponavadi pokaka ali pa slišim, kako mu dogaja v trebuščku, tako da je po moje to od tega. Moram zaključit, ker se nekdo oglaša
|