Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 13:42:36
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda men še oblek nihče ne podari, ker nisem po standardih uštimana včasih pa je za 'nestandardne' lažje najti, kot pa za 'standardne'
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 13:45:56
|
|
|
|
Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda men še oblek nihče ne podari, ker nisem po standardih uštimana Oh daj no! Standarde si dolocis sam in verjetno si cisto lepo ustimana dama in tisto, kar nosis z veseljem nosis. Je pa odvisno od cloveka. Jaz recimo se najboljse picutim v kavbojkah in majici, ali pa v recimo kaki dobri trenerki, docim moj ne stopi niti do trgovine, ce ni zapeglan u nulo. Amapk glej, pac standardi vsakega posameznika.
< Sporočilo je popravil Lukka -- 9.1.2014 13:52:27 >
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 13:46:13
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: alda men še oblek nihče ne podari, ker nisem po standardih uštimana včasih pa je za 'nestandardne' lažje najti, kot pa za 'standardne' iz tvojih ust v nevem čigava uha ,
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 13:52:12
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: alda men še oblek nihče ne podari, ker nisem po standardih uštimana Oh daj no! Standarde si dolocis sam in verjetno si cisto lepo ustimana dama in tisto, kar nosis z veseljem nosis. Je pa odvisno od cloveka. Jaz recimo se najboljse picutim v kavbojkah in majici, ali pa v recimo kaki dobri trenerki, docim moj ne stopi niti do trgovine, ce ne zapeglan u nulo. Amapk glej, pac standardi vsakega posameznika. Saj jaz sem sebi ćist všeč . V 99% procentih oblečena v črnino, moj stil čist specifičen in ga furam že 30let. kupujem pa res po načelu: rajši manj pa kvalitetno in pa ko rabim . Ne delam si zalog in ne kupujem po trenutnem navdihu.
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 13:57:37
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: alda men še oblek nihče ne podari, ker nisem po standardih uštimana včasih pa je za ''nestandardne'' lažje najti, kot pa za ''standardne'' iz tvojih ust v nevem čigava uha , velikokrat, ko iščem kakšno oblačilo zame, ugotavljam, da bi bilo dobro nekaj narediti glede postave - ker običajno najprej zmanjka oblačil v številkah ''zlate sredine''; in potem se velikokrat zgodi, da so mi oblačila, ki so mi všeč in so za sprejemljivo ceno, ali premajhna (pogosteje) ali prevelika (včasih)
< Sporočilo je popravil petea -- 9.1.2014 13:58:01 >
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 13:59:39
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: alda men še oblek nihče ne podari, ker nisem po standardih uštimana včasih pa je za ''nestandardne'' lažje najti, kot pa za ''standardne'' iz tvojih ust v nevem čigava uha , velikokrat, ko iščem kakšno oblačilo zame, ugotavljam, da bi bilo dobro nekaj narediti glede postave - ker običajno najprej zmanjka oblačil v številkah ''zlate sredine''; in potem se velikokrat zgodi, da so mi oblačila, ki so mi všeč in so za sprejemljivo ceno, ali premajhna (pogosteje) ali prevelika (včasih) pri meni je pa bolj problem stil
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:02:21
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda men še oblek nihče ne podari, ker nisem po standardih uštimana joooj, ne mi govort jaz ne najdem prav dolgih hlač pa če me koklja brcne, ker nisem po jusu. cela znanost, pa ko najdem in kupim, še potem moram šivalni stroj vklopit da skrajšam.
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:03:40
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda pri meni je pa bolj problem stil a je tako problematičen?
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:03:48
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea velikokrat, ko iščem kakšno oblačilo zame, ugotavljam, da bi bilo dobro nekaj narediti glede postave - ker običajno najprej zmanjka oblačil v številkah ''zlate sredine''; in potem se velikokrat zgodi, da so mi oblačila, ki so mi všeč in so za sprejemljivo ceno, ali premajhna (pogosteje) ali prevelika (včasih) Sva že dve .....in si vedno mislim, če bi nosila številko 32 ali 34 bi lahko vse dobila, kar bi mi bilo všeč (še posebno na razprodajah, ker itak drugi ali tretji dan najdeš samo še te extra S številke).......samo takrat bi verjetno izgledala kot dahauski atlet......in raje ostajam v sredini......
