|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
28.4.2014 10:46:03   
bauko
Mislim, da dobiš domov izračun oz izpisek vsakič še pred nakazilom, ki pa naj bi bilo 15. v mesecu za pretekli mesec. Vsaj tako sem si jaz zapomnila. user posted image Je pa res, da sem zadnje dni kot kura brez glave...user posted image

pejka, kdaj imaš rok?

Jaz sem danes začela 35. teden...trebuh imam ogromen, čeprav s kg niti nisem šla veliko gor - 8kg do zdaj. Zadnje dni user posted image take akrobacije zganja, da sem mislila, da bo skozi moj popek ven pogledal! Ko ima orenk akcijo je že kar malo neprijetno vse skupaj, sploh kadar me žoka v jajčnike, želodec, mehur...me kar premetava. Sklepam, da nima več veliko prostora, da je zato tak občutek.

A kateri zatekajo noge? Meni so mičken začele - malo se vidi že na oko, malo pa vem po tem, ker se mi vsak dan pozna črta od nogavic, ki se sicer ne. Ampak ni hujšega in upam, da bo tako ostalo. user posted image

Doma imam sicer vse na glavo, ker delava spalnico in otroško sobo, pa tudi prekmalu je še, ampak moram priznat, da si vsak dan vedno bolj želim, da čim prej rodim...

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 576
28.4.2014 15:12:36   
pejka
Jaz imam rok 2.6. Močno upam, da grem rodit od srede maja naprej. Si ne želim da bi bila čez rok.

Imam pa tudi jaz že ogromen trebuh. Zredila sem se pa za 14 kg. Se pozna da sem celo nosečnost počivala. Pa da bolj malo jem in ne nekih sladkarij, ker drugače ne vem kakšna bi bila. Sem pa že full nerodna, pa težko se pobiram iz postelje, da ne omenjam kolk težko kaj poberem če mi pade na tla.

Moj user posted image je tudi kar živahen. Čeprav se je že malo umiril. Me pa včasih tako kam brcne, da vse zvezdice vidim. Pa full mi je dobro, ko se premika tik pod kožo in tko izgleda kot bi imela eno majceno kačo v trebuhu. Občutek je pa včasih tudi čuden. Se pa full premika. Najrajši se naguzi na desno stran trebuha in pol imam kot eno goro na tisti strani - verjetno ritko.
Pa peto mi dostikrat ven porine. Pol jo pa hitro skrije, ko se jo dotaknem.
Face so tile naši user posted image !
Ta teden me zjutraj ponavadi štokne v mehur in moram kar hitro letet na wc, ker bi mi drugače ušlo v hlače!

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 577
28.4.2014 15:20:13   
pejka
Bauko, midva imava tudi stanovanje v razsulu, ker prenavljava. Sva iz ene velike sobe naredila tri. Otroška soba je že pripravljena, samo še opremo moram postavit, v spalnici pa je potrebno še parket položit, potem pa se seliva noter. Pol je pa še kuhinjo treba zrihtat. A ni smešno, da vse prenavljamo ko smo noseče? Je moj ugotovil, da sedaj ko gre pa zares bo pa res treba vse zrihtat in prenavlja s polno hitrostjo user posted image user posted image

Meni noge zatečejo samo če sem veliko na nogah. Imam tudi še prstan na roki, ki mi ni ravno velik in ga brez problema dobim dol. Tako da jaz s tem hvalabogu še nimam problemov.

Imam pa v ponedeljek že prvič ctg. Ga mi bo naredil moj ginekolog. Bomo videli če se že kaj dogaja. Kar ne morem verjeti, da sem že tako blizu user posted image . Pa komaj čakam da končno dobim v roke mojo pikico!

