Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:23:37
|
|
|
|
pomlad08
|
Izi pizi: George Clooney
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:23:46
|
|
|
|
Izabelina
|
ok ker nimam televizije in ne spremljam ravno kaj se zdej dogaja bom tkole odgovorila: kosmat (brada, ne drugje, da ne bo kšnega zgražanja, da mam rada) s skuštranimi lasmi, tetoviran, visok in s širokimi rameni... sm pogledala tega Becka in kar ustreza mojmu opisu
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:23:58
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina ja sori no, če sva z mojim trenutno v neki "ponovno zaljubljeni" fazi in sm popolnoma srečna in se veselim vsega kar naju v kratkem čaka JA pa saj midva sva tut čist frišno že 10 let zaljubljena ... sam vseen ... recimo da njega nebi bilo, kater oh in sploh suprzvezdnikov bi imel pri tebi (oz. vama z Mojcaziga) največ šans ... a je dost hipotetično? Saj sem napisala, da me očara glas in naglas Seana Conneryja, Pa tudi Richard Gere mi ni slab. Očitno palim na stare in sive Te novodobni metroseksualci pa mi nekak ne sedejo .
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:25:28
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina ok ker nimam televizije in ne spremljam ravno kaj se zdej dogaja bom tkole odgovorila: kosmat (brada, ne drugje, da ne bo kšnega zgražanja, da mam rada) s skuštranimi lasmi, tetoviran, visok in s širokimi rameni... sm pogledala tega Becka in kar ustreza mojmu opisu dokaj podoben okus imave!
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:25:57
|
|
|
|
Izabelina
|
tele k jih omenjate so pa res nekam stari a niso?
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:27:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Te novodobni metroseksualci pa mi nekak ne sedejo . Men tut ne ... Gerard Butler je pa ena tak fajn mešanica obeh svetov ... za hodit še ne rabi palčke pa vse lase ima še na glavi, pa je dec k se zareče in ne nek baby-face z depiliranimi nogicami ... pa tut glas ni švoh ... ah ja ...
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:28:41
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:29:20
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Te novodobni metroseksualci pa mi nekak ne sedejo . Men tut ne ... Gerard Butler je pa ena tak fajn mešanica obeh svetov ... za hodit še ne rabi palčke pa vse lase ima še na glavi, pa je dec k se zareče in ne nek baby-face z depiliranimi nogicami ... pa tut glas ni švoh ... ah ja ... Ja,maš prav. Pa tist pogled z njegovimi okicami In tisto njegovo zavijanje z ustnicami je tut nekaj posebnega Madonca, ste me pripravle do razmišljanja lp Kake bodo kaj sanje
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:31:25
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina tele k jih omenjate so pa res nekam stari a niso? saj tudi tukaj, na tem forumu, niso glih najstnice
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:31:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Te novodobni metroseksualci pa mi nekak ne sedejo . Men tut ne ... Gerard Butler je pa ena tak fajn mešanica obeh svetov ... za hodit še ne rabi palčke pa vse lase ima še na glavi, pa je dec k se zareče in ne nek baby-face z depiliranimi nogicami ... pa tut glas ni švoh ... ah ja ... Ja,maš prav. Pa tist pogled z njegovimi okicami In tisto njegovo zavijanje z ustnicami je tut nekaj posebnega Madonca, ste me pripravle do razmišljanja lp Kake bodo kaj sanje Ja saj ... pomoje je bil Lukkatov namen pri odpiranju te teme, da dons ponoči poplavi Slovenijo
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:32:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina tele k jih omenjate so pa res nekam stari a niso? saj tudi tukaj, na tem forumu, niso glih najstnice Eeeeeeejjjj ... (smajlikjemalužaljen)
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:32:34
