Anonimen -> RE: Septemberke 2014 (21.1.2014 8:38:46)
|
Zdravo punce, mogoče se vam tudi jaz pridružim. Danes me je tako šokiralo, ko sem zagledala na testu [sm=rozacrtici.gif]. Ne morem reči, da ni bilo načrtovano... nekaj me je januarja stisnilo, da pa je skrajni čas, da zopet poskusiva delati na [sm=duda.gif] in sva na začetku januarja par dni malo manj pazila med [sm=sloncek.gif] vendar sva potem malo razmislila in sva rekla, da imava še toliko stvari za dokončati on v službi jaz s faksom in še stanovanja nimava tako, da sva potem sklenila, da vseeno počakava. Sem danes bolj zato naredila test, ker sem mislila, da mi psiha zadržuje [sm=hudicek1.gif], ker vem da ni lahko zanosit in da je zelo malo možnosti, da pa kar takoj rata... pri nama je zgleda malo drugače, ker sem enkrat že bila [sm=nosecka.gif] in to tudi, kar v prvem poskusu in je pikici nehal biti srček v 9.tednu, tako da me je sedaj malce strah, ampak ne bom razmišljala o temu. Moji znakci: prsi imam bolj polne in malo boleče in pa na vsake toliko me tako močno špika v desnem jajčniku...malo tudi v levem. Je tudi tak občutek kot da sem tik pred [sm=hudicek1.gif] Ali je možno da test narobe kaže, ker so že kar precej stari in naročeni preko ebaya iz kitajske [sm=smiley36.gif] Sem jih takrat naročila ko sva načrtno delala na [sm=duda.gif] Še moji podatki: -starost 28 -iz Lj - druga [sm=nosecka.gif], 0 [sm=duda.gif] -po trenutnih izračunih PDP 28.9.2014 Lep dan vsem [sm=smiley1.gif] Anonimna [sm=pujs.gif]
|
|
|
|