|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
9.11.2013 21:25:44   
brioš
RIKEC držim pestiuser posted image user posted image , vse bo in je ok, verjemi.

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 251
9.11.2013 21:35:30   
RIKEC
Hvala BRIOŠ!!!

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.11.2013 8:31:09   
brioš
Jutro punce...moji strahovi so nazaj. Zjutraj spet na papirju temno rdeča kri, potem pa rjavi izcedek. v petek je bilo na pregledu vse OK.user posted image sicer je rekla, da se lahko še kaj pojavi, ampak misle, da v mojem primeru ne. Bolniško imam zaključeno in jutri grem v službo.

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 253
10.11.2013 9:39:14   
brioš
No pa sem kar poklicala v dežurno, pravi G da nobene panike, da moram to jemat kot rano in, da se lahko odpre in zakrvaviš. Pravi da mirno, lepo v službo, da če je bilo vse ok na zadnjem pregledu, res nč bat. Malo sem pomirjena, ampak vseeno..mogoče sem včeraj preveč preletala...

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.11.2013 9:57:58   
ajšek
brioš upam, da bo vse vredu. meni so tudi rekli, da se laho še kaj pojavi nazaj ampak, da to ni nič narobe. da je problem samo če se začne krvavitev v kosih. jaz sem skoz v strahu, skoz gledam, če je kje kaj..res je stresno vse to skupaj. sedaj so ugotovili, da sem imela sladkor povišan samo zaradi stresa, ker sem dobila merilec domov in ob hrani ni bil povišan.

rikec držim pesti tudi zate, da bo vse ok.

kar daleč smo že prilezle pa še kar strah glede krvavitev. sicer jih veliko poznam, ki so krvavele celo nosečnost, hodile v službo in imajo zdaj zdrave otročke.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 255
10.11.2013 10:12:46   
brioš
Ja saj me je tudi G potoloažil, da če se je ščistilo, da potem kar mirno, da je pa res to rana. Mah sita sem vsega. Ajšek tebi se je sčistil, je sedaj vse ok ? V katerem tednu pa si, jaz imam v materinski napisano 10t4/7...na UZ pa 9t67..no uglavnem smo v 11t, če prav zastopim.

< Sporočilo je popravil brioš -- 10.11.2013 10:14:43 >

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 256
10.11.2013 10:22:05   
ajšek
ma ja, njim je to vse normalno, se ne obremenjujejo..me pa v strahu za vsako stvar. po zadnji M sem danes 10+2, ampak pravijo, da sem več in sicer naj bi ju3 zaključila z 11t, tako da sem mogla tudi NS prestavit, ker so mi rekli da bo drugače prepozno. Ni nič videt hematoma, samo to so mi rekli tudi 2dni predno se je dobesedno ulilo iz mene, tako da res ne vem a se tako hitro lahko naredi ali kaj je vzrok. meni je bilo rečeno, da se ne dajo vse krvavitve pojasniti, da se lahko v tem obdobju samo čaka kaj se bo zgodilo in da v tem obdobju ko sem, da bi lahko trdili da bo vse vredu ker je plod že dovolj močen. ampak ja..v strahu bom verjetno do konca.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 257
10.11.2013 10:27:21   
brioš
Hvala ajšek še za tvoje pojasnilo. Tudi meni je rekla v petek,da sedaj misli,d a bo vse ok..in na moje vprašanje, če se bodo rjavi izcedki še pojavili je rekla da misli,da ne. Oh se že ponavljam. A si na bolniški ? Jaz grem jutri normalno v službo, danes pa sem poslala še e.mail za NS. Tako, da bo tudi datum pomoje kmalu. A ti si v službi, izcedke imaš še ?

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 258
10.11.2013 11:08:30   
ajšek
ne nimam več in upam da jih tudi več ne bo..no, jaz sem ena izmed tistih mamic, ki nikakrok ne dobi zaposlitve, tako da sem doma in s tem nimam problemov. verjamem, pa da je težko na začetku nosečnosti, ko je še vse v zraku in rizična nosečnost, težko pojasnit v službi. jaz imam sicer predpisano mirovanje ampak delam tako počasi z odmori po hiši, pazim da nič ne dvigujem. mala je pa na srečo že tako velika, da vse razume in nosimo pručko okoli, da je lažje user posted image za NS sem prestavljala datum in sem še težko dobila prosto, so nekateri imeli že vse zasedeno..tako, da ne grem tja, kot sem se prvo naročila.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 259
10.11.2013 11:10:53   
brioš
Ajšek tako naj tudi ostaneuser posted image .

