RE: Julijke 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

cilkag -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 12:17:52)

Pozdravljene ! Mene kar stisne pri srčku ko vidim kaj nekatere doživljate. Veliko vas je že te slabe izkušnje dalo skozi in zato me res kar groza prime koliko je tega :/
Se kar bojim da to doživim tudi sama. Objem prav vsem, bodite močne in pozitivno naprej [sm=smiley31.gif]

lilalo -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 12:33:48)

Danes sem imela pregled.

Otroček je, srček pa že nekaj časa ne bije. Zakaj pa verjetno ne bom nikoli vedela [sm=smiley19.gif]

Najhujše bo zdaj, ko moram na splav, v družbo tistih ki nočejo svojih pikic obdržat, jaz pa se mu moram odreči... Meni je tako hudo, ko mi nikoli še ni bilo. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Svet se nama je sesul...

Nočem vas strašit punce... pobožajte svoje trebuščke v mojem imenu. Mogoče pa se nama bo spet kmalu nasmehnila sreča... na to sma čakala skoraj leto dni [sm=smiley13.gif] pa smo jo še prehitro izgubila [sm=smiley13.gif]

tupi -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 12:41:40)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] res te razumem! Sem dala to skozi pred poletjem. [sm=smiley13.gif]Isto je bila z mano v sobi punca, ki je na lastno željo prekinila nosečnost. Ne smeš misliti na to, to je njeno življenje in njena odločitev, pri tebi je pa narava poskrbela za selekcijo, je bilo sigurno z otročkom kaj narobe in narava pač ni dovolila, da se rodi.
Naj te malo potolažim, da boš po prekinitvi sigurno hitreje zanosila, velika večina jih po tem res hitro zanosi. Poskusi se zmenit za prekinitev s tabletko, pri meni je bil ta način super. V akcijo greš lahko že kar po prvi svoji kvavitvi, ker ni posega v maternico, je skoraj tako, kot bi šlo za ss. Moraš pa vzeti v zakup, da se včasih vse ne sčisti dobro in potem pač naredijo še čiščenje. Je pa vredno poskusit. Drži se in verjemi, da bo na koncu še vse dobro! Tudi ti boš dočakala svojega otročka. Srečno!

cilkag -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 12:42:10)

Lilalo [sm=smiley19.gif] nimam besed ki bi te potolažle..bom pa močno stiskala pesti da bo kmalu spet plusek in bo takrat vse dobro do konca..verjemi da bo[sm=smiley31.gif] takrat pa se nam le oglasi. Velik objem in pozitivno naprej[sm=pikapoka2.gif]

Klavirka -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 13:07:07)

Lilalo, resnično mi je žal. Ne morem si predstavljati kako hudo mora biti [sm=smiley13.gif]

Adele, kako je pa pri tebi? Si dobro?

Pri meni so se slabosti zmanjšale. Podnevi mi je minimalno slabo in normalno delam, zvečer pa malo več, ampak je rajsko v primerjavi s prejšnjim mesecem. Upam, da tako tudi ostane. Speluska in Dolgolasa, čestitke!!!

Anonimen -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 13:23:30)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] in [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] vsem ki trepetate za svoje pikice.
Sama sem tudi polna strahov glede na pretekle nesrečne [sm=nosecka.gif]
Mislim da še nikoli v življenju nisem bila tako vesela slabosti, bolečih prsi, špikanja v trebuhu. Dok je to se tolažim da je s pikico vse OK. Seveda pa komaj čakam da prebrodimo prvo trimesečje in se skrbi malo poležejo, in upam da se ne ponovi zadnja izkušnja.

butt3rfly -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 13:32:56)

grozne novice [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] js že imam svoj 1. UZ za sabo, ma me je še vedno tolko strah [sm=smiley13.gif] nevem, kaj podoživljate in boh dej, da tega tudi ne ugotovim. držim pa pesti, da se bo nekega dne tudi za vas vse na dobro obrnilo [sm=smiley31.gif]