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
28.4.2014 16:26:04   
bauko
Moj tudi kolne tole gnezdenje! user posted image Je pa res, da živiva v zelo majhnem stanovanju in z dojenčkom ali kasneje z majhnim otrokom tudi pod razno ne bi mogla izvest vsega, kar se dela zdaj, ker je res svinjarija in se nimaš kam umaknit. Poleg tega bi lupinico ali pa previjalno lahko postavila samo na sredo dnevne user posted image , tako da je bilo nujno vse skupaj. K sreči sva na vrhu v bloku in imava možnost dodatne sobe v mansardi... user posted image

Jaz bi tudi najrajši od sredine maja naprej šla rodit. Rok imam sicer malo za tabo pejka, 8.6., ampak sem do grla sita vse te neaktivnosti, okornosti, čakanja, pa tudi štorasta sem postala - kr neki mi vse leti iz rok. Pa opazila sem, da sem med vožnjo z avtom totalno neskoncentrirana, kar ni glih najboljše. Pa sicer sem bolj tehnični tip punce (npr crkne pomivalec in sama ugotovim napako in pošraufam, zrisala sem dnevno sobo, ipd), ampak zdej mi možgani enostavno ne delajo več. Samo bulim ko eno tele v nova vrata in mi nič ni jasno.

Včeri sem vidla eno punco, ki je šla tečt in se mi je zdela tko svobodna...

No evo, samo še jamram user posted image

Bo že minilo...user posted image

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 579
28.4.2014 19:35:58   
helimaša
No po zatišju malo čveka.Evo jst sm tud že dobila odločbo.Itak je samo bruto napisano, tako da si morš prbližn odštet prispevke.Tako nekak kot so v službi odvajal.Vsaj tako je bilo men predstavljeno.
Jst zatekam, če sm ful na nogah.Tako, da zdej k sm doma trenutno ne zatekam prov velik.So mi pa v prvi nosečnosti mogl rezat poročni prstan, k sm tok zatekala.Zaenkrat še ni panike.Prstan še komot dobim doluser posted image user posted image
Bauko iz kje pa si ti drgač?Iz centra Grosupla?Jst sm tud iz Grosupla.Pa bi šle lahko kdaj na kavo.
No dons sm šla še mal v šoping.Sicer sem pol za punci kupovala.Se nism mogla odločt, al nej kupm en kompletk al ne.Joj, totalno sm bla neodločna.Zdej mi sm še par stvari manjka. Tko da pol grem pa lahko rodit.Upam da čimprej.Ker sm tud jst že naveličana tega ogromnega trebuhauser posted image

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 580
29.4.2014 5:32:07   
di di
Hojla.

Jaz odlocbe se nisem dobila domov od CDS, pricakujem jo ta teden. Nakazilo pa bo verjetno v juniju iz. Takrat ko mam rok 20.6. Tudi meni si zacele zatekati noge, sem bila zadnjic v mestu in sem si mogla kupit "spagarce" v prvi trgovini, na katero sem naletela, kajti moje balerinke je skoraj raznesl zgleda ker sem veliko hodila. Vglavnem kupila sem st. 40, drugace imam 38user posted image . Zdaj pa doma opazam da je zelo malo tistih cevljev, ki jih se lahko obujem, tko da ja zatekajo na polno, pa tudi prsti na rokah. Sicer pa komaj cakam pregled 8.5, da vidim svojo misko, ze cel mesec cakam.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 581
29.4.2014 9:21:10   
pejka
Bauko, kot bi opisovala mene! Sej verjetno smo vse nosečnice iste.
Sem zbrskana ko kura, pa pozabljiva tudi. Neskoncentrirana med vožnje, štorasta in še bi lahko naštevala.
Drugače se moje počutje izboljšuje, vezi me vedno manj bolijo. Me pa jezi, ker sem tolk neokretna. Moj pravi da sem slonček - ker imajo vsi v risankah tako velike trebuhe.
Jaz se pa včasih počutim kot nasedel kit user posted image .

Di di uboge tvoje noge. Hvalabogu, da jaz lahko še vse svoje čevlje obujem! Imam tudi od majic samo eno nosečniško, ostale so vse še normalne. Pa pajkice in ene kavbojke sem si kupila nosečniške, drugače pa nosim navadne hlače
od trenirke ki je elastična in pa navadne pajke. Zdej bomo pa tako kmalu lahko nosile oblekice - če mi bodo še prav user posted image

Če je katera za, bi se lahko dobile kje na kavi, da se mal načvekamo in da si nas ogledamo z trebuščki? Jaz živim blizu Rudnika. Potem enkrat po praznikih?

