Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:44:55
|
|
|
|
alda
|
< Sporočilo je popravil alda -- 6.1.2014 21:45:25 >
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:46:24
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina ok ker nimam televizije in ne spremljam ravno kaj se zdej dogaja bom tkole odgovorila: kosmat (brada, ne drugje, da ne bo kšnega zgražanja, da mam rada) s skuštranimi lasmi, tetoviran, visok in s širokimi rameni... sm pogledala tega Becka in kar ustreza mojmu opisu dokaj podoben okus imave! Alda, za tebe vem, da bo ta tapravi jEEE Lulu ja to je moški mojih mokrih in suhih sanj
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:46:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Otika Sej je kul Vem in zdaj sem ti vzela par let zaradi prijaznosti se splača biti prijazen
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:47:25
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Otika Sej je kul Vem in zdaj sem ti vzela par let zaradi prijaznosti se splača biti prijazen počasi, še malo, pa bom mislila, da si otrok
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:48:56
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda nič hudega, če bo več slik na eni strani čaki, zdaj sem pa pozabila, kaj sem hotela napisati
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:49:02
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Otika Sej je kul Vem in zdaj sem ti vzela par let zaradi prijaznosti se splača biti prijazen S starostjo postajaš velik otrok počasi, še malo, pa bom mislila, da si otrok
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Otika Sej je kul Vem in zdaj sem ti vzela par let zaradi prijaznosti se splača biti prijazen počasi, še malo, pa bom mislila, da si otrok Vsako leto sem mlajša
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:04:02
|
|
|
|
mateyka
|
gerard
< Sporočilo je popravil mateyka -- 6.1.2014 22:14:56 >
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:05:00
|
|
|
|
aknela123
|
Lukka, a to je ta igralec, ki je meni podoben Ashtonu Kutcherju. Jaz sem si pa tvojega moža bolj zamišljala kot onega iz Seks v mestu, ki je gej - plešast, očala z debelimi okvirji, malo debelušen.
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:06:36
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: aknela123 Lukka, a to je ta igralec, ki je meni podoben Ashtonu Kutcherju. Jaz sem si pa tvojega moža bolj zamišljala kot onega iz Seks v mestu, ki je gej - plešast, očala z debelimi okvirji, malo debelušen. kje si vidla Lukatovega moža?
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:07:14
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: aknela123 Lukka, a to je ta igralec, ki je meni podoben Ashtonu Kutcherju. Jaz sem si pa tvojega moža bolj zamišljala kot onega iz Seks v mestu, ki je gej - plešast, očala z debelimi okvirji, malo debelušen. kje si vidla Lukatovega moža? zgleda sem kaj zmežlala
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:10:17
|
|
|
|
LuLu
|
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:11:08
|
|
|
|
Lukka
|
Ja to je ta! Mogoce je se bolj Kucherju podoben ja... hahahaha, ne ne ni debel in plesat z ocali! Jaz mam kar orng desca. Hahahahaha.
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:14:02
|
|
|
|
LuLu
|
ups a sem forum zgrešila? ne morem več popravljati
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:16:39
|
|
|
|
mateyka
|
aha! v bistvu si biseksualka.
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:18:38
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka aha! v bistvu si biseksualka. Who? Me? Noooooooo
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:20:35
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka gerard Ok mateyka, eden in edini uffff. Bolš, da se poberem spat.
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: mateyka aha! v bistvu si biseksualka. Who? Me? Noooooooo A dj dj .. a še nikol nisi sanjala da ...
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:20:54
|
|
|
|
LuLu
|
lepa pa je (vzemi to sliko, če je že gor kot prikaz, s kom pa res ti zgoraj zapisani grejo v posteljo )
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:22:39
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: mateyka aha! v bistvu si biseksualka. Who? Me? Noooooooo A dj dj .. a še nikol nisi sanjala da ... ja, pa je Austin prišel, pa jo je nagnal in prevzel
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 22:23:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: mateyka aha! v bistvu si biseksualka. Who? Me? Noooooooo A dj dj .. a še nikol nisi sanjala da ... ja, pa je Austin prišel, pa jo je nagnal in prevzel A dej no ... party pooper
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?