Twinči -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 14:05:22)

Lilalo, zelo mi je žal in upam, da bosta lahko šla naprej [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ulalaa -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 14:07:45)

Lilalo, žal mi je da se je tako izteklo[sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif] nosečnost je poleg neizmerne sreče in veselja tudi nenehno trepetanje in skrb za naše pikice, tako da sem sama začela verjeti v naravo in prepustila da opravi svoje. Upam in verjamem da se ti čimprej spet nasmehne sreča in zagledaš plusek[sm=pikapoka2.gif]

puncka. -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 14:16:47)

Lilalo zelo mi je zau zate! Posiljam ti en velik [sm=smiley31.gif]. In da potem hitro zagledas novi plusek.

Adelle kako pa si ti?

Jst se zadnje dni pocutim ko zogaa, pa z prebavo mam probleme. Prej se mi je to zelo uredilo, ker sm fitness redno obiskovala. Upam, da zdej ko zacnem spet malo sportat, da se to spet uredi.. Drugace pa se pocutim super. Kako ste ostale?

belugica -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 14:17:32)

lilao, žal mi je... Upam da bo za vaju kmalu spet posijal sonček.[sm=smiley31.gif] Zelo klišejsko, pa vendar - vsaka slaba stvar je za nekaj dobra, čeprav tega trenutno ne vidiš. [sm=rozica.gif]

rolkica -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 15:18:13)

lilalo: žal mi je[sm=smiley13.gif]
želim, da vama čim prej rata ponovno...[sm=smiley31.gif]

Adelle -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 16:27:16)

Ojla punce...

lilalo draga, žal mi je za tvojo izgubo in verjemi mi, vem kako se počutiš. Nobena beseda te ne bo potolažila, zato ne bom nič drugega rekla kot samo: glavo gor.

Punce, hvala za vašo skrb zame.. Danes zjutraj sm šla k svojemu ginekologu in prišlla domov še bolj zmedena...Naredil mi je UZ, 10 min je vrtal in vrtal ker ni mogu nič najdet. Potem je reku da nekaj le vidi ampak da ne ve točno kaj...Reku da je da bi se iz tega znala naprej razvit g. vrečka al pa tud ne. Bil je zelo nesiguren... Svetoval mi je počivanje, nič odnosov, jemat še naprej Estimo in čakat..... Če do naslednjega ponedeljka ne prenehajo rjavi iscedki da se še enkrat oglasim v ponedeljek, če pa nehajo da počakam do 9ga k mam Reša. Glede negativnih testov je bil čist zmeden, češ da če je bil v četrtek pozitiven in bi slučajno bil splav, bi bila sobota prehitra da bi kazalo že negativno. Sploh pa mi je reku da splav verjetno ni (itak za zihr ne more vedt....) ker ne krvavim veliko, nimam bolečin v trebuhu in podobno... Za kaj več pa itak moram počakat... Danes je reku da je itak prehitro da bi se kaj vidl... Po ZM naj bi bla noseča 4 tedne, ampak ker sem imela ET 7. 11. je možno da je bila vgnezditev pozneje in da sem zdej noseča zgolj 10 dni... zato se naj ne bi nič vidl na UZ.

Ne vem kaj misliti... me je sicer mal pomiril ker po njegovih besedah naj ne bi bil splav v igri vendar... test je bil negativen, znakov nimam več...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Joške me sploh ne bolijo več, pa so me une 2 dni fuul bolele čez noč... slabo mi pa tudi ni sploh več...