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:04:35
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: alda men še oblek nihče ne podari, ker nisem po standardih uštimana včasih pa je za ''nestandardne'' lažje najti, kot pa za ''standardne'' iz tvojih ust v nevem čigava uha , velikokrat, ko iščem kakšno oblačilo zame, ugotavljam, da bi bilo dobro nekaj narediti glede postave - ker običajno najprej zmanjka oblačil v številkah ''zlate sredine''; in potem se velikokrat zgodi, da so mi oblačila, ki so mi všeč in so za sprejemljivo ceno, ali premajhna (pogosteje) ali prevelika (včasih) ja, najlažje se je zredit
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:06:36
|
|
|
|
Lukka
|
Hja postava je pa itak vedno panika, a ni res? Jaz se sploh vec ne obremenjujem. Vem, da moja postava, pac ni najbolj moska, zato se niti ne oblacim v kake kravate, ker bi izgledalo, kot da sem otrok oblecen v ockov gvant. Hahahahahahahahahaha.
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:09:48
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Hja postava je pa itak vedno panika, a ni res? Jaz se sploh vec ne obremenjujem. Vem, da moja postava, pac ni najbolj moska, zato se niti ne oblacim v kake kravate, ker bi izgledalo, kot da sem otrok oblecen v ockov gvant. Hahahahahahahahahaha. Kaj bi se pa te ti v kravate oblačil, če si pa "putz in kinder frau".....?
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:10:12
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana .....samo takrat bi verjetno izgledala kot dahauski atlet......in raje ostajam v sredini...... ajej ... p.s.: pred dnevi sem pomerila modrc, ki sem ga nosila pred doooobriiimiiii daaaavniiiimiiii čaaaaasiiii (beri: preden sem postala mama); moj dragi se je samo nasmejal, ko je videl, kaj počnem ...
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:13:49
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana .....samo takrat bi verjetno izgledala kot dahauski atlet......in raje ostajam v sredini...... ajej ... p.s.: pred dnevi sem pomerila modrc, ki sem ga nosila pred doooobriiimiiii daaaavniiiimiiii čaaaaasiiii (beri: preden sem postala mama); moj dragi se je samo nasmejal, ko je videl, kaj počnem ... Jaz imam doma že 7 let še gore oblačil iz nekdanjih časov....v upanju na to, da mi bo šlo čez rit in joške.....samo zdaj jih bom počasi morala zmetati iz omar, ker se je vmes že moda spremenila......
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:15:43
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz imam doma že 7 let še gore oblačil iz nekdanjih časov....v upanju na to, da mi bo šlo čez rit in joške.....samo zdaj jih bom počasi morala zmetati iz omar, ker se je vmes že moda spremenila...... tudi jaz ...
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:17:23
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz imam doma že 7 let še gore oblačil iz nekdanjih časov....v upanju na to, da mi bo šlo čez rit in joške.....samo zdaj jih bom počasi morala zmetati iz omar, ker se je vmes že moda spremenila...... tudi jaz ... še ena
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:19:02
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz imam doma že 7 let še gore oblačil iz nekdanjih časov....v upanju na to, da mi bo šlo čez rit in joške.....samo zdaj jih bom počasi morala zmetati iz omar, ker se je vmes že moda spremenila...... tudi jaz ... en + zame, ker je moda zame že 30let ista nobenih problemov z dolžino, širino, volančki, mašnami, barvami, potiskom.....e tu pa res prišparam!
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:24:25
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana .....samo takrat bi verjetno izgledala kot dahauski atlet......in raje ostajam v sredini...... ajej ... p.s.: pred dnevi sem pomerila modrc, ki sem ga nosila pred doooobriiimiiii daaaavniiiimiiii čaaaaasiiii (beri: preden sem postala mama); moj dragi se je samo nasmejal, ko je videl, kaj počnem ... Jaz imam doma že 7 let še gore oblačil iz nekdanjih časov....v upanju na to, da mi bo šlo čez rit in joške.....samo zdaj jih bom počasi morala zmetati iz omar, ker se je vmes že moda spremenila...... Jaz sem pa po prvem porodu dala vse naprej, zdej pa spravlajm na podstrešje in šparam za tamalo (retoro pa to, meni je bilo vedno tak fajn brskat po maminih in babičinih starih omarah ).
