RE: Avgustovke 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

sitka mala -> RE: Avgustovke 2014 (21.8.2014 10:56:51)

keksy in zari čestitke še z moje strani!! [sm=duda.gif]

Tudi jaz sem že v dveh kosih, 14.8. je prišla na svet Veronika, težka 3280g in velika 51cm. [sm=duda.gif] Na koncu sem se odločila kar za CR, in sploh ni bilo tako hudo, razen to, da si pač malo zmeden in zadet, ker te tako hitro zbudijo, pa takoj ti prinesejo štručko. Ves čas, ko so me še šivali, je imel štručko partner.

Drugače pa zadovoljna z Jesenicami zelo, osebje zelo prijazno, pomagajo in svetujejo zelo radi.

Anonimen -> RE: Avgustovke 2014 (21.8.2014 12:20:44)

Čestitk vsem mamicam [sm=bravo.gif]
No tudi midva sva v dveh delih [sm=smiley1.gif] od 8.8 dobili smo malega Taj-a težkega 3470 in velikega 51cm, porod so mi sprožili zaradi suma na nosečniško preeklampsijo, ter tudi, ker naj bi naš fant imel več kot 4 kg, ampak so se zmotili.
Porod je od predrtja mehurja trajal 4h, glede na to, da je bil prvi porod je šlo kar hitro.
Lepo cartajte svoje štručke [sm=duda.gif]
Vsem nosečkam pa čim hitrejši ter najlepši porod. [sm=smiley1.gif]
Anonimna [sm=kuza.gif]

aspera -> RE: Avgustovke 2014 (21.8.2014 19:57:59)

Sem prišla malo pokukat med avgustovke (med katerimi sem bila tudi sama, potem pa se morala žal posloviti [sm=smiley13.gif] ), če že kaj rojevate [sm=smiley1.gif]. Ćestitke vsem, še najbolj pa zari in sitki mali, s katerima smo skupaj stiskale pesti in trepetale [sm=smiley1.gif]. Uživajte s svojimi štručkami [sm=zz_playfull.gif].

Dgirl -> RE: Avgustovke 2014 (22.8.2014 20:16:39)

Tudi Js sem vas prišla pogledat. Sem se tudi poslovila predčasno.
Cestitkeeee vseeeem[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

luska -> RE: Avgustovke 2014 (23.8.2014 9:06:59)

Sitka mala čestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Pandica a si še v enem kosu?

zari -> RE: Avgustovke 2014 (23.8.2014 11:52:29)

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

Sem prišla malo pokukat med avgustovke (med katerimi sem bila tudi sama, potem pa se morala žal posloviti [sm=smiley13.gif] ), če že kaj rojevate [sm=smiley1.gif]. Ćestitke vsem, še najbolj pa zari in sitki mali, s katerima smo skupaj stiskale pesti in trepetale [sm=smiley1.gif]. Uživajte s svojimi štručkami [sm=zz_playfull.gif].

Ojla aspera, hvala za čestitke, res sem si želela da bi sedaj bila na našem mestu, še posebej ker toliko daš skoz, za te naše štručke in po slabih izskušnjah skoz nekakšen strah, no naš fant je danes star en teden[sm=smiley27.gif], smo še malo zlatenični tako da večino jemo in spimo in spimo in jemo.
Ti pa greš počasi v nov postopek a ne, resnično upam in močno držim pesti da bo uspešen in na koncu en zdrav[sm=duda.gif] ali pa [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=smiley1.gif].

zari -> RE: Avgustovke 2014 (23.8.2014 12:01:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Dgirl

Tudi Js sem vas prišla pogledat. Sem se tudi poslovila predčasno.
Cestitkeeee vseeeem[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dgirl hvala[sm=smiley1.gif].
Tudi zate navijam in upam da že ta mesec ugledaš[sm=rozacrtici.gif], tudi sama sem bila lani ja čiščenju avgusta (zaradi prenehanja bitja srčka v devetem tednu) in letos smo avgusta dobili prečudovito darilo, tako da...

zari -> RE: Avgustovke 2014 (23.8.2014 12:25:38)

Hvala za čestitke[sm=zz_cloud9.png][sm=smiley36.gif]

Pri nas se je bivanje v porodninišnici podaljšalo za dva dni zaradi zlatenice, imamo pa v torek ponovno kontrolo zaradi le te, napredujemo lepo in smo že na svoji porodni teži[sm=smiley14.gif].
Kako ste pa ostale mamice in njihovi škrati?
Ostale pa upam da dobite svoje zakladke čimprej v roke in čim majn boleče.
sitka mala in anonimna[sm=kuza.gif] iskrene čestitke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in čim več cartanja z svojma štručkama[sm=zz_showoff.gif].

