tasyo
|
No, po dolgem času se še sama oglasim... Trebuh raste, počutje - v bistvu dobro, če odštejem nenehne padce tlaka po zajtrku, ki mi eno uro ne omogočajo nobene aktivnosti razen poležavanja. Obup. Še dobro, da sem že na dopustu. Tudi sama sem že dobila odločbo CSD, neto zneska itak ne znam izračunat... Bomo videli, koliko bo. Sicer smo se pa tudi pri nas lotili renovacije - najprej kopalnica, sedaj je še moj kabinet postal otroška soba... Pohištvo stoji, omare so še prazne - z izjemo igrač, ki jih je starejša namenila bratcu. Ime sta z mojim izbrala takoj, ko smo izvedeli, da bo fantek. V 32. tednu je bila ocenjena teža točno 2kg, izgleda vse ok. Je pa bistveno manj živahen, kot je bil prej, pa se mi zdi, da ima še veliko prostora. Kar se tiče stvari za v porodnišnico, nimam še nič pripravljenega, se mi zdi prezgodaj, za malčka pa moram predvsem preprati ogromno količino oblačil, ki sem jih dobila od prijateljic in nekaj tistega, kar imam še od hčerke in je unisex. V bistvu razen kompletka za iz porodnišnice ne bo treba praktično nič dokupit - itak pa babice ne bodo znale nehat kupovat... Sama sem imela prvič okoli 20 tetra plenic, tudi tokrat jih nameravam imet enako. Moja je ful polivala, pa je bilo dovolj. Kar se tiče črpalk - v naprej je ne bom kupovala, imam pa ogledano in bo moj dobil natančna navodila, če bo potrebno, tako da me ne skrbi glede tega. Pranje - jaz bom prala običajno, le mehčalec šele po prvem mesecu in to sensitive za dojenčke. Če bo kakšen problem, ga bom reševala sproti. Od kozmetike pa se tudi sama nagibam k temu, da je manj več. Voda, trdo milo (verjetno kar Bubchen, do zdaj nam je dobro služilo), za laske - če jih bomo kaj pridelali, pa Weledin losjon za novorojenčke. To je to. Aja, za ritko pa dr. Paska, brez nje nikamor. Toliko zaenkrat. Uživajte za prihajajoče praznike, pa božajte svoje trebuščke - še malo, pa jih ne bo več!
|