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:27:59
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: saruška IZVIRNO SPOROČILO: HHH Nikoli ne sodim ljudi po oblacilih, avtu in dopustih. Vse to je lahko zelo drago ali slucajno cisto zastonj. Pomagam pa tam kjer cutim, da je prav in potrebno. F*k, zakaj nisem jaz te sreče, da bi dobila vse to čisto sličajno zastojn? Aja, ker je to najbrž malo verjetno... še na rasprodajah nimam te sreče, da bi stvari, ki so meni všeč bile znižane vsaj 50% kaj šele "skoraj zastonj" S "slučajno čisto zastonj" sem mislila na npr.: - rabljene obleke dragih znamk, ki jih nekdo dobi od prijateljev, karitasa... - dražje stvari kot so ure, telefoni, nakit, ki niso eksistenčno nujni lahko nekdo dobi za darilo. Tudi revni imajo lahko bogate prijatelje. - dopust je lahko 14 dni na morju zastonj pri daljnih sorodnikih - avto je morda služben To je par stvari, ki jih vidim v svoji okolici. A ljudje so/ smo pač takšni, da še prehitro zasikamo: kako hudiča nima za kruh, nosi pa sam benetton!
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:34:41
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH S "slučajno čisto zastonj" sem mislila na npr.: - rabljene obleke dragih znamk, ki jih nekdo dobi od prijateljev, karitasa... - dražje stvari kot so ure, telefoni, nakit, ki niso eksistenčno nujni lahko nekdo dobi za darilo. Tudi revni imajo lahko bogate prijatelje. - dopust je lahko 14 dni na morju zastonj pri daljnih sorodnikih - avto je morda služben To je par stvari, ki jih vidim v svoji okolici. A ljudje so/ smo pač takšni, da še prehitro zasikamo: kako hudiča nima za kruh, nosi pa sam benetton! Samo če vse to dobi od bogatih prijateljev mu za kruh in položnice še vseeno ostane nekaj iz socialnih transferjev......
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:40:39
|
|
|
|
skuštrana
|
benetton! Ko smo že ravno pri teh znamkah pa to.. Mi imamo benetton outlet kjer dobiš škornje za 10e. Otroško puhovko ravno tako. Sicer pa ne reče se brezveze da obleka ne naredi človeka. Sploh v danasnjih časih, ko so oblačila teh t.i. znam ultra pocen v raznoraznih oultetih in na razprodajah (in hvala bogu da so). Avto pa pač, če imaš veliko družino ne moreš imeti fičota, ker v njega ne morejo vsi. Je pa spet relativno ali imajo en monovolumen star 10 let (ki lahko zelo solidno izgleda in ga dobiš za normalen denar) ali imajo najnovejšega Mercedeza.... Avto pa je danes že nuja, sploh če živiš kje v pripizdini (kot mi ) in moraš povsod z avtom (razen v šumo). To da se za njih zbira denar je pa pač na njihovi vesti. če nimajo kaj skrivati ok, drugače pa - vse se vrača vse se plača :-)
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 14:50:37
|
|
|
|
skuštrana
|
Pri nasi smrklji v razredu skoraj vsakič ko gredo na kakšen izlet, aktivnost itd zbiramo denar za tiste ki si to kao ne morejo privoščiti (pa smo na selu in svi vedo kdo je tega res potreben, kdo pa denar namesto za otroke porabi v kozmetičnem salonu) in pač dam, ker mi je žal otrok. Govorim o majhnih vsotah (recimo 5e, ko so šli v kino itd) ampak nekaterim je še to preveč. V razredu imamo punčko ki je ostala brez doma ker jim je banka vzela hišo - kredit v švicarskih frankih, živimo na Hr in to je tukaj ful problem, pa imajo avto in punčka ter se 2 starejša otroka sta čisto normalano oblečena, tako da ne kar tako sodit...ker se ljudem v trenutku vse obrne.
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 17:37:16
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz imam doma že 7 let še gore oblačil iz nekdanjih časov....v upanju na to, da mi bo šlo čez rit in joške.....samo zdaj jih bom počasi morala zmetati iz omar, ker se je vmes že moda spremenila...... tudi jaz ... še ena No nej se vam pohvalim, ja meni je uspelo lani zgubit 10 kg in prav so mi vse cunje izpred 8ih let v omari, tko da se je splačalo šparat, da imam sedaj sploh kaj oblečt.
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 17:54:57
|
|
|
|
mateyka
|
shorty, a shujšala si? pa saj te že prej nič ni blo?!
|
|
|
|
RE: men pa neki ni jasno... 9.1.2014 17:58:48
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka shorty, a shujšala si? ob tako gibajočem avatarju kot je njen, še mene potegne v ritem ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?