|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2014
20.1.2014 12:01:41   
Anonimen
ojla user posted image čestitke vsem novim user posted image
14 dni se ne oglasim pa tok novih nosečk user posted image
no jaz sem bila lena in lena prižgat računalnik,da bi kaj napisala ampak tudi slabosti,ki so bile 24 ur na dan...ja ni šlo se še z računalnikom ukvarjat. no slabosti so še ampak precej lažje se diha user posted image , joj a ima še katera probleme z hrano,jaz ne morem jest nič nič,razen sadje user posted image
smo pa zakorakali danes v 8-9 tednov iiiiiii veliki smo že čez 1cm user posted image
za na seznamček 28.1 imam en posvet (mogoče tudi pregled-zaradi crklaže..) 17.2 pa imamo nuhalno user posted image rok pa je zaenkrat 3.9.2014
držim pesti za vse nas,posebaj pa še zate V.P user posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu V.P.)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Septembrke 2014
20.1.2014 12:01:54   
vertina
da se še jaz pofočkam za seznam user posted image
moj pdp je po prvih izračunih 20.9, moja druga nosečnost in držim pesti, da prvi user posted image . stara sem 28 (vidim da sem med starejšimi), sem iz okolice celja
prvi pregled pa imam 5.2.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 427
20.1.2014 12:45:25   
talytha
Pozdravljene!

Še ena nova za začetek tedna user posted image sicer vemo že 14 dni, vendar še ne morem podati ne PDP-ja ne nič podobnega. Doma imam eno živahno petletno septembrčico in dva SS za sabo (1. v 9t in 2. v 13t), torej je to moja 4. nosečnost.
Ker je moja ovulacija popolnoma zblojena in je očitno prišlo do zanositve veliko kasneje kot bi glede na ZM moralo (jemala sem Dabroston) nimam pojma kdaj imam rok. Vsak teden imam UZ in moja G res podrobno vso situacijo spremlja, tako da predvidevam, da bom naslednji petek ko imam spet UZ lahko povedala kdaj je moj PDP in seveda, da bo tokrat vse OK.Sem pa predvidoma noseča 5 tednov. Tam tam nekje user posted image

(odgovor članu vertina)
Neposredna povezava do sporočila: 428
20.1.2014 12:48:12   
pikicapokica007
živjo vse souser posted image . danes je pa res en zaspan dan. vsaj zame. zanima me, če še katero "špika" v spodnjem delu trebuha...? mene na vsake toliko zaboli. čisto na hitro in samo za sekundo. bolečina ni vedno prisotna, se pa pojavi večkrat čez dan.... itak je prva stvar, ki sem jo pomisla, da je nekaj narobe, da je mogoče zunajmaternična nosečnost.... v sredo imam prvi pregled in res si močno želim, da je vse OK. ponoči kar spat ne morm, ker skos mislm, da je lahko kaj narobe, da ni srčka... jooj, te slabe misli in izkušnje. najbolj pomirjena bom v sredo, ko mi moja G reče, da je vse ok.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu vertina)
Neposredna povezava do sporočila: 429
20.1.2014 13:07:09   
Soncica_2014
Zdravo

Jaz imam občasno bolečine kot pred menstruacijo. Zadnji dve noči se ponoči zbudim, ker čutim, da me boli, potem grem na wc in mine. Špika pa nič ne, pravzaprav ni kaj dosti simptomov, razen bolečih prsi. Jaz se skušam čim manj sekirat glede potencialnega ss, ker je to moja prva nosečnost in upam da bo vse v redu do konca. Je pa tudi mal zoprn občutek, k se matraš da bi zanosil, potem pa če nič ne bi bilo spet nekaj mesecev dela za zanosit. Bomo videli kaj bo user posted image

(odgovor članu pikicapokica007)
Neposredna povezava do sporočila: 430
20.1.2014 13:16:10   
Katekcopatek
ah tudi mene špika spodaj in to že kakih 14 dni ampak sem prepričana da je vse ok ;) sploh se ne spomnem kako je bilo pri prvem na začetku, pa čeprav je danes star šele 18 mescov :) jaz komaj čakam na prvi pregled, da se dokončno zaljubim v to našo pikico (sedaj je še pikica ampak upam, da bo zrasla v deklico ;) ) in vidim utripek. Aja drugače pa še dodam, da sem stara 30 let.

byebye user posted image

(odgovor članu Soncica_2014)
Neposredna povezava do sporočila: 431
20.1.2014 13:18:17   
vertina
mene tudi večkrat špikne, tako kot si napisala...me tudi malo skrbi, ker včasih samo na eni strani drugič na drugi strani. držim pesti za srčeka. js cakam se 2 tedna do prvega pregleda user posted image in kar naprej preverajm če je vse v redu user posted image

(odgovor članu pikicapokica007)
Neposredna povezava do sporočila: 432
20.1.2014 13:36:33   
5_ra
Hej punce, tudi jaz imam podobne bolecine kot soncnica, taka topa bolecina, ponavadi zjutraj, ko se zbudim in zvecer, ko se umirim.Pa vsake toliko casa stedi dneva, ampak mislm, da je to normalno.

