zari -> RE: Avgustovke 2014 (15.8.2014 10:47:07)
|
keksy čestitke še iz moje strani[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] luska res super da je obrat uspel, znajo pa prestrašit z velikostjo in težo[sm=duda.gif], pa čeprav na koncu najbolj pridobivajo na teži, tako da nič hudega če še je v trebuščku[sm=smiley1.gif]. Pandica tvoji znaki so mi sumljivi, ne vem če nisi že v dveh delih[sm=smiley1.gif]. sitka mala tudi ti si mi sumljiva, kako kaže? No jaz bi se verjetno odločila za CR če bi naš bebi še čičal, je pa tak način v MB bolj v praksi pri medenični vstavi. zvezdicaS a si že odprta, no malo še naj počaka, a nič ne kaže da bi se[sm=duda.gif] obrnil? kanej lepo da uživate z vašo miško, od začetka znajo veliko prespančkat, mali srčki[sm=zz_cloud9.png]. Glede občutljivosti na mleko, pa mogoče vplivajo še hormoni. No pri nas tudi še nič ne kaže, se malo tolažim da tudi v prvo ni in smo rodili v 3urah, pa saj bo, ko bo bebi pripravljen, upam da čimprej. No tud pri nas CTG-ji niso več v praksi, šele enkrat po roku, UZ pa vedno na vsakem pregledu, vsaj na hitro, da se preveri lega in velikost.
|
|
|
|