(odgovor članu di di)
Neposredna povezava do sporočila: 582
29.4.2014 18:03:07   
coala
pejka midve sva pa blizu jaz mam rok 5.6,sem pa tudi kupila od nivea vse razen kremo za rtko mam neki drugega.Tudi jaz upam da rodim nekje sred maja upam da zdržim do takrat ker mam stalno neke krče in neke popadke pri katerih mi kr zraka zmanjka to so verjetno tisti lažni ene 10 krat na dan.Pa tud mene noge prebolijoooo,ponoči sploh ne spim ker ne vem kaj naj z njimi,mi verjetno tud na kak živc prtiska,da o mehurju sploh ne govorim ko brcne moram tudi jaz kar takoj na wc.Smo kr vse na istemuser posted image ,pa še selimo se,jaz se pa že komaj premikam user posted image .

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.4.2014 10:53:46   
pejka
Coala, mogoče bova pa skupaj v porodnišnici! Kam pa boš šla rodit?

Jaz še nimam nobenih krčev ali popadkov. Se sedajle počutim veliko bolje kot prej v celi nosečnosti - so me stalno full vezi bolele.
Vseeno pa močno upam, da se dete rodi maja in da ne bomo čez rok!

Koliko ste si ve kupile tetra plenic? Povsod piše da jih rabiš kupit okrog trideset. Jaz jih imam trenutno deset. A bo to premalo? Jih naj še kupim?

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.4.2014 12:31:30   
tasyo
No, po dolgem času se še sama oglasim... Trebuh raste, počutje - v bistvu dobro, če odštejem nenehne padce tlaka po zajtrku, ki mi eno uro ne omogočajo nobene aktivnosti razen poležavanja. Obup. Še dobro, da sem že na dopustu. Tudi sama sem že dobila odločbo CSD, neto zneska itak ne znam izračunat... Bomo videli, koliko bo. Sicer smo se pa tudi pri nas lotili renovacije - najprej kopalnica, sedaj je še moj kabinet postal otroška soba... Pohištvo stoji, omare so še prazne - z izjemo igrač, ki jih je starejša namenila bratcu. Ime sta z mojim izbrala takoj, ko smo izvedeli, da bo fantek. V 32. tednu je bila ocenjena teža točno 2kg, izgleda vse ok. Je pa user posted image bistveno manj živahen, kot je bil prej, pa se mi zdi, da ima še veliko prostora. Kar se tiče stvari za v porodnišnico, nimam še nič pripravljenega, se mi zdi prezgodaj, za malčka pa moram predvsem preprati ogromno količino oblačil, ki sem jih dobila od prijateljic in nekaj tistega, kar imam še od hčerke in je unisex. V bistvu razen kompletka za iz porodnišnice ne bo treba praktično nič dokupit - itak pa babice ne bodo znale nehat kupovat... Sama sem imela prvič okoli 20 tetra plenic, tudi tokrat jih nameravam imet enako. Moja je ful polivala, pa je bilo dovolj. Kar se tiče črpalk - v naprej je ne bom kupovala, imam pa ogledano in bo moj dobil natančna navodila, če bo potrebno, tako da me ne skrbi glede tega. Pranje - jaz bom prala običajno, le mehčalec šele po prvem mesecu in to sensitive za dojenčke. Če bo kakšen problem, ga bom reševala sproti. Od kozmetike pa se tudi sama nagibam k temu, da je manj več. Voda, trdo milo (verjetno kar Bubchen, do zdaj nam je dobro služilo), za laske - če jih bomo kaj pridelali, pa Weledin losjon za novorojenčke. To je to. Aja, za ritko pa dr. Paska, brez nje nikamor.
Toliko zaenkrat. Uživajte za prihajajoče praznike, pa božajte svoje trebuščke - še malo, pa jih ne bo več!

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.4.2014 13:41:08   
pejka
Tasyo, neto zmesek izračunaš lahko na internetu. Jaz sem vtipkala izračun bruto - neto in mi vrže ven, pol sem pa izračunala. Je prav izračunal.

Potem imam za enkrat dovolj plenic, pa jih bo šel moj še kupit, če jih bomo rabili.

Vidim, da vse prenavljamo stanovanje sedaj ko prihajajo naše pikice. Men se že kar meša zaradi vsega prenavljanja in moj pravi da sem že nevzdržno sitna - hormoni delujejo in mi gre vse na živce. Sploh pa njegov " Sej je še čas, bova že!"
Grr, mi gredo kar kocine pokonci!