A mate kej pametnega za povedat mi? Zmešalo se mi bo....[sm=smiley19.gif] Iscedke mam pa rjave sam takrat k si dam vaginalete oziroma 1 uro zatem. Pol jih nimam več do naslednje vaginalete.

ela23 -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 16:43:10)

Lilalo, [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Adelle, močno močno upam, da ima tvoj G prav in da ti izcedki ne pomenijo splava. Edino kar ti preostane je, da počakaš en teden in greš potem preverit, kako nosečnost napreduje.
Meni se je pred tremi tedni dogajalo podobno. Imela sem rjav izcedek, prsi so me povsem prenehale bolet in en cel večer sem prejokala, ker sem bila prepričana, da je vsega konec. Zjutraj sem šla do G, ki je z UZ videla GV in nejasne obrise ploda, tako da sem morala čez en teden UZ ponoviti, takrat pa se je že videl srček. [sm=smiley1.gif] Rjav izcedek sem imela okrog 14 dni.

Jaz na tvojem mestu ne bi čakala do 9., ker se ti bo že en teden vlekel predolgo. Res je, da si v zgodnji fazi ne moremo pomagati z ničemer, lahko pa si pomirimo živce.

Poskušaj si čim bolj zapolniti misli s čim drugim in nikar ne beri forumov - jaz sem prebrala vse kar se je dalo in daleč od tega, da bi me potolažilo. [sm=smiley1.gif]

Držim pesti![sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Adelle -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 16:43:33)

[img]http://img-s3-01.mytextgraphics.com/babytextlive/2013/11/12/09919a60a54ad79c8276572bd6e3331e.gif[/img]

PDP, nick, starost, kraj, število [sm=nosecka.gif], število [sm=duda.gif]doma, spol [sm=duda.gif]

1.7.
Anchika89, 25 let, okolica Mb, 3[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
Jasy, 31 let, Pomurje, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]
Dolgolasa, 25 let, okolica CE, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
2.7.
Daisy dee, 27let, Radovljica, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
butt3rfly, 29 let, Celje, 4[sm=nosecka.gif], 3[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]
Klavirka, 37 let, Ljubljana, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]
3.7.
Belugica, 26 let, Laško, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
Zvezdica***
4.7.
5.7.
Klemy82, okolica Lj, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]
6.7.
Ela23, 24let, Dolenjska, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]
7.7.
Ajedat, 35let, okolica Lj, 4[sm=nosecka.gif],1[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]
8.7.
9.7.
kozoroginja2, Koroška, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
10.7.
11.7.
12.7.
Jastra, 26let, Posavje, 5[sm=nosecka.gif],2[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
13.7.
cilkag, 28 let, Primorska, 2[sm=nosecka.gif],1[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
speluska, 26 let, Notranjska, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
14.7.
Tupi
15.7.
16.7.
17.7.
Rolkica, 31let, Mengeš, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]
Anonimen [sm=miska.gif], 32let, 2[sm=nosecka.gif],1[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]
18.7.
Honey*, okolica Lj, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]
Ulalaa, Koroška, 1[sm=nosecka.gif],0[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
19.7.
20.7.
Anonimen[sm=pikapoka2.gif], Krško (okolica), 2[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
SamoTi, 30let, Ptuj, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
Tinkabinka, 1[sm=nosecka.gif],0[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
21.7.
22.7.
Puncka, 24let, Koper, 1[sm=nosecka.gif],0[sm=duda.gif], [sm=darilo.gif]
Anonimna,6[sm=nosecka.gif],2[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
23.7.
24.7.
25.7.
26.7.
EnaPika, 2 [sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
27.7.
28.7.
29.7.
Adelle, 27 let, okolica Lj, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
30.7.
31.7.
x.7
Ceca1, 33let, Maribor, 1[sm=nosecka.gif],0[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
Twinči, 37let, Ljubljana, 4[sm=nosecka.gif],2[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]
Tiziana124
TINA02, 3[sm=nosecka.gif],3[sm=duda.gif],[sm=darilo.gif]

Jasy -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 16:50:40)

Za mene popravite spol, saj še nobena ne ve kaj bo, torej [sm=darilo.gif] [sm=smiley36.gif]

Adelle -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 16:57:03)

[img]http://img-s3-01.mytextgraphics.com/babytextlive/2013/11/13/f1732cc675dfcaa1cbb7865c9b1efda3.gif[/img]

