bauko
|
pejka, tudi jaz imam resnično vsega poln kufer, čeprav imam rok 8.6. Prej celo nosečnost skoraj kot da ni nič, zadnji mesec je pa naravnost obupen. Ravno včeraj sem sredi noči planila v jok, ker že nevemkatero noč zaporedoma nisem spala nič, ampak res nič. Kr naprej WC, driska po 10x na dan/noč, boleči kolki za znoret, srbečica po celem telesu, predvsem pa te butaste nemirne noge....ko sem se usedla na rob postelje sem skoraj vsakič padla po tleh, ker sem v trenutku zakinkala...skratka poden od počutja. In še kup enih drugih stvari, ki so sicer malenkosti, ampak ko se vse sešteje bi pa najrajši znorela. Okrog hodim kot zombi in se sprašujem, kako bom našla moč za spravit ven otroka, če sem čist hin že zdaj. Ampak če grem po trepalnicah, bo otroček prišel točno takrat, ko se bo odločil za to. Tako da sem sekiranje in živciranje nekako preusmerila drugam. Dan sem si razbila na miljon koščkov in jemljem vsakega posebej in v vsakem posebej skušam najt nekaj pozitivnega. Zunaj posije sonček in se mi zdi lepo in sem vesela za 15 min. Potem zmatrana obsedim na kavču in sem vesela, če mi uspel naštimat se kolikor toliko udobno. Prižgem TV in se mi fajn zdi, če je kaj gledljivega. Če ni, skušam kaj prebrat, grem na forum...in spet mine pol urce. Še največ pa sem se uspela zamotit z izdelovanjem stenskih okraskov iz kolaž papirja. Razne pikapolonice, ribice, rožice, metuljčki...nečakinji sem spletla zapestnico, v omari zmontirala eno dodatno poličko...skratka kr ene neumnosti...in nekako mine dan. Vsekakor boljše, kot da čakam in se sekiram, kdaj bo in zakaj še ni, če mam pa trebuh že skor na tleh Tko da glavo gor, sej bo! Ko te preveč prevzame slaba volja pomisli na to, da otroček to čuti... Aja, glede nemirnih nog (nisem sicer čisto 100%, če si ti tista, ki imaš tudi s tem težave): Meni je pomagala masaža nog z eteričnim oljem - olje 31 od Justa (+ malo losjona, da je lepše teklo). Baje pa zelo pomaga tudi kostanjeva krema od Alverde, ki se dobi v DM. To bom pa danes sprobala :)
|