kanej -> RE: Avgustovke 2014 (25.7.2014 13:20:29)
|
O sploh ne govori, jaz že 2 meseca opazujem 4 strije na desnem boku, cela vesela, da so sam 4 pa še to tam zraven, k jih mam že od prej, da ne bo prevelke krize, pa sem včer opazla še 3 nove na levi stran. Pa sam 2 tedna sta še nooo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Torbo sem pa že prpravla, več kot pol mi itak vložki zasedejo, jz bom kr vse sabo tovorla, ziher je ziher [sm=smiley36.gif] Za bučo našo mam tut že prštiman, dilemo mam samo s tem ker ne vem kako bo vreme pa kolk bo velika, tko da sm napakerala 3 različne kombinacije, naga ne bo šla domov [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sem pa tut js skos doma, časa ful, dolgčas mi je na polno, pa vseeno nič ne nardim. Še po kuhni nisem sposobna pospravit ker omare pa pomivalca z nogam zaperam pa piskre na delč not mečem, sklonim se že zelo težko pa vsi pravijo, da sploh nimam velikekga trebuha, da bi lahko bila še kake 2 meseca noseča. Si sploh ne predstavlam kaj bi počela še z večjim trebuhom, glede na to, da mi je že zdej v napoto pa se večkat uspem kam zabit al pa kej zbit. LEpo se imejte in držimo pesti da vreme ostane tako kot je, je lih prav :)
|
|
|
|