Prva anonimna
|
Babkaa, potem imata najini punčki na isti dan rojstni dan, iiii ? A si rodila v LJ? Na tisto noč, ko sem jaz ležala tam in čakala, da se dovolj odpre, so imeli kar 16 porodov, nooooro. Je bila potem čez dva dni polna luna in se je očitno že poznal njen vpliv. Robika, vi imate Nejca, mi pa Nejčo :). Naša pupa včeraj ni čez dan čisto nič v kosu zaspala, samo parkrat za pol urce ali 10 minutk, pa se je spet zbudila. Ne vem, ali jo je luna trkala ali kaj. In sem se full bala, kako bo zvečer, pa je bilo super. Je spala od 7-h do pol 9-h zvečer, se za eno urco zbudila, previla, podojila, pa zaspala ob 10-h in to celo v svoji posteljici . Sva ji kar termoforček dala vanjo, da je na toplo prišla . Potem se je pa ob pol enih zbudila, sva se šli podojit v dnevno in je spet v posteljici zaspala, ampak bila že čez eno urco budna, potem sem jo pa kar v najino posteljo dala in leže podojila pa je mrknila. In se naslednjič zbudila ob 6-h pa sva se podojili in se je pokakala kot nora, tako da je spet vse čez prišlo . Ne vem, ali naj Pamperske nabavim ali kaj, ali res tako bolj tesnijo kot druge pleničke?? No, in je ob 7-h spet zaspala (po epizodi kričanja med preoblačenjem in previjanjem, jaooo) in spala do 9-h. Zjutraj pa je drekula ji že spet malo čez hlačke udarila. Jaz res ne vem, zakaj to naše dete tako zelo kaka. Potem sva šli pa z vozičkom k babi in smo spet imeli kričanje v obe smeri . Bomo popoldan res šli s slingom ven in upam, da bo bolje. Zdajle pa pridno pančka od 2.15. Tako da tudi danes še ni spala v kosu kaj dlje. Drugače pa mislim, da krčki počasi minevajo ali pa so kapljice prijele, ker včeraj tudi ni kričala od 6-h do 10-h, je lepo do 8-h spala, pa potem mogoče parkrat se zapačila. Res upam, da smo to dali čez, ker mi je bilo groooozno! Sva včeraj po dolgem času slišala, kaj pri Dnevniku govorijo, navadno se je vedno takrat najbolj drla . Kako ostalim uspe, da date otročke v posteljico spat? A počakate, da trdno zaspijo v vašem naročju ali jih date budne po dojenju v posteljico? Kaj pa v voziček, gredo budni ali speči?
|