kamajuš
|
Drage damice, vse vendarle niste (še) na dopustu. Jaz se tudi še matram, še zadnji teden, čeprav ne vem, kaj je večja matrarija, dopust z otroci ali služba. Sem kot slon, kot nasedel kit, ... (še kakšna prispodoba bi se našla ), ker večino časa res preležim (dobro, da imam online službo). Niti do trgovine ne pridem več peš (5'), ker mi takoj do kolen zleze. Ne vem, kako bom preživela še dobra dva meseca . Pregled: imam ga v sredo, tudi kri moram dat, takrat bom videla, kako je z Fe. Jemljem lekove tablete in se držim priporočila ene od vas, da ga pojem v družbi sadja, pred in po tem pa imam pavzo s kalcijem. Bom videla, če kaj pomaga. Pa upam, da mi bo G maternični vrat pogledal in ocenil, če sploh lahko grem na dopust. Da ne rodim kje v Dalmaciji... Oblekice: Ta teden sva z možičkom sama brez otrok, pa se bom morda lotila podstrehe, da vidim, kaj imamo še uporabnega za . Za mene pa itak ni pomoči, trebuh je tako ogromen, da nič ne spravim nase. Sem se pa odločila, da ne bom kupovala oblek, ampak kupim pač nekaj na elastiko in pa tunike. Raje tako, da bom lahko ponosila tudi kasneje (hvaležne so npr kakšne oblekice ali jopice, ki so na pregib za zavezat, pa hlače z elastiko, po možnosti ne preveč močno, pa kakšne pončno varianta majice,...). Je pa res, da se meni ni treba rihtat za kakšne poslovne sestanke, ipd. PS: nosečniške hlače z nizkim pasom sem pred leti kupila v Popku. Buzz: mi smo ga imeli, pregural je vsaj 3 otroke, bili zadovoljni, no... pa so nam ga ukradli. Zdaj sva dobila podvozje, košaro in lupinico še imava, tako da bo za ene 3m. Za kasneje si bova pa verjetno morala sposodit kakšen drug voziček, ker samo športnega dela nihče ne prodaja. Edino, kar me moti pri Buzzu trikolesniku, je njegova relativna nestabilnosti. Ne, nikoli nisem izgubila kakšnega od otrok , se pa bojim za tega, ki ga čakamo, ker pričakujem, da bom imela kar nekaj malo manj veščih in precej divjih pomočnikov . Aja, tudi jaz sem bolj pri tleh, pa (upam, da) nisem zgledala nič smešna, saj voziček ni posebno velik. Res pa je, da so gume precej široke, ampak se z lahkoto snamejo. Tudi sestavljanje podvozja je smešno lahko, prostora zavzame kar malo. Povijalne plenice: se strinjam, da so fajn, ker res lepo oprijemo tisto majceno ritko in životek. Itak smo za kolke uporabljali tetra plenice, povijalka je bila samo zato, da jih je držala skupaj. Tako da bomo mi tudi verjetno kakšno zraven dali, predvsem ponoči, da ne bo vse takoj ven prišlo (ker seveda bo naš ponoči pridno spal ). Nakup online: če katero zanima, si lahko oblekice ogleda tudi na Stilago - imajo od Nexta nekaj prav lušnih in relativno ugodnih stvari (npr. 3x spalni pajac, bombaž, 21€, kar znese 7€ za enega, to se mi zdi pa kar OK, pa res so kvalitetne stvari). No, sem se razpisala , zdaj grem pa delat!
|