Prva anonimna
|
Punce, res nismo prav nic pridne z javljanjem na tej temi . Malamut, ti si sla ze delat? Jaz bi tudi sla za polovicni cas, pa moj za pol, ampak on ni za. Me tale rutina ze kar malo utruja . Saj imam pupiko full rada, ampak pogresam pa tudi stik z odraslimi. Drugace pa ze pridno papcamo gosto hrano. Je imela pri 7h mesecih samo 6.490 gramckov, prej pa se manj (je sla v enem mesecu samo za 100 gramckov gor), tako da smo hodili na kontrolno tehtanje. Velika je pa ze 67,5 cm. Tako da zdaj zjutraj ze je rizeka z mlekcem, ker mlekca samega noce papcati. Potem ima za malico sadje pa rizeka in olje za dojencke dodam. Za kosilo ima piscancka ali rumenjacek z zelenjavo in kromprijem ali rizekom ali kruhkom (enim ogljikovim hidratom) pa oljcno olje. Popoldan spet pade sadje, zvecer pa spet mlekec z rizekom oz. 7 zitaricami (kupim kar otroske kosmicke). Mlekca se pije pri meni ponoci pa tudi cez dan se se pocrklja na ziziki. Kadar je zaprta, ji pa slive skuham in se hitro odpre. Ampak navadno kakca enkrat na dan, vcasih tudi dvakrat. Ima pa lepo blato, hi lepo od ritke odstopi, pravi zdravnik, da mora biti mesanica med zenfom in plastelinom in rres tako izgleda. Obraca se tudi nasa kot nora pa cvekica je tudi velika . Pa vidi se, da je levinja, ker zna prav rjoveti, kadar postane zaspana. Pa ponoci tudi, ce ji takoj dudike ali joske ne vtaknes, zacne prav kricati, smo se hecali, da gasilce klice, pa ze tako so imeli takrat toliko dela zaradi zledu. Ponoci se se vedno zbujamo na dve uri, vcasih rata, da tudi na stiri, ampak ne za papcanje, ampak, ker ji dudika ven pade. Tako, da ko se drugic zbudi, jo dam kar vmes, ker se mi ne da vstajati in pol ure tam stati, ker ona bi te ves cas za rokico drzala. Dudiko ima zdaj rada, aleluja, je vse takoj vsaj pol lazje postalo. Joska jo pa se hitreje uspava. Cez dan pa zjutraj po dveh urah budnosti zaspi za pol urce, da se v miru stusiram in najem. Potem je pa navadno spet dve uri budna pa spet zaspi za kaksno urco, vcasih manj, vcasih pa tudi za uro in pol. Ko je pa budna, se je pa kar treba z njo ukvarjati, hitro zacne dihati kot bi trenirala dihanje pri porodu, pravi ocka . Vozicka se rada pa tudi v avtu se rada vozi, s tem nimamo problemov. Greva vsak dan na sprehod, razen vceraj bil pa sprehod res misija nemogoce. So se vasim ze obarvale ucke? Nasa ima se kar sive, me zanima, ce se bodo v rjavo spremenile. Kako jih ve sedaj oblacite? In kako ste jih v tisti vrocini prejsnji teden? Toliko zaenkrat, je ze pokonci. Javite se se ostale kaj .
< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 24.3.2014 10:08:06 >
|