dorolivi -> RE: Septemberke 2014 (21.1.2014 20:42:15)
|
Pozdravljene drage nosečke, najprej vsem iz srca čestitam. Z veseljem se vam pridružujem, saj sem se pluska razveselila ravno na silvestrovo in bebico z dragim veselo pričakujeva 7.9.2014. Sem pa že imela prvi pregled nekje v 6. tednu, tako so me naročili. Kljub temu se je pikica na UZ dobro videla, zlasti pa se je videl njen srček in njegov utrip. Imela je že 3mm, kmalu bom imela tudi drugi rpegled, konec februarja pa nuhalno. Sem pa kar zaskrbljena, kljub temu, da nimam nikakršnih težav, kar zadeva slabosti ipd. le utrujena sem grozno. Sicer nisem zaspan tip človeka in ež kot otrok nisem marala spati, sedaj pa bi le spala. Danes sem se komaj zvlekla čez dan. Razen tega imam le še boleče prsi in kot piše veliko vas me obačsno kaj špikne in se potem čisto zaskrbljena, imam tudi izcedke, ki so občasno obilnejši, ponavadi pa se celo počutim, kot bi mi uhajal urin.. So mi pa na prvem pregledu ugotovilo da imam na levem jajčniku cisto, sicer majhno, G ji ni posvečala preveč pozornosti, to naj bi se dogajalo in bomo videli na naslednjem pregledu če bo izginila sama, pri tem pa me opozorila na previdno gibanje, da ne bi kaj sprožila. Je katera imela kdaj podobne težave, ali jih ima?Sem prvič nosečka in zato kar precej neizkušena;);)tudi sicer pa z oplodotvijo nisva imela nobenih težav, imam pa 29 let. čim lepše nosečniške trenutke vsem in čimanj tegob ter skrbi!!!!
|
|
|
|