NOVEMBER:

25.11.
Klemy82
28.11.
Ela23

DECEMBER:
3.12.
Ajedat
4.12.
Tinkabinka
cilkag
5.12.
Ceca1
6.12.
Jastra
9.12.
Honey*
zeuso
Adelle
speluska
10.12.
Belugica
12.12.
Anonimen
puncka.
19.12.
Rolkica
Klavirka
25.12.
kozoroginja2
26.12.
SamoTi
27.12.
tiziana124
28.12.
Sakica

Adelle -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 17:04:24)

Jasy, se mi je zdel da je prehitro, ampak sm jst itak sam prepisala od prej [sm=smiley36.gif] Evo popravla... Če neki ni v redu na seznamu povejte da popravim... drugače pa tisti ki niste gor mi prosim napišite vse podatke, ker nimam polnih podatkov. Pa še ena prošnja, če se vam da sam pomembne stvari kot je recimo naslednji pregled al pa podatki za seznam boldirat ker mi je težko brat vse kar piše da izvem kdaj je kakšen pregled...

IZVIRNO SPOROČILO: ela23

Lilalo, [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Adelle, močno močno upam, da ima tvoj G prav in da ti izcedki ne pomenijo splava. Edino kar ti preostane je, da počakaš en teden in greš potem preverit, kako nosečnost napreduje.
Meni se je pred tremi tedni dogajalo podobno. Imela sem rjav izcedek, prsi so me povsem prenehale bolet in en cel večer sem prejokala, ker sem bila prepričana, da je vsega konec. Zjutraj sem šla do G, ki je z UZ videla GV in nejasne obrise ploda, tako da sem morala čez en teden UZ ponoviti, takrat pa se je že videl srček. [sm=smiley1.gif] Rjav izcedek sem imela okrog 14 dni.

Jaz na tvojem mestu ne bi čakala do 9., ker se ti bo že en teden vlekel predolgo. Res je, da si v zgodnji fazi ne moremo pomagati z ničemer, lahko pa si pomirimo živce.

Poskušaj si čim bolj zapolniti misli s čim drugim in nikar ne beri forumov - jaz sem prebrala vse kar se je dalo in daleč od tega, da bi me potolažilo. [sm=smiley1.gif]

Držim pesti![sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Ela, si me prav razveselila in malo potolažila...upam da bo tudi pri meni tako dobro se izšlo... včeri sem cel dan prejokala, ker sm bla prepričana da je konec. Sej zaenkrat nič ne kaže da bodo izcedki nehali, tko da... v ponedeljek bom pomoje kr šla k ginekologu... čeprav se bojim da mi bo reku da je še zmeri prezgodi...

ela23 -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 17:18:55)

Pušenjak pravi, da je treba med dvema pregledoma vedno počakati en teden, ker je v tem času napredek že opazen. Jaz mu kar verjamem. :)

kozoroginja2 -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 17:38:26)

eto mene, da se še malo javim... danes sem imela 2 pregled, vse ok, pikica raste, je velika že 11 mm [sm=smiley1.gif]. izvedela sem tudi, da sm Rh neg. tako, da bomo potrebovali kasneje injekcijo (je grozen občutek, če veš, da bi lahko škodila svoji pikici). naslednji pregled imam 23.12, takrat enkrat bom verjetno imela tudi nuhalno (se moram naročiti ta teden).
vsem želim čim manj slabosti in neprijetnih dogodkov... Držim pesti za vse nas [sm=smiley1.gif]
pikice pa naj hitro rastejo [sm=bravo.gif]

estejty -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 18:02:17)

dolgolaska iz kje iz ok. celja si? imava na isti dan pdp

butt3rfly -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 18:35:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

Ojla punce...

lilalo draga, žal mi je za tvojo izgubo in verjemi mi, vem kako se počutiš. Nobena beseda te ne bo potolažila, zato ne bom nič drugega rekla kot samo: glavo gor.

