zlatolasek -> RE: II pričakujemo februarja 2014 (3.2.2014 13:36:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen *viva* čestitkeee! [sm=bravo.gif] Sisley, žal mi je, da ni uspelo. [sm=smiley19.gif] Bom kar prepisala, da ne bom naredila kakšne pomote z nicki......[sm=smiley36.gif] Jaz pa zdaj ne vem pri čem sem, vsak dan delam O teste, ki so vedno negativni (beri niti duha ne sluha o kakšni rahli drugi črtici-beeeelina!!!) razen prejšni ponedeljek, se mi je pokazala svetlejša druga črtica (za O naj bi bila močnejša kot kontrolna), tako da sem mislila da bom pa v torek zagledala + O-test, ki pa je bil žal spet negativen. Za nedeljo se pa res ne spomnem več, če sploh sem testirala...tko da je načeloma možno, da sem O že imela in da je bil ponedeljkov O test v LH padanju (če sem zdaj full zakomplicerala se opravičujem)..... Skratka, mislim, da je O že mimo, če je sploh bila. Po izračunih in glede na jemanje klomifena 3-7 dan, sem potem imela O 13.dan cikla in sem zdaj 6-7DPO. Uf...ne vem no, bom mogla počakat na drug teden, če bo slučajnoo [sm=hudicek1.gif] (bom vedla da sem reagirala na klomifen, da pa jajčeca nisva ujela), če pa ne, bom pa delala test na valentinovo. Srčno upam, da bi bil ta cikel, v primeru da ne bo [sm=rozacrtici.gif], kratek, da lahko štartam z novim krogom klomifena, da ne bom imela spet 60.dnevni cikel [sm=smiley13.gif] No, dost sem se razpisala.....ampak vseen bi mi kakšne izkušnje z O testi prišle prav, FYI delala in kupila sem jih na e-bayu...so neko kitajsko poceni "sra...je"....
|
|
|
|