Trebuščka pa lepo božam in komaj čakam da dobim bebico v roke. Sej vem, pol bom pa pogrešala brcike! Mislim da mi bo full čudno ko me kar naenkrat ne bo nič več tiščalo v trebuhu, ko nihče ne bo rogovilil po njem. Bomo mogli kmalu poskrbeti da bo
še en najemnik noteruser posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.5.2014 18:07:18   
Mary2011
Pozdravljene user posted image ,
me veseli, da je forum ponovno zaživel in upam, da tako tudi ostane user posted image
Mi smo z današnjim dnem zakorakali v 33. teden, na zadnjem pregledu v 31t 4/7 pa smo bili težki 2kg.
Kar se počutja tiče moram reči, da se običajno počutim več kot odlično, včeraj in danes pa mi je slabo, imam prebavne težave user posted image  veseli me, da je user posted image  aktiven, brca, boksa in se premika na veliko user posted image
Tudi pri nas še urejamo otroško sobo, ravno včeraj sva nakupila posteljico in previjalno, tako da ima danes dragi skupaj s prijatelji veliko dela user posted image
Jaz do CSD-ja niti še prišla nisem, imam namen to urejati ta teden. Ta teden delam še zadnja dva dni, tako da se veselim potem dopusta user posted image
Sem pa tudi šele ta teden začela malo nabirati cunjice in te zadeve pa imam spet dilemo. Koliko bodijev št. 56 potrebujemo na začetku?
Lepo božajte trebuščke in uživajte v gnezdenju user posted image

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 587
4.5.2014 0:52:05   
coala
Jaz imam samo 3 bodije št 56,pa en komplet za iz bolnišnice,saj doma ima lahko tudi 62 št.ker itak to zelo hitro prerastejo.Jaz pa danes 1 dan 35 tedna,noge me toliko matrajo,da sploh ne morem spat.Včeraj sem do 3h ponoči na uro gledala,dans pa spet ista pesemuser posted image .Ne pomaga nobena krema in nič.Kar te pa te me po nogi tak nekaj spreleti,verjetno mi dojenček pritiska na kak živec.Je pa zanimivo,da čez dan ko pa ležim pa ne.Samo zvečer in ponoči.Tudi moja beba se premika kak dan bolj kak dan pa skor nič user posted image .

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 588
4.5.2014 8:59:01   
bauko
Uf, glede števila bodyev bolj težko kaj pomagam. Izkušenj, koliko cca jih rabim, še nimam, vse bodyje, ki jih imam, pa sem dobila. Imam jih pa...hmmm...preveč user posted image

Pomojem je malo odvisno tudi kako imaš namen prat. Jaz ne bom ločevala svojih oblek od dojenčkovih in bom prala vse skupaj. Če boš prala dojenčkove stvari posebej in če nočeš prat po 2 bodyja naenkrat (se pravi da je stroj praktično prazen) - potem je boljše, če jih imaš več, ker preden te male cunjice napolnejo stroj, pa da obesiš, da se posuši...

Jaz danes zaključujem 35. teden, še malo, pa bomo donošeni user posted image Doma še vedno raztur zaradi prenove, spanje na kavču, vsak dan svinjarija, kartoni po tleh...ah ja, sej bo kmalu fertik! user posted image

Komaj že čakam, da se malo otopli, ker sem sita teh enih in istih cunj - nosim lahko samo dva puloverja in eno nosečniško trenirko. Ampak se mi zdi brezveze kupovat dodatne stvari za en mesec! Še malo... user posted image

Za vas ne vem, ampak meni je tale nosečnost ena velika šola - se mi zdi, da smo premalokrat hvaležni za svoje telo, da dobro funkcionira in je kolikor toliko zdravo. Ko ti je to delno odvzeto - še dobro, da samo za kratek čas - se pa človek kar zamisli...

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 589
4.5.2014 9:57:57   
pejka
Jaz pa jutri začnem z porodniško! user posted image Ta dan sem komaj čakala osem mesecev! Pa že prej par let!!!!!

