luska -> RE: Avgustovke 2014 (7.9.2014 11:57:42)
|
Hojla, no pa sem tudi jaz pričakala svojo princesko, ki se nam je pridružila v sredo, 3.9.. Porod se mi je začel s popadki, nato sem se neverjetno hitro odpirala in vse je kazalo, da bom rodila v uri in pol, od takrat, ko sem prisla v porodno. No pa žal ni bilo tako. Naša miška se je napačno obrnila, tako da sem se nato še dve uri in pol matrala in pritiskala, nato pa rodila s pomočjo vakuma. Zdaj sem seveda vsa prerezana in nasplošno precej švoh ( se mi zdi, da bolj kot v prvo, pa sem tudi imela vakum). Ampak, kot vse vemo, je takoj pozabljeno vse hudo, ko pogledamo svoje detece[sm=smiley27.gif] Drugače pa je naša žabica ful pridkana. Samo je in spančka. Prav loviti moramo budne trenutke, da se je malo nagledamo in pogovorimo z njo. Je pa edino to malce smotano, da mi tudi na joški takoj zaspi, tako da se hraniva kar na cca dve uri. Saj čez dan mi ni taka panika, ponoči pa bi raje videla, da bi se dalj časa dojila. Namreč zbudi se na dve uri, takoj želi jesti, po desetih minutah že spi kot top in nimam šanse, da jo zbudim[sm=smiley36.gif] Pa ostale?
|
|
|
|