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.11.2013 8:39:10   
Anonimen
Zivjo punce! sm že kar mal pozna....sm čakala če bo vse uredu...pa ne morem več user posted image
še ena junijka 10.6.2014...čakam na pregled naslednji ponedeljek.....do zdaj krvavela,user posted image viden...
oba komaj čakava to pikico....

(odgovor članu brioš)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
11.11.2013 9:07:21   
no_name1
lepa cifra se nas je že nabrala :) js pa umiram od nestrpnosti do petka, ko imam prvi pregled! slabosti me matrajo čez cel dan, pridejo in grejo, enkrat bolj močne, drugič manj. saj ni za umret, je pa kar neprijetno. pogosto jih poskusim ignorirati, ker sem polno zasedena z otroci in službo. včasih mi celo rata user posted image ma bom že preživela, da smo le zdravi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.11.2013 14:49:01   
nyna84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podatki:
PDP: nick, starost, kraj, katera nosečnost po vrsti, število otrok (spol in starost)

30.5.2014
biskvit, 1.user posted image

----------
1.6.2014
Anonimen, 3.user posted image , 1user posted image (user posted image 2,5)
lara10, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 3,5)
elevitka 34 let, MB

----------
2.6.2014
ajšek, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image )
RIKEC, 2.user posted image , 0user posted image

----------
5.6.2014
dariva, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 3)

----------
6.6.2014
brioš

----------
8.6.2014
Lučka84
NegraM, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 2)

----------
10.6.2014
Srečkaaa, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 2)
anonimen

----------
11.6.2014
Anonimna user posted image , Štajerska

----------
12.6.2014
Anonimen, 1.user posted image

----------
15.6.2014
Betija

----------
16.6.2014
moreta, 37 let, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 3,5)
Arwen_84, 29 let, obala, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 1,5)
tnina, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 3)

----------
18.6.2014
no_name1, 29 let, 4.user posted image , 3user posted image (user posted image 6, user posted image 2 in user posted image 1)

----------
20.6.2014
nyna84, 29 let, GO, 3.user posted image , 2user posted image (user posted image 9 in user posted image 5)

----------
21.6.2014
mghope, 28 let, LJ, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 16m)
yolly76, 2.user posted image , 0user posted image

----------
23.6.2014
sipa

----------
24.6.2014
kokica87

----------
25.6.2014
megyboznik, 3.user posted image , 2user posted image (user posted image 2, user posted image 1)
pika555, 3.user posted image , 0user posted image

----------
XX.6.2014
Anonimen, 40+ let, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 19)
pupika29 30 let, KR
naty87, 25, NM
K12345678, 32 let, Škofja Loka, 2.user posted image , 0user posted image
Anonimen, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 2)
anschek, 3.user posted image , 2user posted image
Mystical
jasy, 2.user posted image , 1user posted image (6let)

----------

SKUPAJ NAS JE: 34

----------
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- mama.si
- nosečnica.si
- babybook.si
- noseča.com
- pregnancy.org
- bibaleze.si
- bambino.si
- mojezdravje.si
- parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1
- dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 263
11.11.2013 14:52:39   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: Arwen_84

Aja, pa še nekaj...sem bla tudi v labu (kri)...ma kje je fora, da delajo stalno test za tokso, če sem bla v 1user posted image pozitivna (pač imela protitelesa, kar pomeni, da sem jo že prebolela in da se ponovno ne morem okužit)?! Za cuker pri nas nardijo šele v enem 24 al 28 tednu...
NIZEK PRITISK: s čim si ga lahko dvigneš? Meni se fulkrat vrti...izmerjenega imam nizkega (95/68)...danes mi ga na pregledu ni merila jst pa sem v vsej vnemi pozabla vprašat kako to. Kava mi sicer pomaga a več kot 1x /dan je ne mislim pit. Ne bi rada prišla do točke, da bi mogla kakšne tablete zato jemat...

