bauko
|
Jaz imam Canesten globule, ne kreme, tako da upam, da bo pomagalo in da ne bom potrebovala dodatnega zdravljenja. Bom pa takoj v ponedeljek klicala G, da se ji pridem pokazat. Pregled imam predviden v torek, ampak ne mislim čakat. Že tako ali tako je butasto, ker je ravno vikend in 1 dan pred PDP... no comment... Upam edino, da počaka še teh par dni, da se zrihta tole... Kaj več poleg Canestena in pregleda v ponedeljek, pa pomojem ta trenutek itak ne morem naredit. No, razen, da probam čim manj mislit na vse skupaj... Kako veš, da imaš gljivično vnetje nožnice? Tako, da te nožnica in sramne ustnice bolijo/srbijo/pečejo. Lahko je samo ena od teh stvari - mene ponavadi vse to naenkrat. Prisoten je tudi izcedek, ki spominja na skuto - taki mali beli koščki so. Pri meni je bilo tokrat tako, da izcedka sploh opazila nisem, dokler se nisem same sebe pogledala tam spodaj z ogledalom in opazila nekaj teh belih koščkov in da je znotraj vse nabreklo in pordelo. Verjetno izcedka nisem opazila zato, ker sem itak non stop na wcju in se niti nima časa nabrat... Srbenje je sicer bilo prisotno (zdaj ko pomislim za kak dan ali dva nazaj), ampak ne tako zelo izrazito. Bolečina in pekoč občutek pa sta bila prisotna, ampak sem vse vzela v zakup skupaj z ostalimi spremembami - bolečine v sramni kosti, spuščanje trebuha...pač priprave telesa na porod. No, pa se je izkazalo, da le niso vse samo priprave na porod... ...sej se bo zrihtalo, samo da otroček počaka...k sreči še vedno veselo brca in dela valove iz mojega trebuha Vroče je pa res kar precej - jaz sem si oblekla kar tisto ruto, ki jo imam ponavadi za na plažo, ker se mi zdi škoda denarja, da bi si za par dni kupovala nosečniške kratke hlače. Glede bolečin v križu - mogoče ti otroček kam pritiska...vsekakor pa smo zdajle vse na max obremenitvi telesa in ni nič čudnega, da se vsake toliko upre Držite se punce, pa čim manj oslarij kot so npr kakšna vnetja tik pred zdajci vam želim! In ja...da bi bilo čim manj vroče Pa da bomo vse, ki še nismo, čim lažje rodile zdrave otročke.
|