|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2014
21.1.2014 14:43:02   
Mackenzie
_hellokitty, raje se naroči na pregled za kasneje, ker če si čisto na začetku ni nujno da se bo na UZ kaj videlo... da ne boš razočrana...

(odgovor članu _hellokitty)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.1.2014 14:57:18   
_hellokitty
mackenzie, predvidevam da bi bla v 5. tednu. misliš da se nebo vidlo? user posted image

(odgovor članu Mackenzie)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.1.2014 15:30:59   
Mackenzie
Jaz imam prvi pregled v 10tem tednu... malo poglej po forumu, so punce pisale da se jim še ni videlo... oz se je vrečka, srčka pa še ne :(

Neposredna povezava do sporočila: 453
21.1.2014 15:36:45   
_hellokitty
vredu potem pa še bom počakala. hvala ti!

javim ko bo 10 teden tu :)

Lep pozdrav,
Lorena

Neposredna povezava do sporočila: 454
21.1.2014 17:29:05   
titi10
Kako ste se razpisale zdaj teh par dni, ko me ni bilo. Med vikendom sem bla še bolj slaba kot ponavadi, poleg slabosti sem imela še vročino user posted image . Zdaj sem nekoliko boljše. Vidim pa, da nisem edina, ki jo že nekaj časa špika v trebuhu. Sem se že ustrašla, da je kaj narobe user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 455
21.1.2014 20:42:15   
dorolivi
Pozdravljene drage nosečke,

najprej vsem iz srca čestitam. Z veseljem se vam pridružujem, saj sem se pluska razveselila ravno na silvestrovo in bebico z dragim veselo pričakujeva 7.9.2014. Sem pa že imela prvi pregled nekje v 6. tednu, tako so me naročili. Kljub temu se je pikica na UZ dobro videla, zlasti pa se je videl njen srček in njegov utrip. Imela je že 3mm, kmalu bom imela tudi drugi rpegled, konec februarja pa nuhalno. Sem pa kar zaskrbljena, kljub temu, da nimam nikakršnih težav, kar zadeva slabosti ipd. le utrujena sem grozno. Sicer nisem zaspan tip človeka in ež kot otrok nisem marala spati, sedaj pa bi le spala. Danes sem se komaj zvlekla čez dan. Razen tega imam le še boleče prsi in kot piše veliko vas me obačsno kaj špikne in se potem čisto zaskrbljena, imam tudi izcedke, ki so občasno obilnejši, ponavadi pa se celo počutim, kot bi mi uhajal urin.. So mi pa na prvem pregledu ugotovilo da imam na levem jajčniku cisto, sicer majhno, G ji ni posvečala preveč pozornosti, to naj bi se dogajalo in bomo videli na naslednjem pregledu če bo izginila sama, pri tem pa me opozorila na previdno gibanje, da ne bi kaj sprožila. Je katera imela kdaj podobne težave, ali jih ima?Sem prvič nosečka in zato kar precej neizkušena;);)tudi sicer pa z oplodotvijo nisva imela nobenih težav, imam pa 29 let.

čim lepše nosečniške trenutke vsem in čimanj tegob ter skrbi!!!!

(odgovor članu titi10)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.1.2014 23:15:41   
natyyyyy
no da se še jaz podpisem tle goruser posted image moj pdp je 14.9 moja 5 user posted image stara sem bla pred kratkim 38luser posted image 1 pregled pa mam 10.2.mam pa že dva velika otrokauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
22.1.2014 6:52:11   
Radenska_
Dobrodošle vse nove!

Jaz sem pa včeraj zamenjala košarico, tako so mi prsi zrastle. Sem šla iz 75A na 75B, prvič v življenju :)
Majceno mi je še na komot ta košarca, ampak če bo šlo takole dalje, bo kmalu polna.
Mi pa modrcov ni blo treba kupit, mi je sestra, ki ima C po naravi dala svoje B modrce, ki so ji premajhni. Končno me nič ne tišči, včeraj sem komaj zdržala čez dan :D
Danes imam pa pregled ob 11.30, pa še za nuhalno se bom naročila.
Držite pesti :)

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 22.1.2014 6:53:01 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu natyyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 458
22.1.2014 8:06:27   
berdy
Zdravo punce!!