(odgovor članu vertina)
Neposredna povezava do sporočila: 433
20.1.2014 13:42:04   
lila25
čao

madonca nas je že, bodo mel posla septembra v porodnišnicah user posted image pa tinncyka tudi z vpisovanjem na seznam user posted image
jst se počutim prav super, enako kot pred nosečnostjo. mene nič ne špika, niti skor nič ne čutim dol, mogoče včasih kej zavije in to je to. mam edino joške občutljive in večje. upam, da je vse ok, kr nimam nič kej konkretnih znakov. na 2. pregled pa še dobra dva tedna čakat.
držim pesti za vas, da bo na pregledih vse ok in da vidite in slišite user posted image
lepo bodite

(odgovor članu 5_ra)
Neposredna povezava do sporočila: 434
20.1.2014 18:44:17   
BelaMarela
Jaz pa sem danes, ko sem šla na wc opazila tak melo rjavkast, lepljiv izcedek. Ko se obrišem pa nič več. Tako sem se ustrašila, da zdaj me špiha not po trebuhu že zaradi psihe. Ima katera kaj podobnega? Saj, če se ne bo izšlo pa na to tudi nimam vpliva, žal...
Zdaj že 2 dneva ugotavljam, da ne smem imeti predolgo praznega želodca, ker dobim tak čuden občutek v ustih. Pa ni kot tista prava slabost. Upam, da res ne preraste v to :)

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 435
20.1.2014 19:47:32   
Anonimen
Živjo vsem. Dobrodošle vse nove srečke nosečke.
Jaz imam prvi pregled v petek.
Zaradi slabosti, slabega pocutja, strahu pred tem kako bodo sprejwli to nenacrtovano nosecnost sem inela ze crne misli. Grozno ampak tako je.
Upam da ste ve boljse volje:-)
AnonimnaG

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
20.1.2014 19:56:17   
sungirl
Se vam pridružujrm tudi jaz...PDP 18.9 po mojih izračunih, ampak počakajmo na prvi pregled :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
20.1.2014 19:58:00   
sungirl
BelaMarela enako se je zgodilo meni danes zjutraj, vendar sem brskala malo po forumih in kar veliko punc pesti ta težava..menda je to dokaj normalno...

(odgovor članu sungirl)
Neposredna povezava do sporočila: 438
20.1.2014 21:24:30   
Soncica_2014
Belamarela - jaz jem sedaj na tri ure in če slučajno kdaj zamudim tudi dobim tak čuden občutek v ustih, kot da mi bo slabo, ampak potem nekaj pojem, pa je v redu. Sem brala da v nosečnosti slabosti umiliš tudi s tem, da redno ješ po malo.

(odgovor članu sungirl)
Neposredna povezava do sporočila: 439
21.1.2014 6:51:05   
BelaMarela
Hvala sungirl, saj sem jaz to tut brala, ampak to se mi je zgodilo 14 dni nazaj, malo preden sem delala test. Zdaj pa spet in na srečo samo enkrat :).
Soncica_2014, tudi jaz tako prakticiram user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 440
21.1.2014 8:38:46   
Anonimen
Zdravo punce,

mogoče se vam tudi jaz pridružim. Danes me je tako šokiralo, ko sem zagledala na testu user posted image . Ne morem reči, da ni bilo načrtovano... nekaj me je januarja stisnilo, da pa je skrajni čas, da zopet poskusiva delati na user posted image in sva na začetku januarja par dni malo manj pazila med user posted image vendar sva potem malo razmislila in sva rekla, da imava še toliko stvari za dokončati on v službi jaz s faksom in še stanovanja nimava tako, da sva potem sklenila, da vseeno počakava. Sem danes bolj zato naredila test, ker sem mislila, da mi psiha zadržuje user posted image , ker vem da ni lahko zanosit in da je zelo malo možnosti, da pa kar takoj rata... pri nama je zgleda malo drugače, ker sem enkrat že bila user posted image in to tudi, kar v prvem poskusu in je pikici nehal biti srček v 9.tednu, tako da me je sedaj malce strah, ampak ne bom razmišljala o temu.

