Matti -> RE: II pričakujemo februarja 2014 (20.2.2014 9:42:31)
|
Pozdravljene, danes je bil moj dan D po najdaljšem možnem ciklu. Na testu in tko pa popolna belina, ni menstruacije in minus na testu. Po dolgem boju ko se mi je 8 mesecev nazaj končno uredila menstruacija je sedaj spet nekaj narobe[sm=smiley13.gif] Kako to vem? Prvič nisem imela prej [sm=hudicek1.gif] nikakršnih znakov PMSja, nič bolečih bradavic, nič špikanja, samo občasno en čuden občutek spodaj. Prav tako naj omenim da nisem zasledila obilne količine sluzi v času ovulacije, je sicer bila malo vlečljiva ampak veliko manj kot običajno. Prav tako se je na dan ovulacije dopoldne in en dan kasneje dopoldne na dnevnem vložku pojavilo malo sveče krvi (predvidevam ovulacijska krvavitev). Sedaj sem v dvomih, zakaj prvič krvavitev sredi ciklusa? Seveda bom test ponovila čez nekaj dni ampak brez znakov sem težko noseča kajne? Sem precej obupana ker čakava [sm=rozacrtici.gif] že eno leto in pol, kljub temu da imam redne [sm=hudicek1.gif] šele sedem mesecev. Že tako imam dolge cikle, na 35 dni, in posledično manj možnosti v enem letu, potem pa še take težave ves čas. Pri ginekologu sem bila konec januarja, dober teden pred O in je videl folikel velik 1 cm, sorazmerno dosti velik glede na čas ciklusa, torej kaj je sedaj. Ali mislite da je mogoče luteinska cista? Ali če imaš ciste občutiš kakšne bolečine? Lahko pa je samo stres, res ne vem. Koliko časa priporočate da počakam preden pokličem G, namreč res ne bi rada izgubila zopet 3 mesecev kolikor priporočajo da počakaš če ne dobiš[sm=hudicek1.gif]. Namreč toliko sem že lani čakala. Ahhh, upam da boste ostale čimprej zagledale[sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif], ker nobeni ne prvoščim takih nevšečnosti. Kako je šele nekaterim ki čakajo po veliko več let. Občudujem vas, jaz sem že po enem letu in pol čisto fertik z moralo in upanjem.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|