|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2014
23.1.2014 9:54:48   
Radenska_
uf, karolina*, to je pa res pozno!
Na ta dan imam jaz že nuhalno...Ok, res da sem ene dobra 2t pred tabo pa vseeno...Kaj imaš to pregled šele v 10t?

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Mackenzie)
Neposredna povezava do sporočila: 476
23.1.2014 10:28:02   
Anonimen
Dobro jutro nosečke user posted image

Čestitke vsem tistim, ki ste že videle pikico in srčka user posted image user posted image user posted image user posted image
En velik user posted image za vse, ki vas skrbi kako bo, upam da čimprej mine tole rizično obdobje, da se bomo lahko malo bolj sprostile.

Jst vsak dan delam testke in je vedno močnejša črtica, celo bolj kot kontrolna. Edino kar me skrbi je to, da je tale nosečnost prišla v malo neprijetnem času...sva namreč skrajno pod stresom, jst z izpiti in diplomo, moj v službi in kupujeva stanovanje in letava od banke do banke da dobiva najugodnejši stanovanjski kredit kot je le možno. So takšne obrestne mere, da te kap rukne, skoraj toliko kot dobiš moraš še banki vrniti user posted image
Čutim takšne krče v maternici in jajčnikih, ko se kaj živciram in to sigurno ni ok. Ampak ne morem zdaj kar lepo vsega odmisliti sploh, ko pomislim, da trenutno delam samo preko študentskega servisa in če on zgubi službo bo štala. Zato sva hotla malo počakat z user posted image da dobim službo.

Kako je s porodniško če si npr. zaposlen samo 6 mesecev. Ali ti vseeno pripada samo, da je zelo majhna ali je sploh ne dobiš?

Imam pa že naslednji teden prvi pregled. Mi je prav hudo za tiste, ki morate tako dolgo čakati...čeprav potem vsaj nimaš teh dilem, če ne vidiš srčka, se takoj ve da to ni ok, pri nas ki imamo tako zgodaj pregled je pa še veliko možnosti odprtih in te potem samo skrbi. Meni je za enkrat važno samo to, da je plodek v maternici in ne kje drugje, če pa vidim še srčka pa toliko bolje user posted image

Lep in upam da sončen dan vsem skupaj user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu Radenska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
23.1.2014 10:42:54   
BelaMarela
Meni pa je res čudno, ker zdaj že ene 3 dni nimam sploh več nič znakov N. Niti mi ni slabo, tudi tisti izostren vonj se je nekako normaliziral, nič me ne špika, tudi prsi me več tako ne bolijo...Mogoče je prisotna še tista utrujenost. Ampak samo zvečer. Ob 9. sem že ekstremno zaspana. To je pa tut to. Saj ne, da iščem znake, ampak mi je nanavadno, da je vse tako potihnilo.Kako je kaj pri vas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
23.1.2014 10:52:15   
Radenska_
Ojla BelaMarela...
Jaz imam znake ves čas prisotne. Trenutno sem kot cunja. Komaj sem še v sedečem položaju v službi.
Je pa res da meni so se začeli kak teden po testu, od takrat pa so skoz.
Prsa so me bolela že pred testom in sem vedela da se nekaj kuha...In me bolijo še sedaj, ful.
Slabost je tako, kakšen dan cel dan + nič apetita, kakšen dan samo zvečer, kakšen dan samo zjutraj, kak dn pa tudi nič...
Enako variira apetit, bi jedla ful en dan pa nič drugi dan, pol mi je pa slabo pa itak moram, ker me samo takrat ne ko kaj žvečim...
Košarico sem že zamenjala
Pa utrujenost, sploh zvečer se podrzam spat ob 21 najkasneje. Občasno imam glavobole, pa vse mi smrdi.

Ampak ene pa pač nimajo čist nobenih znakov, tako da jaz mislim da to ni nujno slabo, če jih nimaš...

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu BelaMarela)
Neposredna povezava do sporočila: 479
23.1.2014 10:52:27   
Anonimen
Bela Marela se mi zdi, da je že nekaj punc tukaj in tudi na drugih forumih pisalo, da kakšen dan znaki zginejo potem se pa še močneje zopet pojavijo. Vse kar lahko narediš je, da malo počakaš in vidiš če sa kakšen mogoče novi simptom pojavi. Se mi zdi, da se ne smemo preveč na te znakce zanašat, ker se telo počasi privaja na user posted image in včasih bolj burno reagira včasih se pa malo umiri.

Sama imam vedno bolj boleče prsi in špika me v maternici in jajčnikih. Utrujena sem tudi, ampak ne ekstremno.

Neposredna povezava do sporočila: 480
23.1.2014 10:59:32   
vertina
jaz sploh nimam nekih izrazitih znakov razen ekstremne utrujenosti in bi lahko prespala celi dan.pa me je bilo od začetka kar malo strah, ker v prvi nosečnosti mi je bilo zelo slabo že od začetka. zgleda,da je vsaka nosečnost drugačna in da ni pravilnika, zato se nič ne sekiraj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
23.1.2014 13:07:36   
Mackenzie
Jaz imam tudi šele v 10tednu prvi pregled... v prvi nosečnosti je bilo tudi enako :)

Anonimen vse se bo poštimalo, boš vidla :) če si pa sam 6mesecv bila zaposlena pa dobiš (se mi zdi) samo uno socialno porodniško - 250€ al kok je...

