Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 18:42:53
|
|
|
|
Lukka
|
Aknela 123 Kdaj prides, da specem gresovo tortico?
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 18:47:37
|
|
|
|
aknela123
|
Koleno je manjši poseg? Veš kaj Lukka, večkrat si že napisal, da sta v začetku zveze dala neko kalvarijo skozi, pa občutek imam, da nekaj v zvezi s tretjo osebo. Če boš kdaj mislil, da nam lahko napišeš, kar napiši.
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 18:58:58
|
|
|
|
Lukka
|
Artroskopija kolena. Ni sicer nic takega, samo mi pa oteka in je bedno. Moram pocivat. Ah, te moji sklepi so bolj tako tako. Hahahahahaha Glej, zacetek veze je itak zacetek, clovek spoznava drugega partnerja, marsikdo si privosci se zadnji izlet v neznano. Pri nama je bil pa problem, ker nisem bil samo jaz noro zaljubljen v moza, ampak se nekdo. In ta nekdo ni ravno na lep nacin razumel besede odklona... moj je pa ocitno se enkrat testiral oba... in sem se verjetno jaz bolje obnesel. Hahahaha, zdaj se smejem, v resnici bi ga pa takrat najrajs zaklal! Hm, cudn da ga nisem! Ampak saj to verjetno nisem ravno osamljen primer. Hahahahah.
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 19:08:27
|
|
|
|
aknela123
|
o, zdaj sem komaj videla, da sem povabljena na gresovo tortico (kaj pa to je?). pa, saj veš, da pridem tvojega moža pogledat, da vidim, če je res podoben naštetim igralcem. tebi bom pa prinesla prleško tunko in domače vino
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 19:42:01
|
|
|
|
Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aknela123 o, zdaj sem komaj videla, da sem povabljena na gresovo tortico (kaj pa to je?). pa, saj veš, da pridem tvojega moža pogledat, da vidim, če je res podoben naštetim igralcem. tebi bom pa prinesla prleško tunko in domače vino Ah ti ga kar pridi pogledat. Hahahahahaha. Gresova tortica? Ves kako jo pripravim. Maso naredim, gres, visnje in polnozrnata moka, pa malo lesnikov inorehov, vse skupak zlijem na pleh, pecem, polijem malo z jabolcnim sokom na koncu in oblijem s temno cokolado. Dobra je. Pa zdrava, hahahahahaha.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?