Dan pred menstruacijo sem naredila test in je bil PLUS!!!
Ful sem vesela. Ne vem točno dak bo rok al konec septembra al začetek oktobra, upam da me sprejmete v to skupino?

Stara sem 25 in oma imava že 13 mesečnika.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 459
22.1.2014 9:47:16   
pikicapokica007
Živjo! Evo, pregled je za mano. Vidli smo plodek, srček bije na polno. Veliki smo že 1 cm in pridno rastemo. Noseča sem 7t 6d. PDP se mi je premaknil na 4.9., ponovni pregled oz. kontrolo imam pa 31.1. tako me je bilo strah, da je bil izmerjen pritisk ogromen. ko pa mi je G povedala, da srček bije in da je vse tako, kot mora bit, se mi je odvalil en velik kamen od srca user posted image

(odgovor članu berdy)
Neposredna povezava do sporočila: 460
22.1.2014 10:12:20   
BelaMarela
Tudi jaz sem bila danes izjemoma na pregledu, ker sem imela 2 dni rjav izcedek in sem klicala sestrično (ki je moja gin.) in je rekla, da naj kar pridem danes na UZ. Načeloma izvidi niso nič kaj zelo spodbudni. Na UZ sem bila že 1 teden nazaj in se še ni ničesar videlo razen mehurčka. Danes je ta mehurček sicer 2x večji in gin je rekla, da se malo nekaj noter nakazuje. Dobila sem progesteron in kontrolni UZ čez 1 teden. Za zdaj naj bi bila noseča komaj 5t in 4 dni. Lahko, da se s tega ne bo nič razvilo (ker po zadnjem dnevu M bi morala biti noseča 7t in 6 dni), lahko pa da se bo. Gin. je rekla naj bom optimistična, ker gestacijski obroček zgleda vredu (oblika in glede na to, da se je povečal). Tako da ja...čakam na 29., ko imam spet UZ. Ve pa držite do takrat pesti! Upam, da bo, sicer pa bomo šli v nove boje ;). Lep dan vsem!

(odgovor članu pikicapokica007)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.1.2014 11:00:09   
tinncyka
ojla souser posted image ! nisem vas brala se pa samo na hitro javim ... v ponedeljek sem imela pregled (naročena sem bila kao za 9t in sem itak vedela da ne bo držalo user posted image ) so bili moji izračuni pravilni user posted image  noseča sem 7t in 2dni srček je veselo bil in za 1x je HB vse ok user posted image user posted image  vsela ko radio user posted image  
naslednji pregled imam 28.2 in danes sem se naročila na nuhalno ki jo imam 19.2  v Velenju user posted image

toko trenutno od mene imam čez pol ure zobarja in moram šibati user posted image  vas potem preberem, upam da ste vse ok!

(odgovor članu BelaMarela)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.1.2014 11:16:59   
vertina
vsem, ki ste že viidle svoje pikice user posted image čestitke user posted image
tiste, ki vas skrbi, pošiljam pomirjevalni obječek user posted image
jaz pa še vedno čakam in si želim da bi bili že 5. in bi tudi jaz videla svoj user posted image ker sem živčna, živčna in živčna.in zdaj zaradi tega že malo tečna user posted image . pa najraje bi vsem sčvekala pa se bojim, da bomo potem spet vsi jokal, in se zato brzdam

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.1.2014 11:48:23   
karolina*
Punce, ali ste vse jemale folno kislino 3 mesece pred zanositvijo? Jaz je nisem, začela sem v bistvu 10 dni po zadnji menstruaciji, pa me kr malo skrbi zdej... Brala sem, da je najpomembnejše jo jemat okrog 6. tedna, ne razumem pa zakaj jo svetujejo že tri mesece prej?