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Te novodobni metroseksualci pa mi nekak ne sedejo . Men tut ne ... Gerard Butler je pa ena tak fajn mešanica obeh svetov ... za hodit še ne rabi palčke pa vse lase ima še na glavi, pa je dec k se zareče in ne nek baby-face z depiliranimi nogicami ... pa tut glas ni švoh ... ah ja ... Ja,maš prav. Pa tist pogled z njegovimi okicami In tisto njegovo zavijanje z ustnicami je tut nekaj posebnega Madonca, ste me pripravle do razmišljanja lp Kake bodo kaj sanje Ja saj ... pomoje je bil Lukkatov namen pri odpiranju te teme, da dons ponoči poplavi Slovenijo on Norveško
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Te novodobni metroseksualci pa mi nekak ne sedejo . Men tut ne ... Gerard Butler je pa ena tak fajn mešanica obeh svetov ... za hodit še ne rabi palčke pa vse lase ima še na glavi, pa je dec k se zareče in ne nek baby-face z depiliranimi nogicami ... pa tut glas ni švoh ... ah ja ... Ja,maš prav. Pa tist pogled z njegovimi okicami In tisto njegovo zavijanje z ustnicami je tut nekaj posebnega Madonca, ste me pripravle do razmišljanja lp Kake bodo kaj sanje Ja saj ... pomoje je bil Lukkatov namen pri odpiranju te teme, da dons ponoči poplavi Slovenijo on Norveško Ah da bi on to sam zmogel, se pomoje ni za bat ... sam iz Slovenije nas je pa kar dost tule gor ... je pa že nevarnost
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:35:25
|
|
|
|
malaMravljica
|
Lukka, ker pravis, da ti bi konkretno do konca sel, skuliraj se, pri unih dveh itak nimas sans No pri men pa tko. Blizu nasega vikenda so zgradili eno mega hiso, oz bolj vila v grskem stilu. In okol itak visoka ziva meja, da ne mores firbca past tam. Ker lastnikov nikoli ni tam, v treh letih odkar so zgradil sem jih jaz videla enkrat,da si bili notri, no jaz sem mojemu rekla, da tisto je zihr od Georga Clooney-ja in da enkrat bomo zihr dol, ko bo prisel tud George in da bom sla ob treh zjutraj taborit mu pred hiso in ko bo proti jutru prisel iz neke mega zabave bom zunaj, me bo videl, peljal notri in akcija. Moj mi konstantno pravi, da nimam sans in jaz se bolj vztrajno sprasujem zakaj to pravi . Je pa to ze kultna sala pocasi, vedno ko se peljemo mimo recem naj gre pocasi, da vidim ce je George notri.
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:36:27
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina ok ker nimam televizije in ne spremljam ravno kaj se zdej dogaja bom tkole odgovorila: kosmat (brada, ne drugje, da ne bo kšnega zgražanja, da mam rada) s skuštranimi lasmi, tetoviran, visok in s širokimi rameni... sm pogledala tega Becka in kar ustreza mojmu opisu dokaj podoben okus imave! imava (sem gramar naci kar se tegale tiče, brez zamere) a zdej sm se spomnla, iz Lost girl, tist k igra volka, mmmmm, grrrr ham ham Kris Holden Reid
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:37:28
|
|
|
|
mateyka
|
a veste tega? Mož se po burni zabavi s prijatelji zbudi z gromozanskim glavobolom. Sicer ne pije, vendar tokrat je bilo vse drugače. Ni se niti spomnil, kako je z zabave prišel domov. Z zaprtimi očmi razmišlja, kaj vse je sinoči v opitem stanju narobe naredil. Nato se prisili in odpre oči. Poleg sebe zagleda nekaj aspirinov in kozarec vode, zraven pa rdeča vrtnica! Janez vstane in pred seboj zagleda svojo obleko, čisto in zlikano. Pogleda po sobi in vse je kot iz škatlice. Enako je po vsej hiši. Vzame aspirin in v kopalnici otrpne, ko pod svojim očesom zagleda velikansko modrico. Obenem v kotu ogledala uzre tudi sporočilo, napisano z rdečo šminko in rdeč odtis ustnic njegove žene. “Ljubi, zajtrk je na mizi, šla sem zgodaj v nabavo, da ti bom lahko zvečer pripravila tvojo najljubšo večerjo. Ljubim te!” Opotekajoč se v kuhinji preveri, ali je zajtrk res pripravljen. In res, čakajo ga: topla kava, palačinke in časopis. Sin zajtrkuje za mizo. Mož ga vpraša: “Sine, kaj se je zgodilo sinoči?” Sin: “Domov si se vrnil ob treh zjutraj, pijan in skoraj nezavesten. Padel si na mizo in jo polomil, nato si bruhal po tleh in udaril v vrata.” Oče zmeden: “Kako pa, da je vse v najlepšem redu? Aspirini, vrtnica, zajtrk, …?!?” Sin: “A, to! No, mami te je odvlekla v spalnico, in ko te je poskušala sleči, si ji zaklical: “Pusti me, ****, jaz sem oženjen!” Torej: - zlomljena miza: 350 € - topel zajtrk: 4 € - dva aspirina: 0,30 € Reči pravo stvar v pravem trenutku: NEPRECENLJIVO!