Jaz imam ene 6 bodijev 56 in ene tolko 62 z dolgimi rokavi, pa mislim da po tri vsake številke z kratkimi rokavi. Pol bomo pa dokupovali če bo treba - ker ne vemo kaj se skriva v trebuščku.
Pa tudi ne vem kakšno bo vreme, ko bomo rodile. Če bo full vroče bo rabilo dete kratke rokavlke, drugače dolge. Smo res tak čas izbrale, da niti slučajno ne moreš vedeti kakšno bo vreme.
Lansko leto smo bili konec maja v bundah.
Je pa moj user posted image bolj pri tamalih in mu bo pomoje še 56 prevelika. Ampak ne mislim kupovati manjših številk.

Coala, boge tvoje noge. Daj jih poskusi malo namakati v solni kopeli za noge, pol pa naj ti jih tvoj fino zmasira s kakšno mentolovo kremo. Potem jih pa še dvigni v postelji. Mogoče bo pa boljše.

Mene pa tolk zgaga daje, da si sploh ne upam več jesti ničesar. Sploh pa ponoči. Bo že bolje.

Midva imava tudi štalo ( prah ) v stanovanju. Je včeraj moj polagal parket v spalnici. Je full lepo in komaj čakam da bo vseljivo! Prvo noč sploh spat ne bom mogla, ko bom tolk navdušena.
Danes pa postavim previjalno mizico in jo končno napolnim z cunjicami in vsemi potrebščinami. Imam sedaj vse natlačeno po mojih omarah in mi vse ven leti ko odprem vrata omareuser posted image .
Pa še tolk fino je zlagat te male cunjice, pa si zraven predstavljati kolk bodo naši dojenčki cute user posted image . Se vidi, da komaj čakam!!!!

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 590
5.5.2014 9:30:31   
di di
Hej punce. Kako ste danes? Pri nas je beljenje koncano! In spucano. Hvala bogu, da mi ni treba vec rega nereda gledat, sem kar zivcna, kdaj bo spet vse v normalnem stanju. Ja, pa malo menje bilo strah, da dojencica me pohiti, mi pa se vedno nimamo urejeno. Kar se tice cotk, imam jaz tri bodija 56 z dolgimi in dva s kratkimi, ostalo pa razlicne velikosti. Sestra mi je dala razlicne 62,67, tako da ne mislim komplicirat, tudi ce bo malo preveliko. Nasa beba naj bi bila vecja, torej bo te od starta potrebovala kako stevilko vec. Bomo pa dokupli ko bomo vidli, kaj bomo domov prinesli, hi hi. Noge mi se vedno zatekajo, poskusam omiliti, tako da jih vsak dan malo dvignem za cca. 20min, se posebej po sprehodu. Imam pa novo tezavo- kriz. Od vceraj dalje me drzi, sem likala in zgleda nek gib naredila, ma komaj se obrnem ponoci. Upam da mine cimprej. Odlocbe od csd se nisem dobila, pa ceprav sem vlogo oddala 14 dni nazaj. Morda zaradi praznikov, kdo ve. Lepo se mejte, prihaja lepse vreme in bliza se ....dan D! Srecno vsem!

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
5.5.2014 10:00:21   
pejka
Di di, mogoče si bila pa samo malo preveč na nogah in te zato boli križ. Mene full boli ko cel dan kaj delam, sploh me takrat išias daje. Ko se telo odpočije je pa v redu.

(odgovor članu di di)
Neposredna povezava do sporočila: 592
5.5.2014 20:48:58   
Mary2011
Hvala vsem za deljenje user posted image
coala, mogoče res poskkusi s tem kar je predlagala pejka - se mi zdi, da bi ti kaj takega lahko pomagalo, škoditi ti definitivno ne more. Moraš biti pa boga user posted image  še malo pa bo vseh teh naših user posted image  tegob konec in se bodo začele nove user posted image
Pejka glede zgage, si poskusila z donatom? Jaz ga spijem 1dcl preden grem spat in težave z zgago ponoči so izginile.
Midva sva bila danes še v Ikei in sem tako utrujena, da vam niti napisati ne morem - včasih sem lahko po cele dneve hodila po trgovinah, danes pa sem morala mojega prositi če lahko greva ker res nisem mogla več user posted image  sedaj imamo končno vse kupljeno, še pobeliti je potrebno do konca, potem se posuši in akcija s pranjem in pospravljanje oblekic - tega se najbolj veselim, tako kot je napisala pejka
Punce, potrebno je pač priznati da sedaj naše telo ne zmore vseh naporov, ki jih je zmoglo prej in potrebno je nekoliko več počivati in misliti še na naše user posted image  
čuvajte se in božajte svoje bušije

