luska -> RE: Avgustovke 2014 (28.4.2014 17:55:21)
|
Medo...meni je moja g. delala morfologijo cca 20 minutt. Pregledala je vse organe, premerila obseg glavice, trebuška, dolžino stegnenenice, hrbtenico itd. Se mi zdi, da si je res vzela čas. Prstkov tudi mi nismo šteli, ker je bila mala pač v takšnem položaju, da se ni videlo, jaz pa tudi nisem komplicirala glede tega. Sem šla pa kljub temu še enkrat nato k Pušenjaku samoplačniško, predvsem iz razloga, ker je bila lahko zraven prisotna tudi starejša hčerkica, ki je že komaj čakala, da spet vidi sestrico. Njegova morfologija je bila krajša, ampak predvsem na račun boljšega UZ. Pogledal je pa tudi on vse ( prstkov pa tudi pri njemu nismo prešteli). Sicer pa on trdi, da v petih minutah ne moreš kvalitetno opraviti morfologije. Jaz bi na tvojem mestu šla še samoplačniško, ker v eni minuti pa res ni mogla podrobno vse pogledati. Se mi pa zdi, da s slikcami pa itak vsi škrtarijo[sm=jezicek.gif] Kje se pa ostale punce skrivate? A greste kam za praznike? Mi smo tuhtali, da bi šli na morje, ampak je tako slabo vreme, da bomo raje doma, ker imamo cel kup dela pri hiši. Kdaj boste šle v materinsko šolo? Jaz bom šla maja v lj. porodnišnico, tako da bom ful vesela, če se katera pridruži, ker moj tokrat ne bo hodil. Bo šel samo na hitri tečaj.
|
|
|
|