Bluegirl -> RE: Julijke 2014 (24.11.2013 10:59:11)
|
Živjo![sm=smiley1.gif] Se vam po dolgem času javljam. Dobrodošle, vse nove nosečke[sm=bravo.gif] Vse tiste, ki trepetate za svoje pikice: [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Močno držim pesti, da se vse dobro izteče. Adelle, tebi še posebej pošiljam en velik [sm=smiley31.gif]. Se strinjam s tupi, kar pojdi na urgenco. Mislim nate. Pri meni nič kaj posebnega: polne prsi, samo še občasno špikanje v trebuhu, utrujenost. No, pa ta teden se je slabost občutno povečala. Sem komaj zdržala v službi. Ne vem, katera je omenila, a se počutim enako: kot da bi se v nekem kombiju vozila po ovinkasti cesti, zraven pa brala. Non-stop slabo, bruham še ne, je pa nekje na meji. Edino, ko jem in spim, je dobro[sm=smiley36.gif] Kar nekako pomeni, da PREveč jem. No, ja, glede na to, da sem suhica, se zaenkrat še ne obremenjujem. Tudi trebuščka še ni, razen ko sem napihnjena, ampak to ne štejem[sm=smiley2.gif] Ta teden me čaka prvi pregled. Se že veselim[sm=smiley1.gif] Je tako lepo prebrat vaše izkušnje s pregledov[sm=smiley1.gif] Drugače pa že komaj čakam, da mine 12 tednov, da bo vse bolj sigurno in da novico razširim naokrog. Sva se odločila, da bova počakala do takrat. Tako da se vam bom tudi na FB pridružila kasneje. Lepo nedeljo vam želim[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|