|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2014
24.1.2014 20:38:03   
titi10
Upam, da bo z vsemi vredu, držim pesti za vasuser posted image . Mene pa zanima (verejtno ste to že kdaj povedale), kdaj se je potrebno naročit na NS? Danes naj bi bila noseča točno 7t in je vse to zame prvič pa me zanima user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
24.1.2014 21:05:04   
Orionlady
Tudi mene zanima kdaj se je treba prijaviti na pregled za Nuhalno svetlino? Naj najprej počakam na pregled pri ginekologinji (ki ga imam v 9. tednu), ali naj se kar prijavim na nuhalno?

(odgovor članu titi10)
Neposredna povezava do sporočila: 502
25.1.2014 0:28:37   
vertina
če se ne motim je pregled za NS po 12 tednu

(odgovor članu Orionlady)
Neposredna povezava do sporočila: 503
25.1.2014 8:18:47   
Radenska_
Jaz sem se prijavila na prvem pregledu pri ginekologu, ker ima on tudi licenco.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu vertina)
Neposredna povezava do sporočila: 504
25.1.2014 8:54:39   
rozica @
Jaz sem se že naročila.... Baje je najboljše jo imet v 13t. Tako je meni rekel G. Vsekakor pa lahko že sedaj pokličete in si rezervirate termin...

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 505
25.1.2014 9:12:57   
Orionlady
hvala za odgovore. Bom kar počakala do pregleda in se nato naročila, ker bo se dovolj časa.

(odgovor članu rozica @)
Neposredna povezava do sporočila: 506
25.1.2014 9:18:35   
*snezinka*
Nekateri imajo precej zasedene termine, moja prijateljica ni dobila pravočasnega termina tam, kjer ga je želela in se je potem naročila drugam.
Jaz sem se naročila dan po prvem pregledu, ki sem ga imela čisto na začetku 8. tedna in dobila datum za nuhalno čez 5 tednov, torej v zač. 13. tedna.
NS naj bi se delala med 11. in 14. tednom.

Neposredna povezava do sporočila: 507
25.1.2014 11:35:13   
titi10
Hvala za odogvore. Bom počakala do srede, ko imam pregled in še malo povprašala ginekologinjo. Sicer pa kako se kaj počutite punce? Jaz sem za malenkost boljše, danes sem se lotila malo pospravljati po stanovanju, glede na to, da že dva tedna nisem naredila ničesar user posted image

(odgovor članu *snezinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
25.1.2014 16:12:59   
Radenska_
Jaz sem danes še kar okej, mi zaenkrat danes še ni bilo slabo (Razen zjutraj v postelji)...Tako da sem izkoristila, šla sva na en dolg sprehod, skuhala sem kosilo, zdaj pa površinsko pospravljam (prah + sesanje)...Čez 2 dni bom vstopila v 9t :) Juhu
Nualno imam pa v 12t 3d, torej v 13. tednu.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu titi10)
Neposredna povezava do sporočila: 509
25.1.2014 16:34:50   
44gatti
Hojla. Kok sm pa jst zaspanaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
Prehajam šele v 6. teden in čakam in upam, da mi ne bo slabo, kot v prvi nosečnosti. Takrat so se mi ravno v tem času začele user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo tokrat drugače!!!user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 510
25.1.2014 17:14:19   
Anonimen
Hej user posted image kako ste?
V.P. držim pesti user posted image
No jaz še kar (slabosti minile) razen mal zjutraj in zvečer oz kadar sem lačna. Tiste hude celodvnevne slabosti pa mislim,da so minele user posted image .
Malo se mi je povečal apetit, in nemorem vrjet vse kar sem jedla pred nosečnostjo zdaj n šans hahha čisto kontra sem user posted image
Počasi se približujemo 10 ted. nuhalno pa imava 18.2. user posted image komaj čakava.
Sva pa včeraj poslušala srček preko angelsounds-a in je res neki čudovitega,moj bi kr poslušal in poslušal hahah

Anonimna user posted image

(odgovor članu 44gatti)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
25.1.2014 17:27:17   
lidik
jaz sem danes tudi tako zaspana...pa vrnile so se slabosti, tako da če mene vprašate
bi bilo najboljše cel dan prespati, samo kaj ko naš mali navihanec takoj ko je odpl učke,
se je že na ves glas drl mami gleva sankat !!!! no in sva šla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
25.1.2014 17:36:33   
Orionlady
jaz pa vas žal zapuščam... user posted image
Sva ravno dobro prišla iz urgence, ker sem danes zjutraj začela krvaveti... potem pa so se pojavile še bolečine. Utripa ni več, vrečka se je že spustila zelo nizko, verjetno se bo sčistilo samo od sebe ...
Pa še Rh - sem ... upam, da vsaj ne bom tvorila protiteles.