Js še čakam na datum za pregled, počutje za enkrat ok.

(odgovor članu vertina)
Neposredna povezava do sporočila: 464
22.1.2014 11:55:50   
pikicapokica007
Jaz je nisem. začela sem jo jemat, ko je bil test pozitiven. prej naj bi jo začele jemati zato, ker tega vitamina telo ne proizvede samo in ga dobimo s hrano. priporoča se, da se jo začne jemati že prej, da se zapolnijo zaloge že pred načrtovano nosečnostjo. več si lahko prebereš na temule link-u: http://www.zdravje.si/nosecnost-prehranska-dopolnila

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.1.2014 13:07:07   
Dosa27
Vidim da bo septembra kar guzva z malimi vragci ;) tudi jaz imam PDP 3.9.2014 :D

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.1.2014 14:01:23   
ana_marija

IZVIRNO SPOROČILO: BelaMarela

Za zdaj naj bi bila noseča komaj 5t in 4 dni. Lahko, da se s tega ne bo nič razvilo (ker po zadnjem dnevu M bi morala biti noseča 7t in 6 dni), lahko pa da se bo. Gin. je rekla naj bom optimistična, ker gestacijski obroček zgleda vredu (oblika in glede na to, da se je povečal). Tako da ja...čakam na 29., ko imam spet UZ. Ve pa držite do takrat pesti! Upam, da bo, sicer pa bomo šli v nove boje ;). Lep dan vsem!

Ostani optimistična.user posted image Mogoče je prišlo do kasnejše oploditve ali vgnezditve, kot je po tvojem izračunu. Meni se je nekaj podobnega zgodilo v drugi user posted image . Izcedka sicer nisem imela, a ko sem prišla na prvi pregled, je bi pold podobno kot pri tebi za skoraj dva tedna manjši, so mi za 10 dni prestavili PDP. A se je potem zelo dobro razvijal in v drugi polovici nosečnosti je tako napredovala, da sem rodila kar na datum, ki je bil prvotno izračunan po M in še 4180 g ter 56 cm je imela. Zato ne obupaj, če raste, je OK.

Jaz sem se danes končno naročila in dobila datum 20. 2. za prvi pregled. Nestrpnost me že daje.

Folna: začela sem jo imati ta teden. Naj bi jo imali 3 mesece prej, kaj pa če nismo načrtovali? user posted image Če začneš, ko zagledaš user posted image , je čisto dovolj, saj je v telesu, ko začne plod rasti.

Neposredna povezava do sporočila: 467
22.1.2014 14:49:07   
karolina*
tinncyka, kaj si bila morda ti med Januarčicami 2010? Se mi zdi da se te spomnem od takrat user posted image

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.1.2014 17:58:39   
V.P.
BelaMarela.. sva na istem.. jz sm bla že 4krat na UZ in se skozi povečuje mehurček. današnji izvid je takšen da je mehurček večji, v njem se vidi rumenjaček vendar brez plodka.. :( sm u skrbeh.. sploh ne vem kaj pričakovat..
Kaj rečete na to da sm prvi plusek videla na 25 dec. sicer zeloooo blaga črtica.. ampak sm ponovila test na 1.1. in je bla črtica močnejša, in hitrejša pa ne spet tkoooo zelo močna ampak tko normalno da se je dalo izbrat dokaj kmalu.. ????

Jutri mam pregled da vidmo spet ali Beta HCG narašča al kaj je to, ker se ploda ne vidi
in če bo slabo grem na čiščenje user posted image user posted image

nimam več besed.. samo jokala bi :(

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 469
22.1.2014 19:16:21   
Radenska_
V.P., jaz sem ti že na FB pisala user posted image Upam da bo vse ok :)

No pa še jaz, noseča 7t2d danes, plodek 1.15 cm, srček bije, slišala sem ga tudi, vse okej.
Naslednji pregled imam 4.2. (brez UZ), dobim materinsko pa kri moram dat in vse tisto.

