RE: Original-ponaredki (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


alda -> RE: Original-ponaredki (9.10.2013 9:19:35)


IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita


IZVIRNO SPOROČILO: alda

V čem je smisel kupiti ponaredek, ki stane skoraj pol originala?

Ali je važno samo, da se bahaš, da imaš npr. majco D&G; torbo LV,...?

O kakovosti bi se sicer dalo marsikaj napisati ,ampak mene samo zanima, zakaj se kdo odloči kupit ponaredek, če mu je original všeč in točno ve, da to ni to!!?



Ok, mene si zmedla že pri torbi LV - priznam, da mi ta hip ne potegne, katera znaka je to :-) Tako da gotovo nimam originala :-)
Dr. Marten's 'bootse' sem nosila vso rano mladost, imela kakih 5 parov, vse original. Meni so blazno pasali na gležnje, s katerimi sem imela probleme zaradi poškodb, ravno pa vidim, da prodajajo nove modele, ki bi pasali tudi ženski, ki se bliža najbljšim srednjim letm :-)
Jaz se ne obremenjujem z znamko, če mi je stvar všeč in jo lahko vkomponiram v obstoječo garderobo, in je vsaj približno kakovostna (sovražim poliestre, ker takoj zasmrdim v njih), kupim, sploh če je ponaredek [sm=jezicek.gif] Redkeje kake originale, ker mi pač razmere ne opuščajo.
Imam pa par kosov oblačil Hugo Boss Woman, Labod, pa enega CC - za res izjemne priložnosti (ker o svilene zadeve, res zelo filigransko izdelane, pa še čiščenje je problem), nič pa od Mure recimo. Veliko unikatnih oblačil pa mi sešije spretna šivilja, bemti, tam pa niti Zara ali Hm ne piše, torej ne-ne original.
Mislim pa, da se danes večina ljudi nima časa ubadati s tem, kaj je original in kaj ni, ampak s preživetjem...[sm=smiley13.gif]


vidiš to je pa zame ORIGINAL-UNIkat!!

Saj fora je v tem, da se ne ubada s tem ali je original ali ponaredek, ampak s tem da je VIDET znamka!!

In ja Martens so ZAKON!!!




ronja -> RE: Original-ponaredki (10.10.2013 17:30:14)

Seveda, da ves, ce kupis v normalni trgovini.

Aha, torej v normalni štacuni nimajo ponaredkov in če kupiš nekaj brez znakcev na tržnici je tudi ok, če prav razumem.

tom taylor, ni treba naročit cele škatle, komot po komadih:). Jaz te majce kupujem za poslikat in jih imam za darila. Sem se vedno spraševala, ali so ok ali ne, ker nočem dajat škart robe za darila (mali jih še nimajo toliko let kot kalbo[sm=smiley36.gif]), ampak drugje zelo težko dobiš neposlikano majico določene barve v določeni velikosti...

Kalbo, če ti majce obledijo, jih lahko tudi pobarvaš, če se ti to ne da, jih pa meni daj, da jih razrežem, pa naredim kaj iz njih[sm=smiley36.gif].

kaj hudiča so te martenske? Allstarke še poznam, tam se pa počasi neha...




LuLu -> RE: Original-ponaredki (10.10.2013 17:34:00)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

kaj hudiča so te martenske?



http://www.drmartens.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Dr._Martens




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]