ana_marija -> RE: Septemberke 2014 (24.1.2014 9:17:35)
|
anonimna T, zakaj si šla prej na pregled? [sm=zmeden.gif]Ne me narobe razumet, a menim, da nas iz določenih razlogov naročajo na prvi pregled šele med 8. in 10. tednom: takrat je že jasno, ali se plod v redu razvija ali ne. Iz lastnih izkušenj vem, da je grozno čakat [sm=zz_stomp.gif](grem tokrat 3. skozi), a če greš prej na pregled, se po nepotrebnem podaš v živčno vojno, iz dneva v dan trepetaš, kaj bo jutri. Na to, kaj se dogaja v našem telesu, v teh prvih tednih tako ne moremo skoraj nič vplivati in moramo pustiti, da narava opravi svoje. Držim pesti, da se vsem stvari obrnejo na bolje in da izkažejo vaši strahovi za neutemeljene. [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Jaz se zadnje dneve ukvarjam s slabostmi, a ne svojimi, temveč s hčerkinimi, ki preboleva trebušno gripo. V službo kot zombi, ponoči ne spim zaradi nje, dodatno sem utrujena še zaradi nosečnosti. Upam, da se bo med vikendom stanje umirilo, da se malo naspala. [sm=smiley13.gif] Glede telovadbe: hodim na pilates in nameravam nadaljevati, dokler se bom dobro počutila. Menim, da je za moje razrahljane trebušne mišice dobro, da se malo utrdijo preden začne trebušček rasti. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|