yolly76
|
Oj, babnce, kako jaz še fino spim. Kot prve 3 mesece nosečnosti. Upam, da vsaj še do konca drugega tedna, ko sem še v službi, potem je pa tud lahko kaj drugače. Jutri zaključim s 35.tednom, ampak, sploh se nekako ne morem po trgovinah odpravit, da bi te drobnarije še nakupila - tako zame, za porodnišnico, kot tudi za tamalega ne. Imam cotke, katere morm še razsortirat, ker je več različnih velikosti skupaj, pršla je posteljica, katero sem naročila in je še vedno zapakirana, imam posteljnino, ki jo je treba še vso preprat, pa vozek. Nimam ne flaš, ne kozmetike, ne plenic, ... Računam še kasneje to nabavit in vsak dan me zaskrbi, da me kaj prehiti. Ker moj bi določene stvari že nabavil, vse pa tud menda ne, kaj vem. Če bi bilo treba, bi pa tud. Poroda me je kar mal strah, prvič nisem imela nič dobrih izkušenj. Matrat me je začelo že iz nedelje na ponedeljek ponoči, pa se je čez dan umirilo, pa potem zopet iz ponedeljka na torek, začela sem se odpirat, brez popadkov, tako, da so me dal kar v porodno z umetnimi popadki in res ni bilo nič fajn. Pa še dva fanta sta privekala na svet v razmaku 7-mih minut. Bomo videli, kaj bo sedaj. En nasvet vam dam, ker tud prvič nisem imela glih dobre izkušnje. Takrat, pred 15-timi leti se še niso tako "frizure" rihtale tam spodaj in me je grobo pobrila, da me je peklo in je bilo zelo neprijetno. Če lahko, se same doma uredite, ker tam ne gledajo, al te boli al ne. Uživajte
|