Pandica -> RE: Avgustovke 2014 (24.8.2014 12:10:34)

Samo, da vam javim, da sem koncnoooo od vceraj tudi jaz v dveh kosih :-)
Prišla v porodno ob 9h, ob 11.41h je bla nasa bejba ze zunaj :-)
Se ze veselo cartamo :-)

zari -> RE: Avgustovke 2014 (24.8.2014 18:44:52)

Pandica iskrene čestitke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], pa ste jo le dočakali[sm=smiley36.gif], je pa bilo hitro in si bila rešena, sedaj pa se lepo cartajte[sm=smiley1.gif].

luska -> RE: Avgustovke 2014 (25.8.2014 8:46:40)

Pandica čestitke[sm=bravo.gif]

Jaz pa še vedno vztrajam v enem kosu. Danes imam pregledu, pa da vidim, če se že kaj pripravlja na prihod. Po eni strani sem že vsa neučakana, po drugi strani si pa mislim, pa naj punca še malo uživa, če ji je tako všeč v bušiju[sm=smiley36.gif]

zari -> RE: Avgustovke 2014 (25.8.2014 11:26:48)

luska javi kako je bilo na pregledu[sm=smiley1.gif].

Kje ste ostale???[sm=smiley1.gif]

luska -> RE: Avgustovke 2014 (25.8.2014 17:55:02)

Evo mene s pregleda. Naša punca je še vsa zadovoljna v trebušcku, tako da imam naslednji pregled v četrtek. Sicer je ctg beležil neke blage popadke, ampak saj veste kako je s temi popadki, lahko so tudi lažni. Maternični vrat je pa še visoko in skorajda povsem zaprt.
Kako se imate pa ostale? Uživate v cartanju? Vam dojenčki pustijo spati[sm=smiley1.gif]

Lepo bodie[sm=smiley1.gif]

keksy -> RE: Avgustovke 2014 (26.8.2014 13:22:55)

Nas je pa že kar veliko v dveh kosih [sm=smiley1.gif] no pa saj gremo res že h koncu meseca. Čestitke vsem [sm=bravo.gif] Nam naša mala bolj malo pusti spati zaradi krčev, tako da komaj čakam kdaj bo to minilo, zadnje tri tedne spim mogoče po 1 uro na noč.. ampak ja vsako obdobje ima svoj čar al kako že?[sm=smiley1.gif]

luska -> RE: Avgustovke 2014 (28.8.2014 11:28:55)

Naši punci se še kar ne mudi iz trebuščka:-) Vse je še zaprto, tako da imam naslednji pregled v ponedeljek v porodnišnici. Ali morda katera kaj ve, koliko časa te v Ljubljani pustijo čez rok?

Pandica -> RE: Avgustovke 2014 (28.8.2014 13:40:10)

Luska, upam, da bos tudi ti cimprej v 2 kosih :-)
Mi2 pa sma vceraj prisli domov iz P, je res tak fajn, ko prides domov. Se polno dojima in uzivamo skupaj doma :-))

zari -> RE: Avgustovke 2014 (29.8.2014 18:10:41)

luska mislim da jo boste kmalu spoznali, drugače pa kot si napisala, naj še malo uživa v trebuščku, ko bo pripravljena, bo prišla[sm=smiley1.gif].

zvezdicaS kako? Si mi malo sumljiva, a že cartate?

keksy ubožica mala, upam da bo minilo čimprej.

Pandica uživajte doma, je res tak luštno[sm=zz_cloud9.png].

Mi smo imeli v torek kontrolo v porodnišnici in je zlatenica pod kontrolo, je pa dobil K-vitamin zato ker se mu iz odpadlega popka, cedi še rahlo krvav izcedek, tudi sama sem ga morala pojest, zaradi dojenja in je[sm=smiley11.gif], ga je pa dan potem kar precej zvijalo, sedaj je boljše, ampak ga včasih še zvije, so si tako uboščkeni ti tamičkeni če jih zvija[sm=zz_frown.png], pa saj bo minilo.

PetraKas -> RE: Avgustovke 2014 (31.8.2014 21:26:45)

Živjo punce,

Če katera potebuje dianatal gel, prodam originalno zapakiran, 80 eur. Petrakastanj@yahoo.com

Lp

luska -> RE: Avgustovke 2014 (2.9.2014 21:36:54)

Da se še jaz malo javim...Ne nisem še rodila, še vedno vztrajam v enem kosu[sm=smiley1.gif].
Danes sem devet dni čez rok. Včeraj sem imela v porodnišnici pregled in sem bila še vsa zaprta in seveda brez popadkov. Zdravnica mi je naredila UZ in ko je videla, da še vse štima, me je k sreči poslala domov do jutri. Jutri pa mi bodo zagotovo sprožili porod. Na srečo pa se mi je začel vsaj malo luščiti čep, tako da upam, da jutri ne bom več nepredušno zaprta[sm=jezicek.gif]
Kako pa se imate ve? ste se že navadile na nov ritem? Ne morem verjet, da se ene že skoraj cel mesec crkljate s svojimi zakladki, jaz pa še kar noseča[sm=smiley36.gif]. No ampak zdaj se bom pa tudi jaz že kmalu crkljala s svojo miško...komaj čakam[sm=smiley1.gif]

Lepo bodite, pa se beremo!

zari -> RE: Avgustovke 2014 (4.9.2014 17:58:23)

luska no super, sedaj se že ziher crkljate in upam da ni bilo prehudo.