Veliko sreče punce in naj bo nosečnost brez zapletov!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 513
25.1.2014 18:12:33   
BelaMarela
Joj, Orionlady, tega nobeni ne privoščim...Nikoli ne vemo, kaj nas čaka. Smo očitno vedno na preizkušnji. Bo šlo pa naslednjič vseh 9m! Drži se! ***

Neposredna povezava do sporočila: 514
25.1.2014 18:17:34   
Vida
Punce, pridružujem se vam tudi jazuser posted image sama vem že nekaj časauser posted image , test sva pa danes delala in je bil seveda pozitiven. PDP je po mojih izračunih okoli 25.9. je pa to moja prva nosečnost, stara bom pa kmalu 35user posted image
od znakov imam samo boleče joške-tako velikih še nisem imela, moj je zelo navdušenuser posted image user posted image , rahle slabosti zjutraj in špikanja. aja, pa špilanje megle sem ta teden sfurala v nulo-tudi jaz sem bila skoz nekaj utrujena, pa brez energije.

v ponedeljek se naročim za pregled.

orionladyuser posted image

vsem skupaj želim prijetne dneve in mesece do septembrauser posted image

naj bo toliko za prvič dovoljuser posted image

p.s. s temi smajliji se pa tako lovim, da je jojuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 515
25.1.2014 19:13:27   
44gatti
Sočustvujem s tabo orionlady user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bodi močna! Pogovori se z nekom! Dej to iz sebe ven! Daj si čas. Naj ti bližnji pomagajo v tem težkem trenutku! user posted image user posted image
Tudi vama bo nekoč uspelo!!!
Drži se! user posted image user posted image

(odgovor članu Vida)
Neposredna povezava do sporočila: 516
25.1.2014 20:35:02   
Anonimen
orionlady iskreno mi je žal, vem kakšen je občutek in je res težko.
Upam, da se ti čustvene rane kmalu zacelijo in štartaš znova in takrat uspešno do konca user posted image user posted image user posted image

Mah jst sem tudi neki čisto potrta sploh ob takih novicah in z eno že slabo izkušnjo je včasih res težko pozitivno razmišljati. Če pomislim je pravzaprav pravi čudež, da se od zarodka do otročka vse lepo in zdravo razvije...
Mene najbolj skrbi to, da če bo že kaj šlo narobe, bo to spet bolj pozno in bom morala na čiščenje...seveda najbolj na svetu upam, da bo vse ok, ampak če ne bo, naj se takoj na začetku konča.

Huh, upam da nisem čisto zamorila s tem postom. Moram malo pojamrat vsaj tukaj, kjer imate nekatere že podobne izkušnje in veste kako je to. Vse okoli mene namreč vedno lepo do konca donosijo in je vse ok, kar jim seveda iz srca privoščim vendar se ne znajo postavit v mojo kožo in ne razumejo zakaj se enostavno ne sprostim.

Vida dobrodošla in iskrene čestitke user posted image user posted image Želim ti lepih user posted image mesecev!

Anonimna user posted image

(odgovor članu 44gatti)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
25.1.2014 21:41:26   
KKroz
Evo, nova članica.

Rok bo verjetno sredi septembra, imam pa šele prvi obisk pri ginekologu 13.2. v 10. tednu. Do takrat pa čakanje...vemo pa že od 3.1., da smo noseči. Torej skrbi, čeprav ne vem niti zakaj, ampak dokler ne vidim, da je vse ok in srček ne bo miru.

Berem, da imate nekatere pregled vsak teden pri ginekologu...jaz bom šele v 10. tednu vidla, kaj se sploh dogaja.

Drgač pa standardno: joški so se povečali na veselje partnerja, a na njegovo žalost tudi uber občutljivi; malo slabosti, bruhanja nič; špikanje; spanje. Najbolj me "utruja" pomanjkanje energije. V službi še gre, doma pa vidim samo posteljo in nič drugega.

Drugače pa 35 let, prvič nosečka.

Pozdravljene vse.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
26.1.2014 0:39:14   
talytha
user posted image Orionlady zelo mi je žal! Drži se in iskreno upam, da imaš okrog sebe ljudi, ki ti bodo v oporo v tem težkem trenutku.