To glede toksoplazme sem se tudi jaz čudila, ker sem dobila napotnico. Sem bila isto že prvič pozitivna in ne vem, kaj pričakujejo sedaj (v tretje)- negativen test user posted image user posted image

Pritisk: Jaz imam kontra problem, ker imam zdravila zaradi previsokega pritiska. A bi ga midve mal poglihale - dam mal svojega tebi? user posted image Je pa splošno znano, da je pritisk v nosečnosti nižji kot običajno. Kavo pijem vsaj eno na dan, čeprav mi ne paše preveč. Sem ugotovila, da če je ne pijem, sem čisto brez energije in lahko cel popoldan prespim. user posted image

brioš, ajšek, RIKEC, upam da se vama čim prej poštima to z izcedki in krvavitvami. Ker to je pa res ena živčna vojno, ko vsak dan čakaš, a bo vse ok. Pa smo šele na začetku. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se zaenkrat dobro počutim. Malo mi manjka energije, pa apetita nimam (sem lačna, a je ni hrane, ki bi mi pasala). Ta teden moram še v laboratorij (sem v 9. tednu), prihodnji teden pa imam spet pregled pri G (tisti pravi, kjer bodo res vse pogledali). Zadnjič je G samo nosečnost potrdila z UZ, pa glede pritiska in zdravil sva se pogovorili.

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 264
11.11.2013 15:50:16   
seed
živjo punce, še sprejemate novince? :) še ena junika tukaj, z PDP 20.6. :) sicer 23-letna mamica, 16mesecev staremu fantku :) z vsemi možnimi nosečniškimi znaki, z viškom kilogramov že na začetku in polna pričakovanja :)

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 265
11.11.2013 16:10:46   
brioš
Dobrodošle nove junijkeuser posted image

Kako smo kaj danes ? Vreme je obupno, mi2 bova kar notri. Mala ima vnetje mehurja..bakterija tako, da je na AB, ampak je kar ok. Veliko pije in je super razpoložena.
Jaz sem preživela prvi dan v službi po 4t. Je bilo prav fino malo dati glavo na off od vseh krvavitvah. Danes jih na srečo ni, no vsaj prave krvavitve ne, rahlo rjavo. G mi je nazaj predpisala 3 tabl. Dabrosotna, ker predvideva, da se mi maternica lahko še krči, lahko je ostalo še kaj kje od hematoma, lahko pa se seveda tudi naredi nazaj. Ampak ok, sedaj delam vse u izy, pa upam, da bo šlo. Nimam pa kaj, čakamo...

Danes sva dobila Angelsound ( danes smo 11t ) in ja slišala sva ga. user posted image Res lepo presenečenje in pomiritev. Ni mi žal €. Res super zadevca.

NS pa imam 19.11.13. Tako, da kmalu.

RIKEC kako si danes ? Anonimna, smem vprašati zakaj si krvavela ?

A vse čvekate na fb-u ?
user posted image user posted image

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 266
11.11.2013 17:57:31   
megyboznik
No_name1, a v petek maš...Kok fajn, jst tud....Kdaj in kje? Kofi v Celju?

(odgovor članu no_name1)
Neposredna povezava do sporočila: 267
11.11.2013 18:02:26   
naty87
Drage moje user posted image kako ste kaj? Danes sem mela prvi pregled, kjer sva videla najinega piščančka. PDP je 4.6. 2013, smo v 10,4 t in veliki 4 cmuser posted image Je biu moi tudi zraven na UZ. Mu je rekla ginekologinja, naj pride malo bližje, da bo vidu svoj pridelek user posted image Ko sva ga videla, sva bila ful srečna, edin srčka nisva mogla slišat, ker je še premejhenuser posted image , za domov sva dubila še slikico, tako da lahko najinega user posted image opazujeva še doma. Trenutno sva pred dilemo, kako povedati staršem user posted image Urin in krvni izvidi so OK, druge izvide dobim čez kak teden, naslednji pregled imam 18. 12. 2013. Se pa moram prijaviti še na NS. Ima mogoče katera kaj izkušenj glede nuhalne v Lj?

Lep pozdravček iz mokre Dolenjske user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 268
11.11.2013 18:34:11   
Anonimen
brioš...nepojasnjena krvavitev, krvavela sem isti dan pred pregledom pa mi je naredila ultrazvok in je blo use ok. Predpisala pa mi je Dabroston in bolniško, potem sem še enkrat krvavela zdaj pa čakam na pregled. danes teden...sm vsa živčna.
pozdravčki....

