minime84
|
Zivjo, se ena nova na forumu , sem iz Domzal, PDP po ZM in NS imamo 16.7.2014. NS pa smo imeli 15.1 in je vse BP.. Nosecniske slabosti ne poznamo, tudi ne drugih nosecniskih tegob, edino prespala bi lahko cel dan, pa se noc zraven . Spola se ne vemo, ker sva bla z mojim na NS tok raznezena, da sva popolnoma pozabila vprasat, zdravnica pa tut ni nic omenila... No pa sej imamo se nekaj casa, da zvemo, ce ne prej, pa ko se rodi . Trebuscek se mi pozna ze zadnje 3 tedne, tako da ze ponosno nosim nosecniske cotke, pridobila pa celi 2 kg... Mazemo ga pa z olivnim oljem, enkrat na dan po tusiranju... Sem malo prebirala stare poste... Jest mam ze skoraj vso opremo izbrano, kupovali bomo pa na pomlad.. No ja, do takrat si bom verjetno se ene 10x premislila, pa kaj ko je to zame 1. nosecnost in je vse tok zanimivo . Edin iz vozickov ne bom samo diplomirala, ampak cel doktorat naredila. Sem bila ze 100 procentno odlocena za PP GT3, ker sva z mojim dragim oba terenca, plezanje, hribolazenje, itd... Samo je tako tezek vozicek, da bog pomagej... Pa so mi nato v pikapolonci svetovali Concorde Neo, k je en izmed lazjih vozickov, na malo se zlozi, pa ma mejhna spredna kolesca in me skrbi da bo sam za po PSTju in sopping centrih... Nic toliko za prvic... ura je ze cez pol noc, kar pomeni, da sem zacela s 17. tednom, cez 14 dni oz. 19.2 pa imam zopet pregled pri ginekologu... Predvidevam da morfologijo.. Uzivajte in lepe sanje
|