mojcaziga -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 21:16:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina enako kot mojcažiga, ne bi prevarala partnerja sploh pa ne za eno noč... ne rečem, če bi se totalno zaljubila v enega in ta vame, potem bi se najprej razšla in nato začela romanco... nikol mi niso šli v glavo "one nigt stands" ne vidm poante... bi se pa rokvala s kšnim Bobom Marlijem (pa ga ni več) al pa s kšnim Nelsonom (pa ga tut ni več)... tko čis filozofsko... Če pa čem pogledat kšnga lušnga ga pa že zdej lahko, npr kšnga ma kaj pa vem, nimam specifičnga imena, vsazga k ma lep siks pek (k ga moj pač nima) [sm=smiley36.gif] Ja pa dajte noooo ... tole je čist vprašanje tistega tipe: kaj bi blo če bi blo ... ne bit vse take čistunke kot sem jaz ... sem zadnjič sanjala, da me osvaja en čist huuuud model in jaz mu rečem "Joj nič ne bo ... veš jaz sem poročena." [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ma sploh nisem čistunka, res, ampak sem se ravno pred novim letom zamislila, ko smo imele babjo čago, da me praktično noben od moških ne premammi oziroma da sploh ne pomislim, glej s tem pa bi...... Pa sploh nisem na frišno zaljubljena, sva že prek 20 let v zvezi, ampak res ga ni moškega, s katerim bi kaj imela, niti one night standa. Ja, sem čudna, res, al pa me hormoni jeb.... [sm=hudicek1.gif]. To al me kdo osvaja al ne, pa sama sploh ne pogruntam, razen če je res direkt, ampak tak pa ziher odpade kot knof [sm=jezicek.gif] Ampak drugače pa do zdaj nobenega osvajalca nisem jemala kot takega, ampak sem pačmislila, da so tolk prijazni in so radi v moji družbi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Zdaj pa misli, da že tut osvajalcev nekaj časa ni bilo, ker se večinoma družim s samo vezanimi moškimi in še to, ko gremo kam, smo bolj zaprta družba.. lp
|
|
|
|