zeuso -> RE: Julijke 2014 (26.11.2013 8:06:37)
|
Lilalo pošiljam ti en velik[sm=smiley31.gif], v tem trenutku ti lahko rečem le da bodi močna, želim ti pa da kmalu zagledaš plus in čez 9 mesecev dobiš svojo štručko v naročje. Adelle, ne vem iz kje si ampak če imaš možnost pejdi samoplačniško na beto in pol čez par dni spet, da boš bolj pomirjena. Nikakor se ne strinjam s tem kar je rekeu tvoj ginekolog, ko si mu sama to predlagala. Jaz sem imela tri postopke v Ljubljani in zmeraj sem 14 dni po et imela krvni test, ampak jaz nisem tako daleč nikoli prilezla ker je prej prišla menstrucija. So pa punce imele od 200 pa tudi čez 2000 vrednost nosečniškega hormona., tistim ki je bla za njih vrednost premala so mogle priti čez par dni nazaj za ostale pa so takoj dobile datum za prvi pregled pri njih ki je biu čez 14 dni od dneva bete, in takrat so večinoma že videle svoje pikice. Stop inekcija naj bi imela vpliu nekje do 7 dni, pol pa testi pokažejo že realno sliko. Ne vem na kjer dan si imela et , ampak recimo da si imela na 5 in je biu et 7.11 plus 14 dni je to 21.11 bi ti sigurno imela že lepo beto plus 14 dni kije 2.12 in bi na uz se moglo videt vsaj gestacijska vrečka s plodom( ti si že na dobri poti da tole vidiš ker ti je reku g. da nekaj se vidi, samo je malo prehitro). Aja glede testou, mene so te črtice tudi begale , ampak je digitalni CB pokazat takoj + in 2-3, tako da probaj naredit tega je res malo dražji, ampak meme in mojega dragega je pomiriu in spraviu na realna tla. Upam da sem te vsaj malo potolažla in ti svetovala po svojih zmožnostih. Mislim nate in držim pesti da bo vse OK. Dobrodošle nove nosečke.
|
|
|
|