peregrina -> RE: II pričakujemo februarja 2014 (15.2.2014 16:47:04)
|
Pozdravljene! Se vam pridružujem še tukaj. Do sedaj sem forum bolj brala, očitno bom od sedaj naprej malo bolj aktivna. 11.2. bi morala priti M (v zadnjih mesecih so bili moji cikli dolgi 22-28 dni, tako, da sem imela namen počakati s testom do jutri, ampak kaj ko so me tako srbeli prstki ...). 13. 2. zvečer sem zagledala [sm=rozacrtici.gif]. Verjetno bi jih že zjutraj (sem s prvim jutranjim urinom delala CB, pa je pokazal napako pri testiranju. Uf, sem bila jezna. Po službi sem šla po nove teste, eden od njih je bil zgodnji - viola. In ta mi je pokazal šiiiibko drugo črtico, tako, da sem se že spraševala, če mi le domišljija preveč dela. Potem sem se spomnila na belino pred par meseci (poskušava že 6 mesecev), ko sem imela identično situacijo, identične znake kot sedaj ... in sem skurila 3 teste za brezveze. M se je potem prikazala 3 dan. No, ko je črtico videl še partner, sem bila gotova da je to to. Pa sva zjutraj za vsak slučaj poskusila še 2 testoma (cb in viola), Pa je CB že po eni minuti napisal, da sem noseča, črtica na violi pa je bila prav močna. Seveda sva vesela do Lune in nazaj. Bravo za vse črtice[sm=bravo.gif], in držim pesti za vse, ki še čakate, da dočakate. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|