(odgovor članu naty87)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
11.11.2013 18:59:55   
Tupac
Pozdravljene!
Sem nova tukaj, prvic noseca, v 10tednu. Moj dragi je izvedel da sem noseca istocasno kot jaz saj je bil zraven ko je test po enem letu koncno pokazal user posted image . Kaj kmalu pa tudi vsi njegovi prijatelji. Pri ginekologinji sem ze imela prvi pregled, naslednjega imam 25.11. Nuhalno svetlino pa 2.12. Rok imam 14.6.2014
Slabo mi je vecinoma cez dan, zjutraj ne, bruhala sem do zdaj samo enkrat. Mi je pa zasmrdela pizza, prej sem jo obozevala. Mi pa pase piti mleko, prej ga nisem ravno marala.
Mi gre pa rahlo ze na zivce ker vsi ki vejo za nosecnost mi govorijo kaj lahko, cesa ne smem,... Saj vem da hocejo samo najboljse ampak sem si pa prebrala toliko knjig, pogledala toliko forumov da to ze vse vem. Mogoce sem pa samo tecna....
Uzivajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.11.2013 19:15:48   
no_name1

IZVIRNO SPOROČILO: naty87

Ko sva ga videla, sva bila ful srečna, edin srčka nisva mogla slišat, ker je še premejhenuser posted image ,

đizus, kere bučke sadi ta tvoj dohtar/dohtarca. tole je pa ena kozlarija. če se srce sliši ali ne, ni odvisno od njegove velikosti, ampak od kakovosti UZ. js sm pri 2. otroku srček poslušala pri točno 8t 0d in se je odlično slišal.

(odgovor članu naty87)
Neposredna povezava do sporočila: 271
11.11.2013 19:17:02   
no_name1

IZVIRNO SPOROČILO: megyboznik

No_name1, a v petek maš...Kok fajn, jst tud....Kdaj in kje? Kofi v Celju?

ob 9.45 mam uro. komi čakam! časa imam potem do 13ih, ko morm letet v službo. tko da če ti do takrat odgovarja, potem komot :)

(odgovor članu megyboznik)
Neposredna povezava do sporočila: 272
11.11.2013 19:23:49   
RIKEC
Hvala punce za skrb. Fajn, da se medsebojno podpiramo. Krvavitve so res prava živčna vojna, ampak se tolažim, da smo že kar daleč z nisečnostjo in z vsakim dnem se možnosti za splav manjšajo.

Brioš - ti je zdravnica kaj rekla, do katerega tedna boš morala jemati Dabroston? Sprašujem, ker mi je po IVF bilo rečeno, da bom Dabroston morala jemati do konec 12. tedna (kasneje sem sicer zaradi krvavitve preklopila na Utrogestan). Težava je v tem, da moj ginekolog mojo nosečnost računa po nevem kakem ključu in zdaj po njegovem izračunu še nisem v 12. tednu, po datumu punkcije pa bi danes bil prvi dan 12. tedna, tablete mi je pa predpisal le še za ta teden. Tako jih glede na njegov izračun ne bom jemala do konca 12. tedna. Malo se bojim, da jih bom nehala prehitro jemati, sploh glede na krvavitve.

Danes krvavitve ni videti, prav tako je ni bilo videti že včeraj. Upam, upam...bomo videli, kako bo.

Brioš - kje si pa kupila Angelsound in koliko si zanj odštela? Kaj pa druge, ki ste ga nabavile? Tudi jaz sem zdaj uspela mojega pregovoriti v nabavo. Najprej je bil proti, ker je rekel, da se bom potem še bolj sekirala, pa sem ga uspela prepričati, da bo prav nasprotno. :)

< Sporočilo je popravil RIKEC -- 11.11.2013 19:29:13 >

(odgovor članu no_name1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
11.11.2013 19:35:33   
naty87
ja meni je pač to rekla, čeprau mi je blo čudnu, ker ko berem forume, so že use slišale srčka na prvem pregledu user posted image user posted image

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 274
11.11.2013 19:42:56   
RIKEC
Sama na pregledu pri 8t 4d nisem slišala srčka. Viden je sicer bil utrip, ampak zvoka ni bilo nobenega. Verjetno je odvisno od naprave,če nekatere v tem obdobju že slišijo srčka.

(odgovor članu naty87)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?