Moji znakci:
prsi imam bolj polne in malo boleče in pa na vsake toliko me tako močno špika v desnem jajčniku...malo tudi v levem. Je tudi tak občutek kot da sem tik pred user posted image

Ali je možno da test narobe kaže, ker so že kar precej stari in naročeni preko ebaya iz kitajske user posted image
Sem jih takrat naročila ko sva načrtno delala na user posted image

Še moji podatki:
-starost 28
-iz Lj
- druga user posted image , 0 user posted image
-po trenutnih izračunih PDP 28.9.2014

Lep dan vsem user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
21.1.2014 9:03:13   
Mackenzie
Oj Oj :)

Da se še jaz malo pofočkam tukaj, da ne bom samo na Fb. Jaz sem utrujena, samo spala bi :( zvečer zaspim pred tamalim, zjutraj ne morem ustat, še dobro da imam do 9 čas da pridem v službo!
Drugače pa vse bp, še vedno bruham ko pomivam posodo :D Je že prav smešno, pa še kar se rinem v kuhinjo... čeprav se je dragi ponudil, da vse v kompletu prevzame on :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
21.1.2014 9:07:57   
Soncica_2014
Zdravo vse v 'veselem pričakovanju' user posted image

Anonimna, glede testov. Jaz sem naredila test prvi dan, ko mi je izostala M in je pokazalo res čisto majhno črtico, je sicer na ovitko pisalo, da je pozitivno, tudi če je čisto majhna, ampak sem prej delala en test, kjer je pisalo, da če se skoraj nič ne vidi, potem zihr ni user posted image . Tako da sem bila kar žalostna. Je bil pa test First sign, pa tudi že ene dve leti star. Sem potem čez dva dni, ko še vedno ni bilo M in so me prsi že kar bolele šla kupit še en First sign - 2 v paketku za 3,5 EUR in je takoj pokazalouser posted image , tokrat veliko bolj modro obarvano. Tako da potem verjetno kar drži da je pozitivno, tudi če je test star, oziroma bi bilo prej obratno, da bi bilo negativno?

Sem bila pa jaz do drugega pozitivnega testa prepričana, da se zihr ni nič prijel in sem bila že kar precej žalostna, potem pa kar naekrat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.1.2014 9:18:29   
_hellokitty
pozdravljene!

js sem sicer bol kot ne nova, in me zanima vaše mnenje. najprej čestitke vsem vam, bodočim mamicam! user posted image mi zamuja dobr teden, naredila sem 3 teste in vse je pokazalo +,mislim na trakcah od first sign, baby check... predvidevam da bi lahko bila v 5. tednuuser posted image , ampak js nimam nobenih znakov, edin to mi na cajte ful paše hrana pa prsi mam napihnjene kot balon oz. mela sem jih 18.,19.,20.1. danes pa nič več. glede na to da je moja ginekologinja na dopustu grem danes v Bolnico v Celje na pregled ker jo tamkajšnja ginekologinja nadomešča. upam da je vse vredu z user posted image .
moji podatki:
starost 21
z partnerjem si ful želivauser posted image

hvala punce! UPAM DA NAMA JE RATALO! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
21.1.2014 9:45:56   
sungirl
_hellokitty sigurno je vse ok..samo pozitivno razmišljaj!!!!

(odgovor članu _hellokitty)
Neposredna povezava do sporočila: 445
21.1.2014 10:10:14   
_hellokitty
sungirl- hvala za pdporo. bom pozitivno razmišljla, sam sej veš da ne morem nehat razmišljat o tem. tak študiram od takrat naprej ko mi je pokazalo user posted image , da memšpika v spodnem delu. :)
upam da nebo kaj narobe.

hvala ti!

(odgovor članu sungirl)
Neposredna povezava do sporočila: 446
21.1.2014 10:15:11   
sungirl
_hellokitty špika tudi mene in druge punce...verjetno je to na začetku dokaj normalno..boš videla, da bo vse ok in da bomo na koncu septembra vse vozičkale :)

(odgovor članu _hellokitty)
Neposredna povezava do sporočila: 447
21.1.2014 11:19:14   
Anonimen
Soncica_2014 mislim, da kar prav kaže tale test, sem še enega probala s takim urinom, ki je bil čisto prozoren, ker sem šla že večkrat na WC in se zopet vidi črtica user posted image
Videla sem tudi da veljajo do 2014...bom vseeno danes kupila CB in jutri zopet probala, da bo 100%.

Mene tudi špika, stiska, pritiska, ampak to je normalno...maternica se širi in nekatere pač to bolj občutimo. Najbolše kar lahko naredimo je to, da pomislimo, da naša pikica raste in rabi prostor in da vemo, da sigurno ni nič narobe in tudi ni dokler ni krvavih izcedkov....

Želim vam čim manj stresa in veliko veselja user posted image user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
21.1.2014 12:50:30   
smoki3
Meni je samo en test pokazal user posted image in mu čisto zaupam user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 449
21.1.2014 13:28:24   
_hellokitty
smoki3 - tako je najboljše. kaj danes ti je pokazaalo user posted image ? :) česitke!
js grem danes na pregled da se zazihram da je to to :) lp

(odgovor članu smoki3)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?