(odgovor članu vertina)
Neposredna povezava do sporočila: 482
23.1.2014 13:45:36   
sungirl
Anonimen, tudi meni se zdi, da ce nimas eno leto ze službe, da potem pogledajo zadnja tri leta in če imaš v zadnjih treh letih 12 mesecev plačane prispevke za starševsko varstvo da dobiš 55% mininalne plače, drugače pa samo tisto s strani sociale okoli 200 eurov plus se nekaj za skrb otroka. Sicer pa je najboljše, da se obrneš na center za socialno delo pa naj ti oni povejo, da boš dobila točne informacije.

(odgovor članu Mackenzie)
Neposredna povezava do sporočila: 483
23.1.2014 14:57:50   
karolina*
v prvih dveh nosečnostih sem imela oktog 9.tedna pregled, zdaj pa v 10. ... Jah, dolga bo za čakat, ma nimam kaj user posted image

Najbolj izrazit znak pri meni je utrujenost in zaspanost... Bi kar spala in spala...aja, pa prsi me ful bolijo, sploh zvečer, ko si slečem modrček...

(odgovor članu sungirl)
Neposredna povezava do sporočila: 484
23.1.2014 15:16:11   
pikicapokica007
ojla! tudi mene daje utrujenoat. poleg tega pa še zamašen nos, pa čeprav nisem prehlajena. prsi pa so itak še vedno občutljive. danes je bilo tudi malo slabosti, vendar se je dalo preživet. komaj čakam naslednji teden, da spet vidim svojo pikico, pa čeprav imam eno njeno slikico doma user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 485
23.1.2014 15:32:59   
karolina*
pikicapokica kako pa da imaš tako pogosto preglede oz že drugega? jaz bom na prvega čakala še več kot en mesec user posted image

(odgovor članu pikicapokica007)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: Septembrke 2014
23.1.2014 16:53:03   
sendy30
user posted image hotela sem se vprasati kaj naj vpisem na fb da vas najdem??

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 487
23.1.2014 17:14:46   
44gatti
Jaz bi se tudi pridružila fb skupini user posted image

(odgovor članu sendy30)
Neposredna povezava do sporočila: 488
23.1.2014 17:57:44   
Radenska_
Na zs mi pošljita link do vajinega profila, vaju doddam za prijateljice, v skupino in potem skenslam prijateljstvo. Skupine ni mogoče najti niti se kako drugače vključiti vanjo ker je skrita in je razen nas ne vidi nihče (niti vaši prijatelji).

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 489
23.1.2014 18:27:36   
sendy30
sem ti poslala....user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 490
23.1.2014 18:42:46   
44gatti
enako user posted image

(odgovor članu sendy30)
Neposredna povezava do sporočila: 491
23.1.2014 21:45:25   
Anonimen
Hej punce!

Anonimna T tukaj... A se meni samo zdi al je ena punca prilepila na temo kako naj bi betaHcg naraščal med. nosečnostjo? Jaz sem danes šla na samoplačniški uz, ker nisem mogla počakat na redni pregled in me je skoraj kap. Se je videla samo gestacijska vrečka, brez česarkoli... Pa še miom so mi odkrili (6,5cm) in sem čisto preč.

Sem šla potem še do moje G in mi je dala napotnico za laboratorij. Prvič sem dala danes kri, drugič grem pa v ponedeljek. Je pa rekla da je zelo malo možnosti, da bi bilo vse ok. Imam sicer kontrolni uz v četrtek, ampak bom verjetno morala na čiščenje. Čisto me je dotolklo... Tako da do četrtka še ostanem z vami, potem pa se bom mogoče morala poslovit.

Lepo bodite!

Lp

(odgovor članu 44gatti)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
24.1.2014 7:29:27   
BelaMarela
Anonimen, koliko tednov pa naj bi bila zdaj noseča? Velikokrat se G odločijo še do 10t počakat, koliko vem. Jaz držim pesti, da bo preiskava krvi pokazala, da hormon narašča!! ;) Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
24.1.2014 8:14:47   
Anonimen
Dobro jutro nosečkice!

Končno je začelo malo snežitiuser posted image user posted image user posted image samo kaj, ko je še vedno tako toplo, da je sama plundra user posted image

Mackenzie in Sungirl hvala za info. Sem bolj mislila v smislu, če me sedaj zaposlijo npr. za eno leto in oddelam dejansko samo šest mesecev, kako je potem s to porodniško...do sedaj sem delala vedno samo študentsko delo.

Anonimna T mogoče se bo pa malo kasneje kaj razvilo, upam in držim pesti, da hormon naraste user posted image user posted image user posted image

Jst se počutim super, malo me prsa bolijo, na vsake toliko me nekaj špikne in zategne v maternici. Drugih znakcev pa nimam, pomoje je še malo zgodaj.