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:38:16
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina tele k jih omenjate so pa res nekam stari a niso? saj tudi tukaj, na tem forumu, niso glih najstnice Eeeeeeejjjj ... (smajlikjemalužaljen) ni takega smajlija na RR.. lahko samo 3 strani o tem pišeš meni in moderatorjem
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:39:45
|
|
|
|
malaMravljica
|
Lukka, pejt pogledat tisto trmo o koledarjih, tam sem nalimala nekaj tudi zate, pa za punce tud no Ha ha ha, kok dobri smeskoti so na voljo po novem.
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:40:48
|
|
|
|
mateyka
|
ne bi varala, mi je pa dober desc Chris Hemsworth Thor!
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:41:37
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina ok ker nimam televizije in ne spremljam ravno kaj se zdej dogaja bom tkole odgovorila: kosmat (brada, ne drugje, da ne bo kšnega zgražanja, da mam rada) s skuštranimi lasmi, tetoviran, visok in s širokimi rameni... sm pogledala tega Becka in kar ustreza mojmu opisu dokaj podoben okus imave! Alda, za tebe vem, da bo ta tapravi
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina tele k jih omenjate so pa res nekam stari a niso? saj tudi tukaj, na tem forumu, niso glih najstnice Eeeeeeejjjj ... (smajlikjemalužaljen) ni takega smajlija na RR.. lahko samo 3 strani o tem pišeš meni in moderatorjem Sej je kul
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:43:05
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a veste tega? Mož se po burni zabavi s prijatelji zbudi z gromozanskim glavobolom. Sicer ne pije, vendar tokrat je bilo vse drugače. Ni se niti spomnil, kako je z zabave prišel domov. Z zaprtimi očmi razmišlja, kaj vse je sinoči v opitem stanju narobe naredil. Nato se prisili in odpre oči. Poleg sebe zagleda nekaj aspirinov in kozarec vode, zraven pa rdeča vrtnica! Janez vstane in pred seboj zagleda svojo obleko, čisto in zlikano. Pogleda po sobi in vse je kot iz škatlice. Enako je po vsej hiši. Vzame aspirin in v kopalnici otrpne, ko pod svojim očesom zagleda velikansko modrico. Obenem v kotu ogledala uzre tudi sporočilo, napisano z rdečo šminko in rdeč odtis ustnic njegove žene. “Ljubi, zajtrk je na mizi, šla sem zgodaj v nabavo, da ti bom lahko zvečer pripravila tvojo najljubšo večerjo. Ljubim te!” Opotekajoč se v kuhinji preveri, ali je zajtrk res pripravljen. In res, čakajo ga: topla kava, palačinke in časopis. Sin zajtrkuje za mizo. Mož ga vpraša: “Sine, kaj se je zgodilo sinoči?” Sin: “Domov si se vrnil ob treh zjutraj, pijan in skoraj nezavesten. Padel si na mizo in jo polomil, nato si bruhal po tleh in udaril v vrata.” Oče zmeden: “Kako pa, da je vse v najlepšem redu? Aspirini, vrtnica, zajtrk, …?!?” Sin: “A, to! No, mami te je odvlekla v spalnico, in ko te je poskušala sleči, si ji zaklical: “Pusti me, ****, jaz sem oženjen!” Torej: - zlomljena miza: 350 € - topel zajtrk: 4 € - dva aspirina: 0,30 € Reči pravo stvar v pravem trenutku: NEPRECENLJIVO!
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:43:25
|
|
|
|
mayci
|
James Marsden
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:44:02
|
|
|
|
Lukka
|
Jaz sem bil konkretno zatrapan v zvezdnika Gale harold. Ko sem zagledal mojega zdajsnjega moza sem si rekel: ou, a sanjam, Harold je tukaj! Kopija! Delal sem kot pomoc na recepciji, preko studenta, on pa je prisel na Bled na eno konferenco, ali izobrazevanje! In jaz bedak sem kar v njega skocil. Hahahahaha. Sramota!
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 6.1.2014 21:44:25
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Sej je kul Vem in zdaj sem ti vzela par let zaradi prijaznosti se splača biti prijazen
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?