Kar se NS tiče - pri nas ponavadi ginekologinja sama opozori na to in tudi da nekaj brošuric, da si o tem vse lahko prebereš in se pravi čas naročiš. Sama sem imela pri prvi deklici v ordinaciji dr. Strahove in sem bila super zadovoljna. Tudi tokrat grem tja. Naročila se pa še nisem, je še čas.
KKroz večina nas, ki imamo skoraj da tedenske obiske pri svojih ginekologih, je zaradi večjega števila SS ali kakšnih drugačnih težav.
Je bila pa moja prva nosečnost ( in za enkrat še edina uspešna) precej breskrbna - vse b.p. Do 9t sploh vedela nisem da sem noseča tako, da sem imela prvi pregled prav tako šele v 10 t, naprej je bilo pa tudi vse krasno, počutje super, problemov nobenih....jih imamo pa sedaj toliko več user posted image .
Skratka vsem želim, da bi imele lepe nosečnosti!

(odgovor članu KKroz)
Neposredna povezava do sporočila: 519
26.1.2014 14:45:39   
Orionlady
hvala vsem za podporo. user posted image
Na srečo imam ob sebi ljudi, ki mi stojijo ob strani, pa kljub temu je težko. Najprej čakaš vsak mesec na tisti plus, ki ga kar ni pa ni, potem končno je, pa se nosečnost zakomplicira in spet ni nič iz tega. Zdaj čakanje 2 meseca, da lahko spet poskusiva in potem spet vse od začetka... ali se bo prijelo ali ne... Res sem se počutila super, nič slabosti, skoraj nič utrujenosti, vse ok do prejsnjega ponedeljka, ko se je pojavil čisto mali rjavkast izcedek... in čez 5 dni krvavitev. user posted image je pa res bolje, da če že mora do tega prit, naj čim prej.

upam, da vas nisem preveč zamorila. Saj bo v naslednjem poskusu šlo, takrat pa 9 mesecev.

Srečno vsem!

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 520
26.1.2014 18:32:45   
Pikapolonica13
Da se še jaz malo oglasim...

Dobrodošle vse nove. Vas je že toliko, da težko sledim. Sem bolj prisotna na FB.

Orionlady, žal mi je za tvojo pikico. user posted image

Jaz sem imela v petek prvi pregled. Vse je ok, pikica je po uz malo večja, tako da mi G niti ni določila PDP-ja, bomo počakali na nuhalno.

Je pa v petek bil tudi žalosten dan, ker mi je umrla babica. user posted image Mislim na svojo pikico in poskušam ostati čimbolj mirna. Sem že po naravi bolj čustvena, to pa me je še bolj prizadelo. user posted image Bomo že...

Lepo bodite in se nam pridružite na FB, je tam bolj aktivno.

Neposredna povezava do sporočila: 521
27.1.2014 8:39:23   
Soncek555
Živjo,

Pa se vam pridružujem tudi jaz :) mineva 14 dni, ko smo zagledali user posted image user posted image . Jutri me čaka prvi pregled, sem pa v 6. tednu... Kooomaj že čakam :) :)

So pa tudi jutranje slabosti in utrujenost že v polnem pogonu...

Po mojih izračunih imam PDP 24.9.

(odgovor članu Pikapolonica13)
Neposredna povezava do sporočila: 522
27.1.2014 9:19:31   
44gatti
Dobrodošla. user posted image
Jaz imam pdp 26. :-) blizu sva user posted image

(odgovor članu Soncek555)
Neposredna povezava do sporočila: 523
27.1.2014 10:23:49   
zarja*
Dobrodošle vse noveuser posted image

Orinolady tebi en velikuser posted image

Kako ste drugače punce?
Jaz sem zadnje dneve kar malo"napsihirana"user posted image , ker imam skozi cel dan take rahle krčke.
Pa saj vem, da spadajo krčki med znake nosečnosti, pa kljub temu ne morem iz svoje kože. Sploh zato, ker sem včeraj opazila nežno roza-rjav izcedek oz nitko...user posted image

Ah, upajmo na najboljše.

Sicer pa Soncek555 in 44gatti, tudi jaz sem vama blizu po PDP (23.9.)user posted image

Se tipkamo

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 524
27.1.2014 12:05:10   
Radenska_
Oj :)
No jaz po starem, slabo mi je že od 8h zjutraj..Utrujena sem ful pa vrti se mi...
Jutri vstopim v deveti teden :)
Naslednji pregled je pa šele nuhalna, 27.2.
Prsi bolijo še vedno, a vsaj spim, se pa dvakrat na noč zbudim zaradi lulanja :P

(odgovor članu zarja*)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?