Lep zasnežen dan vam želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 494
24.1.2014 9:00:46   
pikicapokica007
karolina* tako pogoste preglede ima zato, ker se je moja prva nosečnost končala v 4 mesecu in pol. pa mi je že takrat rekla, da bom pr naslednji nosečnosti imela več pregledov in UZ-jev, da bom bl pomirjena in bolj na tekočem.
tudi meni je bila muka čakat na pregled, ker sem si res želela, da je vse ok in tam, kjer mora bit. slabe izkušnje naredijo svoje. strah je bil ogromen, zaradi tega tudi izmerjen pritisk. ko pa je G rekla, da je vse ok, da srček bije, sem bila pa nepopisno vesela. kr naprej bi gledala slikico, ki sem jo dobila user posted image .

vse, ki še niste videle svojih pikic ali pa so tako sramežljive, da se nočejo pokazat, želim, da jih čimprej vidite in da vam gre vse dobro. ne obupat user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 495
24.1.2014 9:17:35   
ana_marija
anonimna T, zakaj si šla prej na pregled? user posted image Ne me narobe razumet, a menim, da nas iz določenih razlogov naročajo na prvi pregled šele med 8. in 10. tednom: takrat je že jasno, ali se plod v redu razvija ali ne. Iz lastnih izkušenj vem, da je grozno čakat user posted image (grem tokrat 3. skozi), a če greš prej na pregled, se po nepotrebnem podaš v živčno vojno, iz dneva v dan trepetaš, kaj bo jutri. Na to, kaj se dogaja v našem telesu, v teh prvih tednih tako ne moremo skoraj nič vplivati in moramo pustiti, da narava opravi svoje. Držim pesti, da se vsem stvari obrnejo na bolje in da izkažejo vaši strahovi za neutemeljene. user posted image user posted image

Jaz se zadnje dneve ukvarjam s slabostmi, a ne svojimi, temveč s hčerkinimi, ki preboleva trebušno gripo. V službo kot zombi, ponoči ne spim zaradi nje, dodatno sem utrujena še zaradi nosečnosti. Upam, da se bo med vikendom stanje umirilo, da se malo naspala. user posted image

Glede telovadbe: hodim na pilates in nameravam nadaljevati, dokler se bom dobro počutila. Menim, da je za moje razrahljane trebušne mišice dobro, da se malo utrdijo preden začne trebušček rasti. user posted image

(odgovor članu pikicapokica007)
Neposredna povezava do sporočila: 496
24.1.2014 14:24:21   
Dosa27
Pozna katera tablete Femibion? Mene po njih tako boli zelodec, da sem prenehala z jemanjem. Itak je neprijetna ze vsak dan popoldanska in vecerna slabost, potem pa se bolecine zraven. Zdaj sem zamenjala z sumecimi tabletami B-kompleks in vec nimam tezav.
Vidim da nisem edina ki jo daje zaspanost cez celi danuser posted image . Prsa pa so itak groza, sploh bradavice; vsako oblacenje je neprijetno. Ampak vse se splaca pretrpet za ta mali cudezuser posted image cas hitro bezi in september bo hitro tu user posted image

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 497
24.1.2014 16:11:21   
V.P.
En čudn dan je dns.. očistno je zima pršla.. mamo 20cm snega..pacek en.. letos ko ne bom smučala ga res ne rabim haha

Sm dobila ginekologa z eno težavo, tip je čist zaseden s temi babami haha.. ma je priden ženske probleme rešuje.. bog ve kolk jih je dns zašiv user posted image (petek ma operacijsko) pol ga pa dobit če ga moreš.. groza... sj čudn da me ni ženska k sm klicala dol že u K*** poslala haha..

in sm ga le dobila.. celo prašal je vmes baje če sm že klicala haha .. no in ja. ko sm ga le dobila in sm mu povedala svoje ß je pa rekel tkole

ja nč.. čakat bo treba.. da se lumpek pokaže, videti je napredovanje.. ampak le na listu papirja, kaj se pa dogaja v trebuščku pa upamo da se bo vidlo v sredo 29.1... po vseh teh pregledih in vsega tega sm pršla do zaklučka

naslednjič me nima nič prej naročat kot v 9 tednu.. maaa samo živce mi je non stop kravžlalo.. in ja.. upam da ne zaston.. ma da se mi lumpek res pokaže v sredo... :)

(odgovor članu Dosa27)
Neposredna povezava do sporočila: 498
24.1.2014 17:41:49   
puncka.
Malo uletavam v vašo temo..
V.P vem, da si bila med julijkami.. in zdaj vidim, da si tukaj.. Držim pesti zate in za tvojo pikico, da bo vse ok!!
Pa seveda tudi vsem ostalim puncam želim vse dobrouser posted image

(odgovor članu V.P.)
Neposredna povezava do sporočila: 499
24.1.2014 19:18:09   
Anonimen
Zdravo punce. Spet anonimna T tukaj. Danes sem dobila izvid ßhCG in sicer 10994.

V.P. kakšne so pa tvoje vrednosti?

Lp

(odgovor članu puncka.)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?