Matti -> RE: II pričakujemo februarja 2014 (7.2.2014 10:07:40)
|
Dekleta prosim za pomoč. Glede na moje 35 dnevne cikle pričakujem menstruacijo okoli 20. ga tega meseca, torej sem zdaj ravno v času ovulacije. Se je pa danes zjutraj zgodilo nekaj kar se mi prej nikoli ne, pojavila se mi je nekakšno roza rjava "krvavitev". Pozna se ob spolnem odnosu in vse skupaj nič na dnevnem vložku in ko se obrišem. Je to možno da bi bila ovulacijska krvavitev, kako to izgleda? Namreč sem bila zelo šokirana in razočarna ker se mi je zdelo da zdaj se mi je vse poštimalo. Imela sem sicer en kup težav ko leta 2012 in v začetku 2013 nisem imela menstruacij pol leta, potem sem tri mesece jemala tablete (cyclo progynova) da se mi je vse skup uredilo in od takrat sem imela cikle dolge med 33 in 35 dnevi, sedaj pa to. Zadnja menstruacija je bila 16. januarja torej 22 dni nazaj. Za menstruacijo se mi zdi nekam zgodaj, mogoče ovulacija? Prav tako imam vedno PMS, zelo boleče bradavice, špikanje, sedaj razen občasnega špikanja ni nič. Se opravičujem ampak sem malo obupana. Vem za vgnezditveno krvavitev o ovulacijski pa zelo malo piše, koliko časa naj bi trajala, kako močna naj bi bila? V primeru da ni ovulacijska krvavitev, če je slučajno menstruacija zaradi česa mislite da bi prišlo do take nenadne spremembe v dolžini ciklusa? Ravno sedaj pa se mi je posvetilo da je možnost vgnezditvene krvavitve, namreč v primeru da bi bil cikel dolg 28 dni, je ravno 6 dni pred predvideno menstruacijo in s tem je to možnost vgnezditvene krvavitve. Kaj mislite? Ta mesec sva sicer imela spolne odnose vsak drugi dan od 24. januarja. (čeprav če pomislim je sedaj tudi sluz ovualcijska). No ja verjetno preveč analizeram, ampak tako pač je ko že tako dolgo čakaš da boš zagledal tisti magični plusek. Se opravičuejem za to nakladanje, žal ste ve edine kateremu lahko malo potožim.
|
|
|
|