mojamura -> RE: Original-ponaredki (7.10.2013 8:16:18)
|
Seos punce. ja priznam, pa ni me sram, da nisem modna poznavalka, niti mahnjena na neka oblačila ki so kao po zadnji modi. pač živim po načelu, obleči kar ti paše in v čemer se dobro počutiš. priznam, nisem najboljši prijatelj modnih trgovin. zato tudi nisem mela pojma kaj je LV. sta mi pa všeč inicialki, saj se moje ime in priimek začne tudi na ti dve isti črki. ostali izdeli, torbice, ki sem jih videla na linku, pa mi niso všeč, prav nekam škatlasto zgledajo, pa vzorec na vsaki torbici zaradi majhnih LV črk oz. logotipa me spominja na 70-ta leta. moje skromno mnenje je takšno, da če bi ne no name dizajner izdeloval podobne izdelke kot D&G ali pa LV ali kak podoben izdelovalec, pa ga ne bi nosile znane medijsko izpostavljene osebe, kot so pevke, filmske igralke na rdečih preprogah ali pa starlete, ne bi mel šanse, da se bi me o tem na RR pogovarjale. Izdelek je drag ravno zaradi tega, ker je nekdo prodrl skozi veliko število neznanih proizvajalcev in dosegel da jih npr. ga Beckham nosi. Tako se začne ta igra. Torej če je ena torbica kvalitetna dobrega/modernega dizajna, vendar od neznanega neuveljavljenega dizajnera, všeč neki znani osebi jo bo redkokdaj nosila saj bi jo paparazi raztrgali. Poleg tega menim da obstajajo lobiji, da se vsi grebejo recimo da bodo nominiranke za oskarje nosile na rdeči preprogi prav njihovo obleko/nakit/torbico/čevlje. Zakaj? Ja ker bo potem spet ena recimo ženska rekla, "ja to pa moram met, veš sem vidla S. Johanson na rdeči preprogi a veš kako ji je to pšristajalo. Ful je bla huda" itd. Ne vem vsak razmišlja po svoje, vendar zase vem, da tudi če mam dovolj denarja za nakup izdelka LV ali D&G pa mi le ta ni všeč, ga ne biom kupila.
|
|
|
|