Nuhalno imam pa 27.2.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu V.P.)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.1.2014 20:19:11   
BelaMarela
V.P. ni še za obupat. Tudi meni so rekli, da mi bodo merili hormon, če se naslednjič nič ne bo videlo. Govorila sem s kolegico, ki je imela podobno situacijo, ampak pri njej je bilo že na drugem UZ vidno, da je bila gest.vrečka nekoliko sploščena (torej nepravilne oblike), tako da jo je G opozoril, da možno, da ne bo ok. Potem je imel čez 1 teden še en UZ in se je res videlo, da gre GV počasi nazaj. Tako da je potem šla na čiščenje. 1000 zgodb, 1000 razpletov. Bodi optimistična in močna za pikico! Tudi jaz poskušam biti user posted image . Koliko pa so ti ocenili, da naj bi bila noseča?

ana_marija, hvala za spodbudne besede (in seveda tudi ostalim!). Upam, da se tudi jaz septembra razveselim kričečega nadebudneža user posted image

< Sporočilo je popravil BelaMarela -- 22.1.2014 20:20:44 >

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 471
22.1.2014 20:58:49   
Orionlady
Ojla!

Čestitke vsem nosečkam!

Danes pa se vam z velikim veseljem pridružujem tudi jaz :)
Prvi user posted image se je pokazal 5.1., naslednji dan sem še enkrat ponovila test, ki je ponovno pokazal Plus :) wiii!

Glede na to, da nisem čutila nobenih znakov nosečnosti (razen napetih in občutljivih prsi), sem bila kar malo v dvomu, če je to res, ali si samo domišljam.. Pa je resnično- potrjeno včeraj z UZ user posted image . Sicer sem imela datum za prvi pregled 4.2. (ki še vedno ostaja), vedar sem imela rdeče rjav izcedek 2 dni in sem včeraj šla na pregled, ki je lepo pokazal vrečko, rumeno telesce in 3,3 mm veliko pikico. Tudi utrip srca se je lepo videl, kar je bilo najpomembneje. :) :)

Neposredna povezava do sporočila: 472
22.1.2014 22:50:34   
sendy30
Ojla..evo se mene. Rok poroda 30.9. Je pa to moja cetrta nosecnost... in cestitke vsem ostalim. Me je pa malo strah ker sem novembra imela ss v petem tednu...
J

Neposredna povezava do sporočila: 473
22.1.2014 22:54:36   
44gatti
Zdravo punce! Me vzamete? PDP pravi 26.9. vendar po izkušnjah prvega poroda mi občutek pravi, da bo prve dni oktobra. user posted image Imamo že novembrčka 2012 user posted image Tako se veselimo novega člana!!! Sicer bomo razširili vest po prvem pregledu, ki ga imam 10.2. Komi čakam, da vidim malega fižolčka in slišim njegov srček. Z možem si želiva punčko, če pa bo fanzek, bo naš prvorojenc imel super družbo, kar bo tudi super!
Odkar je test pokazal dve črtici, sploh ne razmišljam o čimer drugim!!!user posted image . Klasika!

A ste že kaj razmišljale o vadbi med nosečnostjo? Jst sem že prej hodila na jogo. Danes me je inštruktorica presenetila: ob torkih bo imela skupino za nosečnice ::-) Prostora je še za 4 (skupina max 6). Vadba poteka na Viču v Ljubljani (topel, intimen prostor). V torek, 4. februarja, je brezplačna uvodna vadba. Če bi se katera pridružila naj me kontaktira zasebno (da ne bomo tu delali reklame).

Božajte bušije in si pišemo user posted image

(odgovor članu Orionlady)
Neposredna povezava do sporočila: 474
23.1.2014 9:27:45   
karolina*
Eko, dobila sem datum za pregled... šele 27.02.2014... dolga bo čakat do takrat user posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?