Kako ste ostale in njihovi mali škrati?

Pandica -> RE: Avgustovke 2014 (5.9.2014 16:43:11)

Luska, si se vedno v enem kosu ali se ze cartate?

Mi smo vredu, pridno papcamo in malo manj spimo :-( krceki nas mucijo...se katerega ostalega?
Na sprehodu pa je zakon, mala zaenkrat spi v vozicku, ko zaklana, da bi samo tako ostalo naprej ;-)
Kaj zdaj ste ze rodile vse avgustovke ali kako kaze?!

Pandica -> RE: Avgustovke 2014 (6.9.2014 11:51:14)

Kje ste vse?
Mi smo pa danes stari 2 tedna :-)
Skoda, da je tako grdo vreme, da ne moremo bit zunaj...pa tudi meni ni fajn ta dez, ga ne maram :-(

luska -> RE: Avgustovke 2014 (7.9.2014 11:57:42)

Hojla, no pa sem tudi jaz pričakala svojo princesko, ki se nam je pridružila v sredo, 3.9.. Porod se mi je začel s popadki, nato sem se neverjetno hitro odpirala in vse je kazalo, da bom rodila v uri in pol, od takrat, ko sem prisla v porodno. No pa žal ni bilo tako. Naša miška se je napačno obrnila, tako da sem se nato še dve uri in pol matrala in pritiskala, nato pa rodila s pomočjo vakuma. Zdaj sem seveda vsa prerezana in nasplošno precej švoh ( se mi zdi, da bolj kot v prvo, pa sem tudi imela vakum). Ampak, kot vse vemo, je takoj pozabljeno vse hudo, ko pogledamo svoje detece[sm=smiley27.gif]
Drugače pa je naša žabica ful pridkana. Samo je in spančka. Prav loviti moramo budne trenutke, da se je malo nagledamo in pogovorimo z njo. Je pa edino to malce smotano, da mi tudi na joški takoj zaspi, tako da se hraniva kar na cca dve uri. Saj čez dan mi ni taka panika, ponoči pa bi raje videla, da bi se dalj časa dojila. Namreč zbudi se na dve uri, takoj želi jesti, po desetih minutah že spi kot top in nimam šanse, da jo zbudim[sm=smiley36.gif]

Pa ostale?

zari -> RE: Avgustovke 2014 (8.9.2014 13:35:47)

luska [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] iskrene čestitke za vašo miško, ti se pa lepo čuvaj, da se ne bo vse skupaj še poslabšalo.

Pandica a že daješ D3-kapljice, [sm=duda.gif] mogoče zaradi tega zvija, mi smo nabavli avstrijske D3, smo poskusli prejšni teden dva dni, pa ga je drugi dan kar zvijalo, bomo poskusli ta teden spet, imamo pa tudi vetrovne avstrijske kapljice, vendar jih še nič kaj ne prakticiramo, mogoč enkrat na dan, ali pa tudi nič, ne vem pa če je zaenkrat kakšen učinek, z ali brez njih.
Naš frajer je pa že star dobre 3tedne, kako beži čas, se mi pa zdi da je zelo zrasel, so pa vsi ostali tako smešni, ko vsak reče "kak pa je to malo"[sm=smiley36.gif].

sitka mala -> RE: Avgustovke 2014 (15.9.2014 14:52:25)

ojla punce, čestitke še vsem ostalim!! [sm=bravo.gif][sm=duda.gif] Mi smo bil včeraj stari že 1 mesec, ufff gre hitro. Drugače pa imamo grozne probleme z prdenjem in glasnim kakanjem, in s tem posledično krasnim dretjem. [sm=smiley13.gif] Prepričana sem, da niso krčki, ampak samo kot pravijo, prilagajanje na vse glasove in dogajanje, ki so okrog otročka.
Glede teh kapljic - raje kupite kake druge, ker te dokazano povzročajo krčke. Midva sva zaenkrat kupila neke multivitaminske kaplice, in če ne bojo vredu, bova pač še tiste druge, samo z d3 (čeprav smo na sončku, kuker se le da).

Uživajte, lepo se cartajte, pa kaj se javite!! [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 48 [49] 50   Naslednja stran >   >>