Punce, hvala za vašo skrb zame.. Danes zjutraj sm šla k svojemu ginekologu in prišlla domov še bolj zmedena...Naredil mi je UZ, 10 min je vrtal in vrtal ker ni mogu nič najdet. Potem je reku da nekaj le vidi ampak da ne ve točno kaj...Reku da je da bi se iz tega znala naprej razvit g. vrečka al pa tud ne. Bil je zelo nesiguren... Svetoval mi je počivanje, nič odnosov, jemat še naprej Estimo in čakat..... Če do naslednjega ponedeljka ne prenehajo rjavi iscedki da se še enkrat oglasim v ponedeljek, če pa nehajo da počakam do 9ga k mam Reša. Glede negativnih testov je bil čist zmeden, češ da če je bil v četrtek pozitiven in bi slučajno bil splav, bi bila sobota prehitra da bi kazalo že negativno. Sploh pa mi je reku da splav verjetno ni (itak za zihr ne more vedt....) ker ne krvavim veliko, nimam bolečin v trebuhu in podobno... Za kaj več pa itak moram počakat... Danes je reku da je itak prehitro da bi se kaj vidl... Po ZM naj bi bla noseča 4 tedne, ampak ker sem imela ET 7. 11. je možno da je bila vgnezditev pozneje in da sem zdej noseča zgolj 10 dni... zato se naj ne bi nič vidl na UZ.

Ne vem kaj misliti... me je sicer mal pomiril ker po njegovih besedah naj ne bi bil splav v igri vendar... test je bil negativen, znakov nimam več...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Joške me sploh ne bolijo več, pa so me une 2 dni fuul bolele čez noč... slabo mi pa tudi ni sploh več...

A mate kej pametnega za povedat mi? Zmešalo se mi bo....[sm=smiley19.gif] Iscedke mam pa rjave sam takrat k si dam vaginalete oziroma 1 uro zatem. Pol jih nimam več do naslednje vaginalete.

na, držim vse pesti na rokah, ma še na nogah, če je treba, da ima tvoj dohtar prav in da boste imeli po PDP pač avgustovčka [sm=smiley1.gif]

moj naslednji pregled je načeloma 13.12.

Dolgolasa -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 19:16:43)

Adelle, tudi jaz sem preživljala podobno zgodbo kot ti, imela 2 tedna rjave izcedke, pa nisem vedla al se bo obdržalo al ne. Misli pozitivno in upaj na najboljše, pa počivaj (če ne druga, vsaj veš da si dala vse od sebe, da bo vse OK) držimo pesti!

Estejty, jaz sem iz Rogaške,pa ti?

Drugače pa drage nosečke,jaz preživljam svojo nosečnost zelo dobro, nobenih znakov nosečnosti, nobenih bolečin in nobenih slabosti. Sam apetita pa je malo več kot ponavadi:) Edina slabost je, da že imam zdaj v 9t malce povišan krvni sladkor (5,4) in grem čez dva tedna spet na kontrolo k diabetologu. Drugače pa že veselo čakam na nuhalno svetlino 16.12 :)

Dolgolasa -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 19:24:10)

Adelle tudi jaz sem imela 2 tedna rjave izcedke, pa nisem vedela kako se bo izteklo. Sem pa poskušala bit čim bolj optimistična in upala na najbolje, pa tut počivala sem veliko (če ne druga vsaj veš da si dala vse od sebe). Upam na najboljše!

Estejty jaz sem iz Rogaške, pa ti?

Jaz preživljam svojo nosečnost super, nobenih znakov, nobenih bolečin in nobenih slabosti:) Sam apetita je malo več kot ponavadi:) Edina slabost je,da imam že zdaj v 9t malce povišan krvni sladkor (5,4) in moram čez 2 tedna na kotrolo k diabetologu.
Drugače pa že veselo čakam na nuhalno svetlino 16.12. :)

Dolgolasa -> RE: Julijke 2014 (25.11.2013 19:24:53)

[/quote]

Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>