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 593
5.5.2014 23:18:56   
bauko
haha, ta Ikea! Nazadnje, ko sem bila tam, je bilo kakšen mesec in pol nazaj. In sem 3 dni rabila, da sem k sebi prišla!!!user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 594
6.5.2014 10:31:37   
pejka
Mary 2011 bom probala z donatom, sam mi je full zanič. Ga res ne maram piti. V nosečnosti ga mislim da tudi 1 l nisem spila. Rajši pijem magnezijeve tablete.

Joj, Ikea. Jaz bi tudi šla, pa mislim da ne bo nič s tem. Bo šel moj kar sam.

Včeraj sem bila prvič na ctg in se še nič ne dogaja. Mali je veselo brcal med ctg, srček je super. V glavnem sva super.
V petek mi vzamejo še bris za streptokok.
Sedaj bom imela preglede na en teden. Upam, da čim manjkrat, da tam enkrat okrog 38 tedna dobim svoj zakladek v naročje!

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 595
7.5.2014 7:39:27   
Mary2011
pejka, tudi sama se nisem pred nosečnostjo nikakor mogla pripraviti da bi popila niti 1dcl donata. Ko sem zanosila pa sem ga začela redno piti - vsako jutro na tešče 3dcl in potem še čez dan malo če me slučajno kaj zgaga daje - meni pomaga in tudi ko sem se z drugimi pogovarjala jim pomaga. Tako da definitivno se splača poskusiti user posted image
pejka, v katerem tednu pa si sedaj?
Želim vam en lep, čim bolj sproščen dan user posted image

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
7.5.2014 8:42:39   
LUNA06
Pozdravljene,
da se vam na hitro pridruzim...rok imam 8.6., kar pomeni, da sem ze dodobra zakorakala v 36.teden.
Lepo bi prosila za en nasvet, predvsem od tistih, ki ste v zadnjem casu obiskovale materinsko solo.Kako so vam svetovali glede oblacenja otroka v poletnih mesecih.Pridejo v postev kratki rokavi.Sej verjetno ste o tem ze pisale, ampak se bom tezko prebila cez vse.
Ze vnaprej hvala....

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 597
7.5.2014 9:28:19   
pejka
Bom se pomatrala in poskusila spiti donat. Sej za našepikije vse!

Noseča sem 36 2/7. Še malo pa bomo donošeni. Imam pa rok 2.6. Pa močno upam, da bomo kaj prej.

Na materinski šoli niso nič rekli kako oblačit. Jaz sem mal brala po forumih in povsod pravijo da če je vroče tudi dojenčka ne smemo preveč obleči in so jih imele v kratkih rokavih. Bom šla še enkrat mal brat pa ti sporočim. Sem že tolk časa nazaj brala da sem mal pozabila.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 598
7.5.2014 10:05:08   
bauko
Nekateri pravijo, da se dojenčke oblači tako, kot oblečeš sebe. Nekateri pa pravijo, da tako kot sebe + še eno plast. Je pa popolnoma normalno, da imajo mrzle rokice in nogice, ker še ne zmorejo take cirkulacije, kot starejši otroci oz odrasli. Tako da če ima mrzle rokice in nogice ni nujno, da ga zebe. Potipat moraš prsni koš in vidiš, a je mrzel / vroč, se mogoče poti...in potem presodiš.

Kratki rokavi seveda pridejo v poštev. Ko bo poleti zunaj 30 stopinj valda ne bo v kapi in dolgih rokavih?

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 599
7.5.2014 12:08:57   
yolly76
Hehej, kako ste?
Sama še vedno v polnem zagonu, 26.5. štartam s porodniško, PDP zaenkrat še vedno 21.6., čeprav smo bli v prejšnjem tednu (33.teden) težki že kar 2,5kg. Je pa rodila že ena Julijka?! Kar kriza. Upam, da nas kaj ne prehiti

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?