malaMravljica -> RE: Original-ponaredki (5.10.2013 20:45:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Jaz se pa ne strinjam, da sta ponaredek in original enake kakovosti. Ponaredek je obicajno hudo slabsi, no vsaj jaz opazim. In jaz ne kupujem ponaredkov, ce si necesa ne morem privoscit bi mi bilo tako mimo hodit s torbico LV, ki bi bila ponaredek in se vsi bi vedeli. Jaz ne bi vedela.......[sm=smiley36.gif] Ce pridem vsa v cunjah H&M in enih plasticnih posvedranih cevljih in imam torbico LV bi bilo po moje veliki vecini mimoidocih jasno, da torbica ni original ali pa da imam porcelan fobijo, ker sem dala ves denar za eno torbico in sedaj nimam za ene normalne cevlje. Zraven tega pa je se nosit ne bi znala. No, povem se nekaj, ker smo pri tej torbici. Na enem radiju, ki ga jaz poslusam, vsak dan izzrebajo par racunov in jih placajo, ce pravocasno poklices. Ze veliko avtov, traktor, krizarjenja, sopek roz, frizer, ... Placajo vse. In kaksen teden nazaj izzrebajo en racun in je bil znesek mislim da tja v dva tisoc eur in seveda ta torbica. Povedali so eno zensko ime, ki more poklicat. Sem si ze mislila ena punca, dobra sluzba, v mini kikli in petkah. In pol poklice ena 16 letnica, klicala je iz sole in skor skup padla od srece. So jo vprasali kaj je oce rekel, je odgovorila, da je rekel, da se ji mesa [sm=smiley1.gif] ampak da ona jo je mogla kupit, da je tako lepa in da je bila vredna vsakega evra. Pa se zastonj jo je dobila. In je rekla, da to je nakup za celo zivljenje. 16 letnica to.
|
|
|
|